Narin Gürana Ne Oldu

Narin Gürana Ne Oldu

Son dakika narin gürana ne oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan narin gürana ne oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını narin gürana ne oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narin Gürana Ne Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narin gürana ne oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 narin gürana ne oldu haberi bulunmuştur. Tüm narin gürana ne oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serbest kalan Narin'in babası Arif Güran fenomenlere tepki gösterdi: Kızımdan nemalanmalarını istemiyorum
Serbest kalan Narin'in babası Arif Güran fenomenlere tepki gösterdi: Kızımdan nemalanmalarını istemiyorumNarin Güran'ın babası Arif Güran, serbest bırakıldıktan sonra ilk kez açıklama yaptı. Güran, "Temennim kızımın sağ bulunmasıydı. Bu soruşturmayla ilgili zaten bir gizlilik kararı var. Allah'ın izniyle kim olursa olsun devlet çıkaracak. Kim yakalanmışsa kim suçluysa devlet bunları çıkaracak. İlk ifadem de son ifadem de aynı ifadedir" dedi. Tutuklu anne Yüksel Güran'ın da savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Güran ifadesinde, tutuklu amca Salim Güran'a ilişkin, "Nevzat ve Salim her zaman birlikte gezerler. İyi arkadaştırlar. Onları her zaman birlikte görüyordum. Dost olduklarını biliyorum. Bizim Salim ile ailecek herhangi bir husumetimiz yoktur. Kızıma neden zarar verdiğini bilmiyorum" dedi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran neden öldürüldü? 'Yasak aşk' iddiası doğru mu? Baba Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktı
Narin Güran neden öldürüldü? 'Yasak aşk' iddiası doğru mu? Baba Arif Güran'ın ifadesi ortaya çıktıDiyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkileri” olarak değerlendi. Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve sorgulanan anne ve baba savcılıktaki ifadesinde 'yasak aşk' iddialarına cevap verdi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti  çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkileri” olarak değerlendi. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran olayda anne ve ağabeyin ifadelerindeki çelişkiler dikkat çekerken, soruşturma dosyasına Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” dediği ses kaydı girdi.
13.09.2024Gündem
Narin Güran soruşturmasında sır isim her şeyi tek tek anlattı! Cinayet sonrası atılan mesaj ortaya çıktı
Narin Güran soruşturmasında sır isim her şeyi tek tek anlattı! Cinayet sonrası atılan mesaj ortaya çıktıNarin Güran cinayetinde yeni gelişme! Türkiye’yi sarsan cinayette Narin’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi çalışmaları devam ederken Narin’in (8) tutuklu amcası Salim Güran'ın, yeğeninin kaybolduğu 21 Ağustos’ta saat 16.43’ten sonra 5 kez aradığı isim ortaya çıktı. Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu'nun ön raporu ortaya çıktı.
12.09.2024Gündem
Katledilen Narin'in dışarıdaki tek ağabeyi Baran Güran konuştu:  Amcam benim canımdır, gönlüm rahat
Katledilen Narin'in dışarıdaki tek ağabeyi Baran Güran konuştu: Amcam benim canımdır, gönlüm rahat Türkiye’yi sarsan cinayette Narin’in kesin ölüm sebebinin belirlenmesi çalışmaları devam ederken İstanbul’a getirilen örnekler Adli Tıp Kurumu’ndaki özel laboratuvarda incelemeye alındı. Buradaki incelemede özel küvözlerde saklanan ‘dedektif böcekler’ de kullanılıyor. Öte yandan Narin’in, gözaltına alınmayan tek abisi Baran Güran, suçlanan akrabalarını savundu. “Narin bulunsun diye elimizden geleni yaptık. Kendi aramızda bu kızı öldürseydik kim bilecekti, kimin ruhu duyacaktı” dedi.
12.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının ifadesi ortaya çıktı
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! İtirafçının ifadesi ortaya çıktıDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat B, sulh ceza hakimliğindeki ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan Narin Güran cinayetinde tutuklanan amca Salim Güran'ın avukatı Seda Tuğrul davadan çekildi. Tuğrul, "Bir anne olarak davanın takipçisi olacağım" dedi.
10.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Narin Gürana Ne Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narin gürana ne oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.