Mahmut Abbas

Mahmut Abbas

Son dakika mahmut abbas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahmut abbas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahmut abbas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Abbas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut abbas gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 mahmut abbas haberi bulunmuştur. Tüm mahmut abbas haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecekti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecektiMeclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı gün, İran'daki suikastta uğrayan Hamas'ın siyasi lideri Haniye'nin de Türkiye'de olmasının planlandığını açıkladı.
28.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete orman yangını tepkisi: İş yapmak yerine siyaset yaptılarCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısı, ilk kez Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapıldı. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet belediyeleri iş yapmak yerine, yangın gibi bir meselede dahi siyaset yapma peşinde koşmaktadır. Bunun kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur" dedi. Erdoğan orman yangınlarıyla ilgili 15 Eylül'e kadar dikkatli olunması çağrısında bulundu.
25.08.2024Gündem
Meclis'te tarihi konuşma! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas: Gazze'ye gitme kararı aldık
Meclis'te tarihi konuşma! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas: Gazze'ye gitme kararı aldıkFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM'de Gazze için düzenlenen özel oturumda dünyaya seslendi. Gazze halkının uluslararası adaletten yoksun olarak işgalci İsrail'in suçlarına karşı büyük bir mücadele yürüttüğüne dikkat çeken Mahmud Abbas, "Gazze tümüyle bizimdir. batı Şeria ve Kudüs gibi onlar da bizimdir. biz topraklarımızı bir karışı dahi olsa parçalayan çözüme eyvallah demiyoruz. Bundan dolayı burada sizlerin huzurunuzda bir şeyi duyurmak istiyorum; önümüzde bir çözüm kalmadı. Ben, Filistin liderliğindeki kardeşlerimle Gazze'ye gitme kararı aldım, bunu yapacağım. Bütün gücümle bunu gerçekleştireceğim. Bunun bedeli hayatımız da olsa benim hayatım Gazze'deki bir çocuğun hayatından daha değerli değildir." ifadelerini kullandı.
15.08.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM’de saat kaçta konuşacak, Mahmut Abbas Meclis konuşması ne zaman?
Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM’de saat kaçta konuşacak, Mahmut Abbas Meclis konuşması ne zaman?Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Türkiye ziyaretleri kapsamında dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’de görüştü. Mahmud Abbas, bugün de TBMM Genel Kurulu'nda konuşacak. Peki, Mahmud Abbas Meclis'te saat kaçta konuşacak, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas TBMM’de ne konuşacak?
15.08.2024Gündem
Mahmut Abbas kimdir, kaç yaşında? Mahmud Abbas TBMM konuşması ne zaman? Meclis'te konuşacak olan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın hayatı
Mahmut Abbas kimdir, kaç yaşında? Mahmud Abbas TBMM konuşması ne zaman? Meclis'te konuşacak olan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın hayatıMahmud Abbas kimdir? Mahmud Abbas TBMM’de konuşma yapacağından vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin şeref konuğu olarak milletvekillerine seslenecek olan Mahmud Abbas'ın hayatı ve kariyeri için araştırmalar arttı. Peki, Mahmud Abbas kimdir? Meclis'te konuşacak Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas kaç yaşında, nereli?
15.08.2024Gündem
Mahmud Abbas, İsrail'in soykırımını TBMM'den dünyaya anlatacak! Erdoğan'dan Batı'ya Filistin mesajı
Mahmud Abbas, İsrail'in soykırımını TBMM'den dünyaya anlatacak! Erdoğan'dan Batı'ya Filistin mesajıFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye'ye geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abbas'ı Beştepe'de ağırladı. Mahmud Abbas, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni de ziyaret edecek. İsrail'in Gazze'deki soykırımını Genel Kurul kürsüsünden anlatacak.
15.08.2024Gündem
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdik
AK Parti 23 yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eski Türkiye manzaralarına son verdikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'na önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bugün çok mutluyuz, gururluyuz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek revan olduğumuz millete hizmet yolunda 23 yılımızı devirdik. 23. yaş günümüz kutlu olsun'' açıklamasında bulundu. 'Bir dip dalga hareketi olan AK Parti kısa sürede milyonların umudu oldu' diyen Erdoğan, ''Vesayete karşı dimdik durduk'' ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda 2 milletvekili ve 13 belediye başkanı da AK Parti'ye katıldı.
14.08.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'ın 'mavi vatan' sözlerine tepki: Yunan basınında coşkuyla karşılandı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'ın 'mavi vatan' sözlerine tepki: Yunan basınında coşkuyla karşılandıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik İsrail'e tepki göstererek, "Tarih önünde mahkum oldukları gibi hukuk önünde mahkum olacaklar" dedi. Çelik, Namık Tan'ın açıklamasıyla ilgili olarak da, "Yunan basınında büyük bir coşkuyla karşılandı" ifadelerini kullandı.
29.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı davet ettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı davet ettikCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Erdoğan Mahmud Abbas'ı davet ettiklerini fakat Abbas'ın olumlu yanıt vermediğini söyledi.
28.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abbas tepkisi: Çağırdık gelmedi, bizden özür dilemesi gerekiyorCumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ayakta alkışlayan ABD Kongresine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin lideri Mahmut Abbas'a da tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde bazı siyasi partiler diyor ki 'Hükümet Filistin Başkanını Türkiye'ye davet etsin ve parlamentoda konuştursun.' Size bunu davet etmediğimizi kim söylüyor. Davet ettiğimiz halde gelmeyen Sayın Abbas kusura bakmasın bizden ayrıca özür dilemesi lazım. Bekliyoruz bakalım gelebilecek mi." diye konuştu.
27.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildiDışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'ı resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abbas'ın yapacağı resmi görüşmelerde, bölgesel ve uluslararası konular ele alınacak.
23.08.2022Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO açıklaması: Yazılı mutabakat istiyoruz!
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO açıklaması: Yazılı mutabakat istiyoruz!İsveç Finlandiya'nın NATO başvurusuyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Heyet bugün geliyor, yarın üçlü toplantı olacak. Beklentimiz teröre desteğin kesilmesi, savunma kısıtlamalarının kaldırılması. 'Somut adım atabiliriz' dediler, yazılı mutabakat istiyoruz." dedi.
24.05.2022Siyaset
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz
İbrahim Kalın: Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruzCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada İdlib'de yaşanan son gelişmelere dair, "Bölgede artık yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Rusya'dan bir askeri heyetin Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu
6.02.2020Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020Siyaset
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi için cenaze töreni düzenlendi
Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi için cenaze töreni düzenlendiBaşkent Tunus'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tunus Cumhurbaşkanı Baci Kaid es-Sibsi (93) için Kartaca Sarayı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.
27.07.2019Dünya
Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ramazan tebriği!
Liderlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ramazan tebriği!Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ve Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak Ramazan ayı dolayısıyla tebriklerini iletti.
6.05.2019Gündem
Emine Erdoğan Ürdün'de Sıfır Atık Projesi'ni anlatacak
Emine Erdoğan Ürdün'de Sıfır Atık Projesi'ni anlatacakTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 6-7 Nisan'da Ürdün'de düzenlenecek Dünya Ekonomik Forumu(WEF) – Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesel Toplantısı'na katılarak Sıfır Atık Projesi'ni anlatacak.
3.04.2019Gündem
Putin ve Ruhani'den Erdoğan'a tebrik
Putin ve Ruhani'den Erdoğan'a tebrikRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak seçim başarısından dolayı tebrik etti.
1.04.2019Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik telefonları!Dünya liderleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak seçim zaferini kutladılar.
1.04.2019Siyaset
Erdoğan, Mahmut Abbas ile görüştü
Erdoğan, Mahmut Abbas ile görüştüCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas telefonda görüştü.
22.12.2018Siyaset
Açıklama geldi! Askıya alındı
Açıklama geldi! Askıya alındıFilistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Filistin Merkez Konseyi 30. dönem toplantısında, Tel Aviv yönetimi Filistin devletini tanıyıncaya kadar İsrail’i tanıma kararını askıya aldı.
29.10.2018Dünya
Diego Maradona: Ben bir Filistinliyim
Diego Maradona: Ben bir FilistinliyimArjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, bir araya geldiği Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas’a, "Ben Filistinliyim" dedi.
16.07.2018Arşiv
İsrail'den son dakika: 'Kabul edilmedi'
İsrail'den son dakika: 'Kabul edilmedi'İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman Filistin Başbakanı Mahmut Abbas'ın Yahudilere yönelik sözleri için yaptığı özrü kabul etmedi.
4.05.2018Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Abbas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut abbas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.