Gazete Vatan Logo
TrabzonsporTrabzon'da yabancı dökümü

Trabzon'da yabancı dökümü

Trabzonspor, kadrosundaki bazı yabancı oyuncular ile yollarına ayırarak yeni isimlerle anlaşma yoluna gitmeye çalışıyor

Trabzon'da yabancı dökümü

Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique'yi Çin'in Shanghai Greeland Kulübü'ne 4 milyon avro, Polonyalı oyunusu Adrian Mierzejewski'yi Birleşik Arap Emirliklerinin Al-Nassr Kulübü'ne 3 milyon 200 bin avroya bonservis bedeliyle veren bordo-mavili kulüp, Bourceanu ve Bosingwa dışındaki yabancı oyuncularla yollarını ayırmayı planlıyor.

Bordo-mavililer, Portekiz'in Porto Kulübü'nden transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Marc Janko ile sözleşmesini 600 bin avro dolayında bir rakamla karşılıklı olarak feshetmeye çalışıyor. Bucaspor'dan alınan ve pilot takım 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyen Jebrin de gelecek sezon kadroda düşünülmüyor. Eski kulübü Bucaspor ile görüşen Jebrin'in sözleşmesinin de feshedileceği öğrenildi.

Sezon içinde teknik sorumlu Hami Mandıralı ile sorunlar yaşayan Fransız oyuncu Florenet Malouda ile de ABD'nin New York City FC ve New York Redbulls gibi takımların ilgilendiği bildirildi. Çek oyuncu Celustka ve Fildişi Sahilli oyuncu Bamba'ya ise Rusya'dan teklifler geldiği ancak bu iki oyuncunun İngiltere'de forma giymek istedikleri, bazı kulüplerle bu konuda görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Arjantinli oyuncu Colman'a gelecek teklifleri değerlendirip bu oyuncu ile de yollarını ayıracağı belirtiliyor. Bourceanu ve Bosingwa'yı elinde tutmayı planlayan Karadeniz ekibi, böylelikle yabancı transferine daha rahat yön verecek.