Maaş Artışı

Maaş Artışı

Son dakika maaş artışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maaş artışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maaş artışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maaş Artışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maaş artışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 maaş artışı haberi bulunmuştur. Tüm maaş artışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024Gündem
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Maaş artışı nedeniyle kiralar da mı artacak?
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Maaş artışı nedeniyle kiralar da mı artacak? Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Asgari ücrete gelen zamla birlikte fırsatçı ev sahipleri de harekete geçti. Mülk sahipleri zam dönemi dışında kira artışı yapabilir mi? İşte detaylar...
31.12.2023Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğizHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023Ekonomi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023Ekonomi
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldı
Yavru kedi, 4 metre yüksekte mahsur kaldıBolu’da sabah saatlerinde yaklaşık 4 metre yüksekliğindeki ağaca tırmanan yavru kedi ağaçta mahsur kaldı. İtfaiye merdiveni ile ağaçtan alınan yavru kedi, korkarak kendisini kurtaran itfaiye personeline sımsıkı tutundu.
21.08.2023Yaşam
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandı
Vergisiz telefonda indirim kaç para olacak? Tek tek hesaplandıBugünkü Kabine toplantısında birçok başlık masaya yatırılacak. Biri ise gençlere verilecek vergisiz telefon. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? SGK uzmanı Emin Yılmaz, 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı.
21.08.2023Ekonomi
Memurların maaş artışı nasıl şekillenecek? 5 madde ortaya çıktı
Memurların maaş artışı nasıl şekillenecek? 5 madde ortaya çıktıMemur zammı ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Bakanlıkça Merkez Bankası’nın 2023 yılı enflasyon tahmini dikkate alınarak, 2024 yılı ilk 6 aylık dönem için yaklaşık yüzde 25’lik bir enflasyon farkı verileceği öngörülüyor. Bu durumda, tahmini enflasyon farkı da eklendiğinde Ocak 2024 itibarıyla yapılacak toplam zam yüzde 43’ün üzerinde olacak ve 2024’ün ikinci 6 aylık dönemi için zammı da dikkate alındığında kümülatif artış oranı en az yüzde 57 düzeyinde gerçekleşecek. İşte memur maaşı ile ilgili detaylar...
21.08.2023Ekonomi
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın
Esenyurt'ta kültür merkezinde yangın Esenyurt'ta bulunan bir kültür merkezinde yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.
21.08.2023Gündem
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacakMemur ve memur emeklilerinin önümüzdeki iki yıla ilişkin maaş artışlarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde bugün kritik gün olacak. Hükümetin zam teklifinin bugün netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.
14.08.2023Memur
Zamlı ödemeler hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladı
Zamlı ödemeler hesaplara yatırıldı! Bakan Göktaş detayları açıkladıYüzde 17,55 oranında zam yapıldı. Yeni ödemeler vatandaşların banka hesaplarına yapıldı.Bakan Göktaş, “İhtiyaç sahibi ailelerin çocukları için ödediğimiz Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarlarını bu ay memur maaş zammı oranında artırarak hesaplara toplam 584.118.187 TL yatırdık” dedi.
18.07.2023Ekonomi
Seyyanen zam Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memura seyyanen zam ne zaman yürürlüğe girecek, seyyanen zam yasalaştı mı, ne zamandan itibaren yatacak?
Seyyanen zam Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Memura seyyanen zam ne zaman yürürlüğe girecek, seyyanen zam yasalaştı mı, ne zamandan itibaren yatacak?Seyyanen zam Resmi Gazete'de yayınlandı mı, ne zamandan itibaren yatacak? Emekliye yüzde 25'lik zam, AK Parti ve MHP oylarıyla kabul edildi. Memur ve emekliye yapılan zam oranın kabul edilmesinin ardından seyyanen zammın Resmi Gazete'de yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Peki, Seyyanen zam onaylandı mı, seyyanen zam yasalaştı mı?
13.07.2023Sağlık
(Kök maaş öğrenme ve hesaplama robotu ekranı) Kök maaş nasıl hesaplanır, e devletten kök maaşa nasıl ve nereden bakılır? Kök maaş hesaplama robotu 2023
(Kök maaş öğrenme ve hesaplama robotu ekranı) Kök maaş nasıl hesaplanır, e devletten kök maaşa nasıl ve nereden bakılır? Kök maaş hesaplama robotu 2023Torba yasa, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda görüşülecek. Memur zammı ve emekli maaşıyla ilgili düzenleme de bunun ardından resmen yasalaşacak. Yasa ile en düşük memur maaşı yüzde 17.55'lik enflasyon farkına 8 bin 77 TL eklenmesi ile 22 bin 17 TL seviyesine çekilecek. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi içinse refah payı dahil zam oranı yüzde 25 olacak. Genel Kurul öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada "Ekonomik toparlanma genişledikçe memur ve emeklilerimizin maaşları çok daha yükseğe ulaşacaktır. Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır" ifadesine yer verince emekliler kök maaş hesaplamaya başladı. İşte Kök maaş hesaplama robotu 2023 ile kök maaş öğrenme…
11.07.2023Emekli
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısı
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi.
11.07.2023Gündem
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleriAsgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş artışı için düğmeye resmen basıldı. İlk tur görüşmelerin yapıldığı asgari ücret zammında ikinci tur için gözler 19 Haziran'a çevrildi. Asgari ücret zammının yanı sıra memur ve memur emeklilerini de yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz” dedi. Diğer yandan 8 bin 506 lira 80 kuruş olan mevcut asgari ücrette son tahminler de geldi.
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika! Kritik saat belli oldu, TİSK Başkanı Akkol'dan açıklama
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika! Kritik saat belli oldu, TİSK Başkanı Akkol'dan açıklamaAsgari ücret 2023 zammı için son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranı belirleme çalışmaları kapsamında yarın ilk toplantısını yapacak. TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol da asgari ücret hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Gözler yapılacak maaş artışında ve zammın oranındayken asgari ücrette gerçekleşecek zammın 85 milyonun cebine yansıyacağı biliniyor. Yapılacak düzenleme sonrasında 65 yaş aylığı, işsizlik maaşı, staj ücreti, sosyal yardımlar da artacak. Asgari ücretteki maaş artışı bütün iş kollarını kapsayacak. Belirlenen asgari ücreti ödemeyen işverene idari para cezası uygulanacak. İşte asgari ücrette merak edilen detaylar...
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika! Kritik saat açıklandı
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika! Kritik saat açıklandıAsgari ücret 2023 zammı için son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranı belirleme çalışmaları kapsamında yarın ilk toplantısını yapacak. Gözler yapılacak maaş artışında ve zammın oranındayken asgari ücrette gerçekleşecek zammın 85 milyonun cebine yansıyacağı biliniyor. Yapılacak düzenleme sonrasında 65 yaş aylığı, işsizlik maaşı, staj ücreti, sosyal yardımlar da artacak. Asgari ücretteki maaş artışı bütün iş kollarını kapsayacak. Belirlenen asgari ücreti ödemeyen işverene idari para cezası uygulanacak. İşte asgari ücrette merak edilen detaylar...
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşününÖzel sektör çalışanları asgari ücrete yapılması planlanan zammı bekliyor. Asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zam alıp almayacağı iş sözleşmelerinde yer alan maddelere göre belirleniyor. Eğer sözleşmede belirtilmedi ise zam işverenin inisiyatifine bırakılmış oluyor. Peki zam alamayan çalışanların hukuki hakları neler?
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam geliyor! Maaş artışı yüzde 35'i bulacak
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam geliyor! Maaş artışı yüzde 35'i bulacakEmekliye, memura ve asgari ücretliye zam müjdesi! Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca vatandaş için son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli, kamu işçisi Temmuz'da zamlı maaş, aylık alacak. İkramiyeler, sosyal destekler, kısa çalışma, işsizlik ödeneği, emzirme yardımı da artacak. Kesin zam oranı 3 Temmuz'da netleşecek. Yaklaşık 15 milyon emeklinin geliri artarken, 7500 lira üzerinde aylık alanlara refah payı da verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emekliye refah payında yeni uygulamanın ayrıntılarına ilişkin ipuçları verdi. İşte emekli aylığı, memur maaşı ve asgari ücretlinin maaşında yapılacak artışlarla refah payı katkısı dahil gerçekleşecek maaş zammı oranları...
1.05.2023Emekli
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı!
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı!Eşine boşanma davası açan ve tazminat talep eden kadının evliyken yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca polis olan görümcesine dava açtı.
1.05.2023Gündem
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak
Elektrik faturasına güneş açacak! Maliyet düşüşü faturaya yansıyacakGüneşten elektrik üretiminde ihtiyacı aşan kısmın satışı ve sisteme bedelsiz verilmesi şeklindeki işleyişe yüksek katılım var. Maliyet düşüşü faturaya yansıyacak.
1.05.2023Gündem
Kentsel dönüşümde yeni dönem: 0.79 faizli kredi, 10 yıl vade!  'Yarısı Bizden’ kampanyasının detayları belli oldu
Kentsel dönüşümde yeni dönem: 0.79 faizli kredi, 10 yıl vade! 'Yarısı Bizden’ kampanyasının detayları belli olduKentsel dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının detayları belli oldu. Yerinde dönüşüme öncelik verilecek, 200 bin konut yerinde dönüşecek. 200 binden fazla başvuru gelirse kura çekilecek. Proje İstanbul’dan başlayıp 81 ile yayılacak. Ödemeler yüzde 10 peşinat ve 10 yıl vade ile TÜFE, memur maaş artışı ya da yüzde 0.79 oranlı kredi seçilerek yapılacak. İşte haberin detayları...
23.04.2023Ekonomi
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan öğretmen banka maaş promosyonu düşük bulunduğundan ertelenmiş ve ihalenin 2023 yılında yapılmasına karar verilmişti. Gaziantep MEM öğretmen banka maaş promosyonu ihalesi tarihi merak ediliyor, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök açıklamasında yeni tarihini paylaştı. Peki, Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep öğretmen promosyon 2023…
2.02.2023Memur
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indiİngiltere’de yarım milyon kişi enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşlarına zam talebiyle iş bırakarak, ülkedeki son 10 yılın en büyük grevine imza attı.
1.02.2023Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Maaş Artışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maaş artışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.