Marc Janko

Marc Janko

Son dakika Marc Janko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marc Janko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marc Janko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marc Janko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marc janko gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 marc janko haberi bulunmuştur. Tüm marc janko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un eski golcüsü futbolu bıraktı
Trabzonspor'un eski golcüsü futbolu bıraktıBir dönem Süper Lig ekibi Trabzonspor forması giyen Avusturyalı oyuncu Marc Janko futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
2.07.2019Trabzonspor
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyor
Fırtına'da golcü sorunu sona ermiyorTrabzonspor, forvet hattından beklediği performansı alamazken, yeni golcü için ocak ayını beklemeye başladı. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın ardından geçirdiği 5 sezonda aradığı golcüyü bir türlü bulamadı. Süper Lig'de 10. hafta sonunda 7 gol atan bordo-mavililer de forvet oyuncuları ise 1 gol atabildi.
24.09.2021Trabzonspor
Filip Holosko'dan 2 yıllık imza
Filip Holosko'dan 2 yıllık imzaAvustralya 1. Lig takımlarından Sydney FC, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Slovak futbolcu Filip Holosko'yu renklerine bağladı.
20.07.2015Beşiktaş
Rusya evinde kayıp
Rusya evinde kayıpEuro 2016 Avrupa Elemeleri G Grubu mücadelesinde Rusya taraftarı önünde Avusturya'yı konuk etti.
14.06.2015Futbol
Janko, Avustralya'da coştu
Janko, Avustralya'da coştuAvustralya'nın Sidney Kulübü'nde forma giyen Marc Janko, bu sezonki üstün performansıyla yeni rekorlara imza atıyor.
15.03.2015Trabzonspor
Dört büyüklere sözleşme kazığı
Dört büyüklere sözleşme kazığıTürkiye’de cenneti yaşayan ve ücretleri tavan yapan yabancı futbolcular, ülkeden ayrılmalarıyla fiyat kırdı.
2.01.2015Süper Lig
Waris paraya para katar
Waris paraya para katarTrabzon’un transfer döneminin bitmesine saatler kala kadrosuna kattığı Majeed Waris, 4 günde 2.5 kat değer kazandı
4.09.2014Trabzonspor
'Trabzon kabus gibiydi'
'Trabzon kabus gibiydi'Avustralya'nın FC Sidney takımına imza atan Marc Janko'dan, Trabzonspor'daki günleri hakkında konuştu.
18.08.2014Trabzonspor
'Sözleşmemi dondurabilirsiniz'
'Sözleşmemi dondurabilirsiniz'Alex Bourceanu, yönetime flaş bir teklifte bulundu...
11.08.2014Trabzonspor
Trabzon'dan Sydney'e
Trabzon'dan Sydney'eMark Janko, Sydney’e transfer oldu.
31.07.2014Trabzonspor
1 golü 8.5 milyon TL!
1 golü 8.5 milyon TL!Trabzon, 3 yıllık maliyeti 17 milyon TL'yi bulan Janko, bordo-mavili formayla sadece 2 gol atabildi.
3.07.2014Trabzonspor
Trabzon, Janko'yu da gönderdi
Trabzon, Janko'yu da gönderdiTrabzonspor yabancı oyuncularını elden çıkartmaya devam ediyor.
3.07.2014Trabzonspor
Trabzon'da yabancı dökümü
Trabzon'da yabancı dökümüTrabzonspor, kadrosundaki bazı yabancı oyuncular ile yollarına ayırarak yeni isimlerle anlaşma yoluna gitmeye çalışıyor
3.07.2014Trabzonspor
Trabzon'da bir ayrılık daha
Trabzon'da bir ayrılık dahaTrabzonspor, Vahid Halilhodzic'in raporu doğrultusunda yabancı oyuncularını elden çıkarmaya devam ediyor.
2.07.2014Trabzonspor
Trabzonspor'un Niasse inadı
Trabzonspor'un Niasse inadıTrabzonspor, Oumar Niasse transferinde yeniden atağa kalktı.
1.07.2014Trabzonspor
3 yabancı uçtu uçuyor
3 yabancı uçtu uçuyorTrabzonspor'da Janko ülkesine, Jebrin Buca’ya, Henrique ise Shanghai'ya gidiyor
27.06.2014Trabzonspor
Trabzonspor'dan transfer atağı!
Trabzonspor'dan transfer atağı!Bordo mavililer Adem Büyük için girişimlere başladı
19.06.2014Trabzonspor
Trabzonspor şaştı kaldı
Trabzonspor şaştı kaldıTrabzonspor'un Avusturyalı forveti Marc Janko, kulüp tarafından ödenmeyen ev kiraları nedeniyle zor duruma düştü
20.05.2014Futbol
Malouda fesih istedi
Malouda fesih istediTrabzon'a izinsiz olarak dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, sözleşmesinin feshi için yönetime başvurdu. Yönetim Janko'ya da, "Kendine kulüp bul" çağrısı yaptı.
15.05.2014Futbol
'Mutsuzum ayrılmak en iyisi'
'Mutsuzum ayrılmak en iyisi'Trabzonspor'un Avusturyalı forveti Marc Janko, Trabzon'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Ülke basınına konuşan Janko, Trabzonspor'da mutsuz olduğunu ifade etti
30.04.2014Süper Lig
Beşiktaş'a takas edilebilir!
Beşiktaş'a takas edilebilir!Trabzonspor'un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Zokora, Colman ve Janko için gelecek teklifleri gündeme alacağı bildirildi.
20.04.2014Futbol
Efsaneler buluştu!
Efsaneler buluştu!Spor Toto Süper Lig'de, Trabzonspor ile Kasımpaşa arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada, bordo-mavili takımın eski iki golcü oyuncusu teknik adam olarak karşı karşıya geldi.
21.03.2014Futbol
Türkiye'den gidiyor mu?
Türkiye'den gidiyor mu?Trabzonspor'un Avurturyalı forvet oyuncusu Marc Janko, maç sonrası yaptığı konuşmada Celtic'e transfer olamama hikayesini anlattı.
7.03.2014Süper Lig
Janko Muslera'yı avladı!
Janko Muslera'yı avladı!Dünya Kupası için hazırlıklarını yapan Musleralı Uruguay, hazırlık maçında Veli Kavlak ve Marc Jankolu Avusturya ile karşılaştı.
5.03.2014Futbol
Janko'ya milli davet!
Janko'ya milli davet!Trabzonspor da forma giyen Avusturyalı forvet oyuncusuna Avusturya Milli Takımından gavet geldi.
25.02.2014Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Marc Janko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marc janko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.