Merve

Merve

Son dakika merve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.476 merve haberi bulunmuştur. Tüm merve haberleri aşağıda listelenmiştir.
PayBull’da yeni görevlendirme
PayBull’da yeni görevlendirmeFinansal teknoloji şirketi PayBull'un İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Merve Engindeniz oldu.
KADEM’İN “İnovasyonda Kadın” programında final haftası
KADEM’İN “İnovasyonda Kadın” programında final haftasıKadın ve Demokrasi Vakfı KADEM’in girişimci kadınlara destek olmak ve rehberlik etmek amacıyla başlattığı İnovasyonda Kadın Programı’na bu yıl iki ayrı kategoride 31 kadın girişimci katılmaya hak kazandı. Kampa katılmaya hak kazanan kadınlar bir hafta boyunca eğitim alacak. Ödül töreni 22 Eylül’de.
17.09.2024Ekonomi
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası’na Türkiye damgasını vurdu. Ay-Yıldızlılar turnuvada hem erkeklerde hem de kadınlarda Balkan Şampiyonu oldu.
16.09.2024Şampiy10
Lisede sabıkalı güvenlik skandalı! Suç dosyası kabarık, güvenlik belgesi yok
Lisede sabıkalı güvenlik skandalı! Suç dosyası kabarık, güvenlik belgesi yokİstanbul’da bir lisede büyük bir güvenlik skandalına imza atıldı. 12 suç kaydı bulunan H.K. iddiaya göre, güvenlik görevlisi olarak çalıştığı okulda onlarca öğrenciyi taciz etti, güvenlik kulübesinde kız öğrencilerin ellerini kelepçeledi.
15.09.2024Gündem
Selçuk Yöntem, Londra’da seyircisiyle buluştu
Selçuk Yöntem, Londra’da seyircisiyle buluştuYapımcılığını Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Piu Entertainment’ın üstlendiği “Selçuk Yöntem ile Biraz Şiir Biraz Şarkı” projesinin dünya prömiyeri İngiltere’de gerçekleştirildi.
12.09.2024Magazin
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendler
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendlerİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 33. sayısı, yarın raflarda yerini alıyor.
Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! 'Gelin olmuş gidiyorum, hepinizi partime bekliyorum'
Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! 'Gelin olmuş gidiyorum, hepinizi partime bekliyorum'Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi. Çifti mutlu günlerinde ünlü arkadaşları da yalnız bırakmadı.
5.09.2024Magazin
Adana'da yüzde 25 zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz iddiası: Savcılık olayı derinleştirdi, cep telefonu mesajları ortaya çıktı
Adana'da yüzde 25 zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz iddiası: Savcılık olayı derinleştirdi, cep telefonu mesajları ortaya çıktıAdana'nın Ceyhan ilçesinde yüzde 25 zihinsel engelli 17 yaşındaki kız çocuğuna 2 sene önce tecavüz ettiği ve para karşılığı onu başkalarıyla cinsel ilişkiye zorladığı iddia edilen bekçiler hakkında iddianame hazırlandı. İddianamedeki detaylar adeta kan dondururken, kızın annesi ve avukatı halen görevlerine devam eden bekçilerin bir an önce hak ettikleri cezayı almasını istedi.
4.09.2024Adana
Merve Boluğur'un Bebek keyfi yarım kaldı! İkramdan rahatsız oldu, mekanı terketti
Merve Boluğur'un Bebek keyfi yarım kaldı! İkramdan rahatsız oldu, mekanı terkettiMerve Boluğur, geçtiğimiz gün Bebek'teydi. Arkadaşı ile birlikte objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Boluğur, oturduğu bir mekanda yaşadığı olaydan dolayı rahatsız oldu.
3.09.2024Magazin
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı
Çok konuşulan aşk sessiz sedasız bitti! Rüştü Onur Atilla ve Nez ayrıldı10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da noktalayan Rüştü Onur Atilla, boşanmadan günler sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan etmişti. İhanet iddialarının odağı olan çiftten kötü haber geldi.
30.08.2024Magazin
Bülent Uygun'un kızı şeker komasına girdi! Açıklama geldi
Bülent Uygun'un kızı şeker komasına girdi! Açıklama geldiSivasspor teknik direktörü Bülent Uygun'un kızı hastaneye şeker komasına girerek hastaneye kaldırıldı! Tecrübeli teknik adam Kayserispor maçında takımın başında yer almayacak.
15.08.2024Gündem
Merve Dizdar romantizmin doruklarında! Verdiği poz sosyal medyayı salladı
Merve Dizdar romantizmin doruklarında! Verdiği poz sosyal medyayı salladıMerve Dizdar, yakın zamanda dünya evine girdiği eşi Cihan Ayger ile poz verdi. Romantizmin doruklarında dolaşan çifte sosyal medyadan da tepkiler gecikmedi.
15.08.2024Magazin
Milliyet Executive ile Küresel Başarı Hikayeleri ve Yeni Trendler
Milliyet Executive ile Küresel Başarı Hikayeleri ve Yeni Trendlerİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 32. sayısı, Bugün raflarda yerini alıyor.
9.08.2024 Ekonomi
Sokak hayvanları için dernek açıp hayvan ticareti yapmışlar! 2 şüpheli gözaltında
Sokak hayvanları için dernek açıp hayvan ticareti yapmışlar! 2 şüpheli gözaltındaİstanbul Silivri’de sokak hayvanları derneği açıp barınağa bırakılan köpekleri yasadışı yollarla satan şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
3.08.2024Gündem
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi
29 Temmuz olimpiyat programı (Türkiye) Paris olimpiyatlarında bugün hangi Türk sporcular yarışacak, 2024 Paris olimpiyatları voleybol maçları ne zaman? Paris olimpiyatları voleybol takvimi2024 Paris Olimpiyatları devam ediyor. Türkiye'nin 18 spor dalında 102 sporcu ile yer aldığı 2024 Olimpiyatlarında 29 Temmuz Olimpiyat programı için araştırmalar hızlandı. Programda ilk olarak voleybolda Türkiye Hollanda mücadele edecek, ilerleyen saatlerde de Mete Gazoz okçuluk dalında müsabakaya çıkacak. İşte 29 Temmuz olimpiyat programı…
29.07.2024Şampiy10
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayı
Polat çiftinin davasında 909 sayfalık MASAK raporu ortaya çıktı: Raporda dikkat çeken sabun detayıMASAK Polatlara ilişkin 909 sayfalık ilişkin bir rapor hazırladı. 8 ayda hazırlanan raporda şaşırtıcı detaylar yer aldı. Detayları canlı yayında aktaran CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, "Aslında bu raporda fatura tamamen Engin Polat'a kesilmiş diyebiliriz. MASAK ön raporunda her ne kadar Dilan Polat adına şirketler olsa da tüm şirketlerin mali hesapları tüm ticari faaliyetleri Engin Polat gerçekleştirmiştir diyor" dedi. Öte yandan Tokaz, "Ticari faaliyeti olmayan pek çok kişi tarafından Dilan Polat'ın sabunlarından binlerce adet siparişler verildiği MASAK raporunda yer alıyor" dedi. İşte rapordan detaylar...
19.07.2024Gündem
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"
Feyyaz Şerifoğlu’dan sevgilisine: "Her şey seninle güzel"Kanal D’nin sevilen dizileri arasına giren 'Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol'a geçtiğimiz günlerde evlilik teklif etmişti. Düğün hazırlıkları devam ederken romantik paylaşım geldi.
13.09.2024Gündem
İstanbul ve Karaman'da peş peşe iki kan donduran kadın cinayeti! Birini kardeşi diğerini ise eski sevgilisi hayattan kopardı
İstanbul ve Karaman'da peş peşe iki kan donduran kadın cinayeti! Birini kardeşi diğerini ise eski sevgilisi hayattan kopardıİstanbul'da ve Karaman'da iki genç kadın cinayete kurban gitti. Beylikdüzü'nde 28 yaşındaki Merve K., kardeşi Hüseyin K. (20) tarafından, Karaman'da ise 23 yaşındaki Seher İşler, eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü.
11.07.2024Gündem
Merve Özbey güvenlik gerekçesiyle konsere çıkmadı
Merve Özbey güvenlik gerekçesiyle konsere çıkmadıMerve Özbey, Çanakkale’de düzenlenen 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali’ndeki konserini güvenlik sebebiyle iptal etti.
9.07.2024Magazin
T-200 Master’s Tenis Tunuvası’nın şampiyonları belli oldu
 T-200 Master’s Tenis Tunuvası’nın şampiyonları belli olduTürkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımına açık olan T-200 Masters Tenis Turnuvası, 29 Haziran 7 Temmuz 2024 tarihlerinde 443 sporcunun katılımıyla  Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Veliefendi’deki tarihi koşuya ünlü yağdı! 'Gazi' yine çok şıktı
Veliefendi’deki tarihi koşuya ünlü yağdı! 'Gazi' yine çok şıktıTürk sporunun en saygın yarışması olan ve 98 yıldır aralıksız düzenlenen Gazi Koşusu, Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla ilk olarak 1927 yılında yapılan yarışın bu seneki galibi Akın Sözen’in jokeyliğinde Dragon Flame oldu.
1.07.2024Şampiy10
Nihal Candan tahliye sürecini anlattı: Bilincim kapalıydı
Nihal Candan tahliye sürecini anlattı: Bilincim kapalıydıSosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler sazan sarmalı yöntemiyle onlarca kişiyi dolandıran bir şebekenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklanmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan süreçle ilgili çarpıcı ayrıntıları CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'a anlattı.
27.06.2024Gündem
Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un ikinci duruşması başladı!
Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un ikinci duruşması başladı!Kemerburgaz’daki kazada Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra annesi Eylem Tok’la yurtdışına kaçan Timur Cihantimur (17) bugün ABD’de 2’nci kez hâkim karşısına çıkacak. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz, duruşmadan önce Aci ailesi ile bir araya geldi. Baba Özer Aci "Bu dava başlangıç, basamağın biri. Dikkat ederseniz çocuk 3 gün hapishanede kaldı, ıslahevinden memnun olmadığını dile getirdi. Ben sesleniyorum bu daha başlangıç. Bunu babanın arabasını alıp 170 süratle orman yolunda giderken düşünecektin" dedi.
13.09.2024Gündem
‘Antidepresan’a çalıntı davası! Mert Demir davanın reddini istedi
‘Antidepresan’a çalıntı davası! Mert Demir davanın reddini istediMerve Holefter, ‘Antidepresan’ şarkısının çalıntı olduğunu iddia ederek Mert Demir’e 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açtı. Kendisine ait ‘Alınsam’ adlı eserin nakarat melodisinin ‘Antidepresan’da kullanıldığını öne süren Merve Holefter, Mert Demir tarafından maddi ve manevi zarara uğradığını iddia etti.
20.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.