Narin Güran Cinayeti

Narin Güran Cinayeti

Son dakika Narin Güran cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Narin Güran cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Narin Güran cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narin Güran Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narin güran cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 narin güran cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm narin güran cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narin Güran cinayetinde 18 dakikanın sırrı çözüldü! Katil zanlısından baldız itirafı!
Narin Güran cinayetinde 18 dakikanın sırrı çözüldü! Katil zanlısından baldız itirafı!Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolduktan 19 gün sonra evinden 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğerdurmaz deresinde cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti 28 gündür esrarını koruyor. Narin'in kaybolduğu saat ile Nevzat Bahtiyar'ın dere kenarında aracının park halindeyken görülmesi arasındaki bilinmeyen 18 dakika da çözüldü. İşte cinayet ile ilgili dikkat çeken detaylar...
19.09.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruz
Bakan Uraloğlu açıkladı! Narin cinayetinde WhatsApp mesajları için META'yla görüşmeye devam ediyoruzUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Uraloğlu "(Narin Güran cinayeti soruşturması...) META şirketi WhatsApp mesajlarını kaydetmediğini söylüyor. META başta olmak üzere tüm sosyal medya mecralarıyla görüşmeye devam ediyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu, "Her gün siber güvenlik anlamında 400'ün üzerinde saldırıyı önlüyoruz. Siber güvenlik noktasında ilk 10 ülke arasındayız." dedi.
18.09.2024Gündem
Narin Güran'ın babası Arif Güran konuştu! 'Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem'
Narin Güran'ın babası Arif Güran konuştu! 'Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem'21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın defnedildiği Tavşantepe Mahallesi'ndeki ziyaretinin ardından bir iş insanı ile Narin’in babası Arif Güran arasındaki görüşme, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
14.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor! Amca Salim Güran cevapladı: Başın yanar, DNA Narin'e ait
Narin Güran cinayetinde düğüm çözülüyor! Amca Salim Güran cevapladı: Başın yanar, DNA Narin'e aitTürkiye'yi sarsan Narin Güran cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti (8) soruşturması kapsamında tutuklanan amca Salim Güran, dün savcılıkta yeniden ifade verdi. Olay gününü yeniden anlatan tutuklu amca, iddialara yanıt verdi. Olay gününü yeniden anlatıp, "23 Ağustos gününden önceki tüm normal arama ve WhatsApp arama kayıtlarını sildiğiniz anlaşılmıştır. Neden arama kayıtlarını silme ihtiyacı duydunuz" sorusuna dikkat çeken yanıtlar verdi.
14.09.2024Gündem
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorum
Narin'in babası Arif Güran CNN Türk'e konuştu: Nevzat Bahtiyar'ın 80 bin TL için öldürdüğünü düşünüyorumDiyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın babası Arif Güran CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Öte yandan Diyarbakır’da Narin Güran cinayeti soruşturmasında ‘suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi gözaltına alındı. Ayrıca soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve yeniden gözaltına alınan 15 yaşındaki şüpheli tutuklandı.
13.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Cinayet şüphelisi R.A: Henüz bende değil daha ölmemiş
Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralanıyor! Cinayet şüphelisi R.A: Henüz bende değil daha ölmemişNarin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada aralarında anne ve ağabeyin de bulunduğu 8 zanlı daha tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran olayda anne, baba ve ağabeyinin ifadeleri ortaya çıktı. Savcılıkta verilen ifadelerde anne, "Narin beni ve amcayı kesinlikle görmedi" derken baba, "Suçlu eşimse de kardeşimse de cezalandırılsın" ifadelerini kullandı. Anne Güran ilk ifadesinde eltisi H.'nin saat 16.00 sıralarında eve geldiğini beyan etmesine rağmen sonraki ifadesinde 15.15'te beraber oturduklarını söylemesi ile ilgili soruya da yanıt verdi. Öte yandan Narin'in tutuklu amcası Salim Güran'ın silinen bazı telefon kayıtlarına ulaşıldı. Salim Güran, yeniden ifadesine başvurulmak üzere adliyeye sevk edilirken Narin Güran cinayetini ortaya çıkarabilecek nitelikle bir yazışma ortaya çıktı.
13.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Serbest bırakılan babasının ifadesinde dikkat çeken sözler...
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Serbest bırakılan babasının ifadesinde dikkat çeken sözler...Diyarbakır'da 9 günlük aramanın sonunda cansız bedenine ulaşılan Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Babası Arif Güran'ın ifadesinde çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar...
12.09.2024Gündem
Narin cinayetinde ağabeyin ifadesi ortaya çıktı! Amca, anne, abi üçgeninde ne yaşandı?
Narin cinayetinde ağabeyin ifadesi ortaya çıktı! Amca, anne, abi üçgeninde ne yaşandı?Narin Güran soruşturması sürerken ağabey Enes Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Enes Güran kardeşinin kaybolduğu haberini 19.11'de annesinin 'Narin yemeğe gelmedi' sözleri ile öğrendiğini iddia etti.
12.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinde annenin ifadesi ortaya çıktı: Narin beni ve amcayı kesinlikle görmedi
Narin Güran cinayetinde annenin ifadesi ortaya çıktı: Narin beni ve amcayı kesinlikle görmediDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada şoke eden detaylar ortaya çıktı. CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ soruşturmanın kritik ismi Nevzat Bahtiyar'ın son ifadesini anlattı. Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Amca Salim Güran ile görüşmesi sorulan anne Yüksel Güran, "Bir kez yanlışlıkla aradı. başka da kendisini aramadım." dedi. Anne Yüksel Güran, savcının "Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?" sorusuna "Hayır böyle bir şey kesinlikle yok." yanıtını verdi. Narin cinayeti soruşturmasında 22 kişiden 9'u için tutuklama talep edildi. Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan 22 şüpheli, 12 saat süren savcılık ifadelerinin tamamlanmasıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.
12.09.2024Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin flaş açıklama
Adalet Bakanı Tunç'tan Narin Güran cinayeti soruşturmasına ilişkin flaş açıklamaAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden Nevzat B'nin tutuklandığını bildirdi.
10.09.2024Gündem
Narin Güran cinayeti ile ilgili yeni gelişme! 21 kişi gözaltına alındı
Narin Güran cinayeti ile ilgili yeni gelişme! 21 kişi gözaltına alındı21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in dere kenarında çuval içerisinde bulunduğunu ve ilk bulgulara göre, çuvalın üzerinin şüphe uyandırmaması için taşlarla ve dallarla doğal bir görüntü verildiğini açıkladı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilirken soruşturma kapsamında 21 şüpheliye gözaltı talimatı verildi.
8.09.2024Gündem
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilir
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi! Yenge Hediye Güran ifadesi soruşturmanın yönünü değiştirebilirNarin Güran cinayetinde iki yeni gelişme yaşandı. Narin'in cansız bedenini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafe otomobil ile 7 dakikada gidildi. Narin’in en son saat 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar’ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olarak tespit edildiği göz önünde bulundurulduğunda yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikada ne olduğunun sorusu araştırılıyor. Öte yandan Narin’in yengesi Hediye Güran da adliyeye sevk edildi.
16.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?
Narin Güran cinayetinin ardından anne ve babanın davranışları ve beden dili ne anlatıyor?Diyarbakır'da kaybolan ve arama çalışmalarının 19'uncu gününde cansız bedeni bulunan Narin Güran (8) cinayetine ilişkilin yürütülen soruşturmada yeni gelimeler ortaya çıkarken özellikle anne ve babanın soğukkanlılığı dikkat çekiyor.
15.09.2024Gündem
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti  çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Cinayeti çözecek delil dosyaya girdi: 'Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?'Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tutuklanan anne Yüksel Güran ile ağabeyi Enes Güran’ın tutuklama gerekçeleri, “kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkileri” olarak değerlendi. Öte yandan Türkiye'nin kanını donduran olayda anne ve ağabeyin ifadelerindeki çelişkiler dikkat çekerken, soruşturma dosyasına Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” dediği ses kaydı girdi.
13.09.2024Gündem
Narin'in amcası Salim Güran ile ilgili kan donduran itiraf! Yasak aşk iddiası dikkat çekti
Narin'in amcası Salim Güran ile ilgili kan donduran itiraf! Yasak aşk iddiası dikkat çektiNarin’in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ifadesinde cinayeti Salim Güran’ın işlediğini öne sürdü: Salim ‘Arif’in kızını öldürdüm’ dedi. Öte yandan cinayet sebebi olarak yetkililer ‘yasak ilişki’, ‘Narin görmemesi gereken bir şey gördü’, ‘intikam’ gibi başrollerinde anne, amca ve abinin olduğu senaryoları değerlendiriyor. Narin Güran cinayetinde aile fertlerinin de aralarında olduğu 23 şüpheli, savcılığa sevk edildi. Bunun yanında Amca Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul ise davadan çekildiğini açıkladı. Öte yandan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı amca Salim Güran Bağlar Kaymakamlığı'nca görevinden açığa alındı.
13.09.2024Gündem
Narin Güran cinayetini WhatsApp’taki 'sır' çözecek!
Narin Güran cinayetini WhatsApp’taki 'sır' çözecek!Narin cinayeti soruşturması kapsamında tutuklanan amca Salim Güran, itirafçı Nevzat Bahtiyar ile ailenin diğer üyelerinin WhatsApp yazışma kayıtlarını sildiği ortaya çıkmıştı.
12.09.2024Gündem
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Sır perdesinin ardında 3 olası senaryo
Narin soruşturmasında yeni gelişme! Sır perdesinin ardında 3 olası senaryoNarin’in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ifadesinde cinayeti Salim Güran’ın işlediğini öne sürdü: Salim ‘Arif’in kızını öldürdüm’ dedi. Öte yandan cinayet sebebi olarak yetkililer ‘yasak ilişki’, ‘Narin görmemesi gereken bir şey gördü’, ‘intikam’ gibi başrollerinde anne, amca ve abinin olduğu senaryoları değerlendiriyor. Narin Güran cinayetinde aile fertlerinin de aralarında olduğu 24 şüpheli, savcılığa sevk edildi. Bunun yanında Amca Salim Güran’ın avukatı Seda Toğrul ise davadan çekildiğini açıkladı. Öte yandan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı amca Salim Güran Bağlar Kaymakamlığı'nca görevinden açığa alındı. Narin’in öldürülmesindeki ‘sır perdesi’ni aramaya çalışan yetkililerin 3 senaryo üzerinde duruyor.
11.09.2024Gündem
Adana'da Narin'in anısına helva ve döner dağıtımı izdihama dönüştü
Adana'da Narin'in anısına helva ve döner dağıtımı izdihama dönüştüAdana'da bir grup esnaf, Diyarbakır'da öldürülen Narin'in anısına dua edip helva ve döner dağıttı. Dağıtım sırasında izdiham oluştu.
11.09.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Narin Güran Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narin güran cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.