Fenomen Güngen çifti operasyonunda yeni gelişme! Yan etkileri bilinen ilaçları zorla kullandırttılar
Fenomen Güngen çifti operasyonunda yeni gelişme! Yan etkileri bilinen ilaçları zorla kullandırttılarFenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi.
12.07.2024Gündem
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen eşi İnanç Güngen ile gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Neslim Güngen hakkında araştırmalar arttı. Neslim Güngen, daha önce de Dilan Polat'ı kendisinin sektöre hazırladığını söylediği sözleriyle gündem olmuştu. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...
9.07.2024Gündem
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltında
Sosyal medya fenomenleri soruşturmasında yeni gelişme! Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen gözaltındaİstanbul'da sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan Neslim Güngen'in polis otosuna bindirilirken gülümsemesi dikkat çekti.
9.07.2024Gündem