Köy Evleri

Köy Evleri

Son dakika köy evleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köy evleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köy evleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köy Evleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köy evleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 köy evleri haberi bulunmuştur. Tüm köy evleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay'da depremzedelere köy evleri teslim edildi
Hatay'da depremzedelere köy evleri teslim edildiHatay'ın Arsuz ilçesinde asrın felaketi sonrası inşa edilen köy evlerinin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.
19.10.2024Ekonomi
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 30 bin köy evinin teslim edilmesi hedefleniyor
Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 30 bin köy evinin teslim edilmesi hedefleniyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesindeki illerde şehir merkezinde yıkılan evlerin yerine sosyal donatılarıyla yeni yaşam alanları kazandırırken, köyleri de yeniden inşa ediyor. Bugüne kadar 60 bin köy evinin ihalesi tamamlandı. 105 ilçede 48 bin 274 köy evinin inşası için çalışmalar aralıksız sürüyor. Yıl sonuna kadar 30 bin köy evinin teslim edilmesi hedefleniyor. Hatay’da inşa edilen köy evlerinin görüntülerini paylaşan Bakan Kurum, “Bize güvenen hiçbir vatandaşımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.
23.09.2024Gündem
Kocaeli'nde ahşap otel ve kovboy kasabası alev alev yandı
Kocaeli'nde ahşap otel ve kovboy kasabası alev alev yandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kovboy kasabası ve otel olarak kullanılan alanda yangın çıktı. Ahşap yapılar alev alev yanarken, bazı köy evleri de yangından etkilendi.
19.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'liCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"nde konuştu. Erdoğan, 'SGK'ya en fazla borcu olan ilk 5 belediye CHP'li. Toplam 96 milyar liralık borcun 65,1 milyar lirası yani yüzde 68'i CHP'li belediye ve iştiraklerine ait. Borçların üzerine yatmak istiyorlar, gereken adımlar atılacak.' dedi.
27.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruzÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğizİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024Gündem
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldü
55 yıldır böylesi görülmedi! Ardahan'da evler kara gömüldüSon 55 yılın en yoğun yağışının yaşandığı Ardahan'da köylerdeki tek katlı evler kar altında kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerinin yollarını açtığı köylerde yaşayanlar, evlerinin önünde biriken karları temizlemeye çalışıyor.
9.02.2024Gündem
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldi
Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evimiz hızla yükseldiÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükseldiğini açıkladı.
18.10.2023Ekonomi
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldik
Bakan Özhaseki duyurdu: Adıyaman'da afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldikÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da 41 bin 171 afet konutu, 23 bin 640 köy evi, 17 bin 392 depo-ahır ve iş yeri olmak üzere toplam 82 bin 203 bağımsız bölüm yapıyoruz. 41 bin 292 afet konutu ve köy evinin önemli bir bölümünde son aşamaya geldik" dedi.
17.10.2023Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: 750 bin TL hibe verilecek
Bakan Özhaseki açıkladı: 750 bin TL hibe verilecekÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm kampanyamızda hibe ve kredi miktarlarını artırdık. Konutlar için 750 bin TL hibe, 750 bin TL kredi, ahırlı köy evleri için 750 bin TL hibe, 1 milyon TL kredi, iş yerleri için 400 bin TL hibe, 400 bin TL kredi vereceğiz. Deprem bölgesinde ev ve iş yerlerini yerinde dönüştürmek isteyen vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
6.10.2023Ekonomi
Dünya Bankası'ndan deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman
Dünya Bankası'ndan deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansmanÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dünya Bankası'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin imarı için 1 milyar dolar finansman sağladığını duyurdu.
9.09.2023Gündem
Muğla'da su seviyesi düşünce tarihi köy evleri ortaya çıktı!
Muğla'da su seviyesi düşünce tarihi köy evleri ortaya çıktı!Su seviyesi düşünce Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki eski Günlük köyü yapıları gün yüzüne çıktı. Muğla'da 8 bin 300 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayan Milas Derince Barajındaki su seviyesinin düşmesi ile birlikte, baraj kıyısında bulunan eski köyün yapıları gün yüzüne çıktı.
24.08.2023Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Töreni'nde konuştu. 6,5 milyon konutu daha dönüştürmeyi hedeflediklerinin altını çizen Erdoğan, "15 Ağustos'a kadar tesislerde çadırlarda kalanları konteynerlara yerleştirmiş olacağız. 319 bin konutu bir yılda hak sahiplerine vereceğiz" dedi.
10.08.2023Gündem
Bakan Özhaseki depremzedeleri ziyaret etti! 'Konutlar depreme dayanıklı inşa ediliyor'
Bakan Özhaseki depremzedeleri ziyaret etti! 'Konutlar depreme dayanıklı inşa ediliyor'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin oluşturduğu yaraları sarmaya devam ediyor. Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Kuyulu Mahallesi'nde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen köy evlerini yerinde inceleyen Bakan Özhaseki, konutların 8-9 şiddetindeki depreme dayanıklı inşa edildiğini söyledi.
30.07.2023Gündem
Bakan Mehmet Özhaseki: 143 bin 271 evimizi, ahırlarıyla birlikte yapacağız
Bakan Mehmet Özhaseki: 143 bin 271 evimizi, ahırlarıyla birlikte yapacağızÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından köy evlerine ilişkin bir video yayımladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Deprem bölgesindeki köylerimizde; vatandaşlarımızın huzurla oturacağı, yöresel mimariye uygun köy evlerimizin yapımına hızla devam ediyoruz. Toplamda 143 bin 271 evimizi, ahırlarıyla birlikte yapacağız. 37 bin 129 köy evimizin yapımına başladık. Şimdiye kadar yaklaşık 100 köy evimizi de depremzede kardeşlerimize teslim ettik.” dedi.
5.07.2023Gündem
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızın yuvalarına dönmeleri için dinlenmeden çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Vatandaşlarımızın yuvalarına dönmeleri için dinlenmeden çalışıyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı üç köyde yürütülen konut yapım çalışmalarını anlatan bir videoyu, resmî sosyal medya hesabından yayımladı. Bakan Özhaseki, paylaşımındaki mesajında, “Depremden etkilenen şehirlerimizde, vatandaşlarımızın huzurlu yuvalarına bir an evvel kavuşabilmeleri ve hayatın normale dönmesi için durup dinlenmeden çalışıyoruz. Türkoğlu'ndaki 3 köyümüzde yöresel mimariye uygun olarak 92 ev inşa ediyoruz. Hemşehrilerimiz inşallah kısa bir süre içinde yuvalarına yerleşecekler.” ifadelerini kullandı.
26.06.2023Ekonomi
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyor
Fahiş kira artışlarıyla mücadele! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: akından takip ediyoruz, çalışmalarımız sürüyorAK Parti MKYK toplantısı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kiralarla ilgili iletilen bütün problemleri yakından takip ediyoruz. Bütün paydaşlarla birlikte enflasyonun tek haneye inmesi için yine hükümetimiz Türkiye Yüzyılı'nı kucaklayacak politikaları hayata geçirecek." dedi.
19.06.2023Gündem
Bakan Özhaseki: Hatay'ı canlandırmak bizim görevimiz
Bakan Özhaseki: Hatay'ı canlandırmak bizim görevimizÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Hatay'da değerlendirmelerde bulundu. Özhaseki, "Şehir merkezlerinde sağlam olan, zeminde bir sıkıntı olmayan yerleri yeniden canlandırıp eski haline kavuşturmak bizim görevimizdir. Yeni bir yol haritasıyla hızlı şekilde hayatını nasıl normale dönüştürürüz, Hatay'da nasıl eskisi gibi canlılık başlar bunun peşindeyiz" dedi.
17.06.2023Ekonomi
Bakan Özhaseki: Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor
Bakan Özhaseki: Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarının hızla yükseldiğini anlatan bir video yayımladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor…Deprem Bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var, kabine toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim… O formüller devreye girdiğinde, depremzede kardeşlerimizin evlerini çok daha kısa sürede bitireceğiz… Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, güvenli ve sağlam konutlarına kavuşturacağız…” ifadelerine yer verdi.
11.06.2023Gündem
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı!
Deprem sonrası çelik prefabrik evlere ilgi arttı!Türkiye’nin deprem kuşağında yer aldığını göz önünde bulundurarak çelik prefabrik evlerin daha da popülerleşeceğini öngördüklerini belirten Karmod CEO'su Mehmet Çankaya, “Deprem sonrasında çelik prefabrik evlere talebin artması şaşırtıcı değil. Çünkü insanlar hayatlarını güvenli yapılarda sürdürmek istiyor" dedi.
28.04.2023Yaşam
Devlet Bahçeli: Koalisyon hükümetlerini övmek akılsızlıktır
Devlet Bahçeli: Koalisyon hükümetlerini övmek akılsızlıktırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet İttifakı, aynısıyla günah ittifakı, milli güvenlik sorunudur. Bu ittifakın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ülkemizin geleceği bırakılamaz" dedi.
25.04.2023Gündem
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023Ekonomi
Bakan Kurum: Asrın felaketinden 76 gün sonra üç köyde yapımı tamamlanan köy evlerinin teslimi yapıldı
Bakan Kurum: Asrın felaketinden 76 gün sonra üç köyde yapımı tamamlanan köy evlerinin teslimi yapıldıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Gaziantep’in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar Mahallesi’nde Ramazan Bayramı’nın ikinci günü depremzedelere teslim edilen akıllı kalıcı köy evlerinin anlatıldığı bir video yayımladı. Bakan Kurum, paylaşımındaki mesajında “Devlet her şeyi düşünmüş, her şeyi içine koymuş.” şeklindeki depremzedelerin ifadelerine yer verirken, evini teslim alan depremzedelere aynı mesajında “Hep böyle güvenle, sağlıkla oturun.” temennisinde bulundu.
25.04.2023Gündem
Bakan Kurum: Sarılamaz denen yaraları saracağız
Bakan Kurum: Sarılamaz denen yaraları saracağızÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep Nurdağı'nda Belpınar ile Mesthüyük Köyleri ve Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Bakan Kurum, “Biz gönül sevdamız olan Kahramanmaraş’ımızı da kahramanlar yurdu Gaziantep’imizi de Nurdağı’ndan Araban’a, İslahiye’den Şahinbey’e kadar her bir karışını seviyoruz. Biliyoruz ki sevdamız ne kadar büyükse, emin olun ki imtihanımız da o kadar büyük demektir. Kardeşlerim biz inanıyoruz, kararlıyız. Bu aziz şehri, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin emaneti Gaziantep’imizi ‘Türkiye Yüzyılı’nın lokomotifi yapacağız. İnanıyorum ki Gaziantep’imiz milletimizin gönlüne boş vaatlerle girenlerden yana değil, eser üretenlerden yana olacaktır.” dedi.
22.04.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köy Evleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köy evleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.