Lg G5 Snapdragon 820

Lg G5 Snapdragon 820

Son dakika LG G5 Snapdragon 820 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LG G5 Snapdragon 820 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LG G5 Snapdragon 820 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg G5 Snapdragon 820

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg g5 snapdragon 820 gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 lg g5 snapdragon 820 haberi bulunmuştur. Tüm lg g5 snapdragon 820 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rakamlarla LG G5 ve iPhone 6S Plus karşılaştırması
Rakamlarla LG G5 ve iPhone 6S Plus karşılaştırmasıLG G5 ve iPhone 6S Plus karşı karşıya!
LG G5 tanıtıldı
LG G5 tanıtıldıLG'nin merakla beklenen amiral gemisi telefonu LG G5 tanıtıldı. LG G5'e dair tüm detaylar haberimizde…
LG G5'in RAM ve işlemci özellikleri belli oldu
LG G5'in RAM ve işlemci özellikleri belli olduLG G5 bu defa kriter testinde ortaya çıktı. Üst seviye akıllı telefonun işlemci ve RAM özellikleri belli oldu.
LG G5 beklendiği gibi 21 Şubat'ta tanıtılacak
LG G5 beklendiği gibi 21 Şubat'ta tanıtılacakLG G5 beklendiği gibi Mobil Dünya Kongresi'nde sahne alacak.
LG G5'in tasarımı ortaya çıktı
LG G5'in tasarımı ortaya çıktıSızdırılan son görüntü LG G5'in tasarım detaylarını büyük oranda ortaya koyuyor. LG G5 beklendiği gibi metal kasaya sahip olacak.
LG G5'in model numarası belli oldu
LG G5'in model numarası belli olduGüney Koreli üreticinin merakla beklenen üst seviye akıllı telefonu G5'in model numarası ortaya çıktı.
LG G5 olası özellikler
LG G5 olası özelliklerLG G5'in özellikleri neler olacak? LG G5'in muhtemel özelliklerine göz atıyoruz.
LG G5 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor.
LG G5 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor.5.6 inç ekran, Snapdragon 820, 21MP arka kamera ve dahası LG G5'te yer alacak.
HTC 10 için yeni teaser geldi
HTC 10 için yeni teaser geldiHTC yeni amiral gemisi HTC 10'un BoomSound'U için teaser yayınlandı.
LG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldı
LG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldıLG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldı. Şirketin Güney Amerika'da satışa çıkaracağı G5'te Snapdragon 652 yer alacak.
Alcatel iki yeni telefon duyurmaya hazırlanıyor
Alcatel iki yeni telefon duyurmaya hazırlanıyorAlcatel'den iki yeni telefon daha geliyor. Özellikle Windows 10 Mobile tabanlı Idol 4 Pro dikkat çeken detaylara sahip.
Galaxy S7 edge-iPhone 6s Plus hız testinde
Galaxy S7 edge-iPhone 6s Plus hız testindeGalaxy S7 edge-iPhone 6s Plus-Nexus 6P ve Motorola X Pure modelleri hız testinde kozlarını paylaştı.
Beyaz ve siyah renkli HTC 10 sızdırıldı
Beyaz ve siyah renkli HTC 10 sızdırıldıHTC 10 (M10) şimdi de beyaz ve siyah renkleri ile sızdırıldı!
LG G5'te Hızlı Şarj 3.0 yer alıyor, Galaxy S7'de ise yer almıyor
LG G5'te Hızlı Şarj 3.0 yer alıyor, Galaxy S7'de ise yer almıyorGalaxy S7 ve LG G5'e dair detaylı özellikler bir bir ortaya çıkıyor. Son olarak Galaxy S7'nin Hızlı Şarj 3.0 desteği sunmadığı anlaşıldı.
Oppo'dan iddialı bir telefon geliyor
Oppo'dan iddialı bir telefon geliyorOppo R9'un tanıtım tarihi belli oldu. Çinli şirketin yeni telefonu bir hayli iddialı özelliklere sahip olacak.
Sony, MWC 2016'da ne tanıtacak?
Sony, MWC 2016'da ne tanıtacak?Sony 22 Şubat'ta Mobil Dünya Kongresi'nde düzenleyeceği etkinliğe ilişkin bir video yayınladı. Japon üretici yayınladığı video ile bizleri merak içerisinde bıraktı.
LG G5'in en net görüntüsü
LG G5'in en net görüntüsüLG G5'in tasarım detayları net bir şekilde ortaya çıktı. İşte LG G5!
HTC One M10 ortaya çıktı
HTC One M10 ortaya çıktıHTC'nin merakla beklenen üst seviye akıllı telefonu One M10 bir kez daha sızdırıldı.
İşte HP'nin Windows 10'lu süper telefonu
İşte HP'nin Windows 10'lu süper telefonuHP'nin bir süredir merak uyandıran Windows 10 Mobile tabanlı telefonu Elite x3 sızdırıldı.
LG G5'in işlemcisi belli oldu
LG G5'in işlemcisi belli olduQualcomm, LG'nin yeni amiral gemisi akıllı telefonu G5'te yer alacak işlemciyi doğruladı.
Galaxy Note 6'nın özellikleri belli oldu
Galaxy Note 6'nın özellikleri belli olduGalaxy Note 6 hakkında ilk bilgiler Çin'den geldi. İddiaya göre Galaxy Note 6'da 6GB RAM yer alacak.
LG G5'in yeni akıllı kılıfları ortaya çıktı
LG G5'in yeni akıllı kılıfları ortaya çıktıLG'nin G5 için hazırladığı Quick Cover kılıf ve detayları ortaya çıktı. Yeni kılıfta HTC Dot View'den esintiler de var.
Kullanıcılar LG G5'te fazla hangi özelliği görmek istiyor?
Kullanıcılar LG G5'te fazla hangi özelliği görmek istiyor?Yapılan bir ankete göre kullanıcılar LG G5'te en fazla ön stereo hoparlör görmek istiyor. İşte kullanıcıların diğer talepleri...
LG G5 sızıntıları devam ediyor
LG G5 sızıntıları devam ediyorGüney Koreli üreticinin merakla beklenen üst seviye akıllı telefonu G5'in model numarası ortaya çıktı.
LG G5 için bomba iddia!
LG G5 için bomba iddia!LG G5 modüler telefonun yaygınlaşmasına öncülük edebilir. İddiaya göre LG G5 yarı modüler bir tasarıma sahip olacak.

Benzer Haber Etiketleri

Lg G5 Snapdragon 820 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg g5 snapdragon 820 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.