Kiralık Yazlık

Kiralık Yazlık

Son dakika kiralık yazlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık yazlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık yazlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık Yazlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık yazlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 kiralık yazlık haberi bulunmuştur. Tüm kiralık yazlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar 9'a katlandı! Metre kare fiyatı 40 bin TL
Fiyatlar 9'a katlandı! Metre kare fiyatı 40 bin TL Pandemiden bu yana dikkat çeken yazlık talebi, yazlık bölgelerde konut satış değerlerinin katlanmasına neden oldu. 3 yılda konut satış değerinde en yüksek artış yaklaşık 9 kat ile Şile’de gerçekleşti. Metre kare fiyatı 40 bin TL seviyesinde seyrediyor.
23.05.2023 Ekonomi
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı Yaz tatili planları yapanları ilgilendiren gelişme! Kiralık villa fiyatları uçuşa geçti, yeni kiralar açıklandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar çıktı.
23.03.2023 Yaşam
Fiyatlar uçtu! Son 5 yılda 1’e 20 kazandırdı, sezonluk kirası 1 milyon lira
Fiyatlar uçtu! Son 5 yılda 1’e 20 kazandırdı, sezonluk kirası 1 milyon lira Satılık konut fiyatlarındaki artış sürüyor. Bazı bölgelerdeki artış miktarı ise; diğer bölgelerin çok üzerinde. Özellike yazlık eve yatırım yapanlar önemli miktarda kazanç sağlıyor. İzmir’de Urla, Güzelbahçe ve Çeşme’nin de içinde bulunduğu yarımada bölgesi konut yatırımcısının yüzünü güldürüyor.
26.10.2022 Ekonomi
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar...
En düşük ve en yüksek yazlık fiyatları belli oldu! İşte bölge bölge satılık-kiralık rakamlar... Tatile çıkacak herkesi ilgilendiren gelişme! Sezon başladı, bölge bölge satılık-kiralık yazlık fiyatları belli oldu. Bu tarihe dikkat! Antalya, Belek, Kalkan, Muğla, Bodrum, Fethiye, Aydın, Didim, Kuşadası hepsi açıklandı, fiyatlar yüzde 50 arttı ama talep artışı nedeniyle ciddi indirim bekleniyor. Bu yıl yoğunluk bayram sonrasında başlarken, fiyatlardaki artış da devam ediyor. Popüler bölgelerde yüksek fiyatlar nedeniyle kiralamalar geçen yıllara göre zayıf seyrederken, talebin çoğu daha uygun fiyatlı beldelere kaymaya başladı. Yabancıların da ilgisi dikkat çekiyor. İşte ilgi gören tatil beldeleri ve günce tatil fiyatları...
17.05.2022 Ekonomi
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar...
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar... Kiralık ev fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Fiyatlar fahiş rakamlara ulaştı. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale gelirken, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Kiralık ev yerine kiralık odalara yönelim başladı. Bazı bölgelerde kullanılamaz halde olan konutlar dahi, kiralık olarak vatandaşa sunuluyor. Kiracı adaylarına mülakat bile yapılmaya başlandı. Yatırım amaçlı birden fazla konut sahibi olan kişiler, fiyatları ile piyasayı yönlendirebiliyor. Kiracılar evlerinden çıkmak istemese de fırsatçı ev sahipleri, çeşitli bahanelerle kiracıları evden çıkarıyor. Kiracılar yüzde 30 zamma razı oluyorlar fakat ev sahipleri, yeni kiracıya daha yüksek bir fiyata evi kiralamak istediği için olan kiracıya oluyor. İşte kiralık ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
Haftalık kirası 100 bin lira! Bayram yoğunluğu başladı, doluluk yüzde 90'a ulaştı
Haftalık kirası 100 bin lira! Bayram yoğunluğu başladı, doluluk yüzde 90'a ulaştı Yaklaşan Ramazan Bayramı tatili için haftalığı 10 bin ile 110 bin lira arasında değişen lüks villalar, büyük ilgi görüyor. Günler öncesinden yüzde 90'ı dolan villalar, pandemi döneminde de izole tatili tercih edenlerden rağbet görmüştü.
25.04.2022 Ekonomi
Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! 3 bin lira ve üzeri...
Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! 3 bin lira ve üzeri... Kira fiyatlarındaki artış devam ediyor. Büyükşehirlerde ortalama kiralar asgari ücretle yarışır hale geldi. Birçok mülk sahibi kiracını çıkarmanın yollarını arıyor. Yeni kiracılar ise yüksek kira bedelleri ödemek zorunda kalıyor. Maaşlı olarak çalışanlar gelirlerinin büyük kısmını kira için ayırıyor. 3 bin liranın altında kiralık ev bulmanın mümkün olmaması nedeniyle çalışanlar kazançlarına uygun ev bulanıyor. Bazı ev sahipleri ise yabancı kiracıları tercih ediyor. Ancak ev sahipleri için kötü haber geldi. Bir kişi kiralamak istediği evin aylık kira bedelini ödeme gücüne sahipse mülk sahibi kiracı seçme hakkına sahip değil.
20.04.2022 Ekonomi
İndirimler geri alınıyor! Fiyat farkını vatandaş ödeyecek
İndirimler geri alınıyor! Fiyat farkını vatandaş ödeyecek Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilaç firmaları arasında her yılın başında belirlenen ilaç indirimlerini bazı firmalar uygulamıyor. Bu durum kronik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan ilaçlarda yüksek fark ödenmesine neden olacak. Örneğin yıl başında SGK sisteminde 1000 TL olan bir ilaç, indirimin kaldırılması nedeniyle 1400-1500 TL'ye çıkabiliyor. SGK 1000 TL üzerinden ödeme yaptığı için aradaki fark hastalara ek ödeme olarak çıkıyor. Peki, sorunun çözümü için hangi öneri geldi? Detaylar haberimizde...
20.04.2022 Ekonomi
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak Sebze-meyve fiyatlarındaki fahiş artış devam ediyor. Havaların ısınması ile fiyatların düşeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak fiyatların yeniden artacağı açıklandı. Mersin’de geçen ay yaşanan zirai don, etkisini bu günlerde göstermeye başladı. Zirai don, hem Mersin’in hem Türkiye’nin sebze-meyve deposu merkez Akdeniz ilçesinde hemen hemen tüm sebze ve meyveyi vurdu. Üretimde çok ciddi oranda verim düşüklüğü yaşanırken, başta domates, biber, patlıcan, salatalık, şeftali, nektarin, erik ve badem olmak üzere sebze ve meyvenin tüketiciye ulaşması neredeyse hayal oldu. Üreticiler, ürün azlığının fiyatları yükselteceği uyarısında bulundular.
20.04.2022 Ekonomi
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa...
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa... Tatil sezonu öncesi villa ve yazlıklara talep artarken, emlakçılar ise dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulundu. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, özellikle kira sözleşmelerine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Vatandaşlar şehir dışından Çeşme, Antalya gibi yerlerde fotoğraflarını görüp, beğendikleri evleri sezonluk olarak kiralıyor. Bu fotoğraflar, farklı bir villanın olabiliyor. Görmediğiniz yazlığı kiralamayın" dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Tatile gidecekler dikkat, hepsine zam geldi Tatile gidecekleri yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 100 arttı. Hepsine zam geldi. Sezonun yaklaşması ile yazlık arayanların sayısı artmakla birlikte yazlık fiyatları da cep yakmaya devam ediyor. Ukrayna-Rusya arasındaki krizin de etkilediği yazlık kira fiyatları tavan yaptı. Bodrum'da geçen sezon 50 bin lira kira istenen villaların ise donanımına göre aylık kiraları 90 bin ile 100 bin liraya kadar yükseldi. Çeşme'de villaların 3 aylık sezonluk kiraları yüzde 100 arttı. İşte son dakika haberin detayları...
14.04.2022 Ekonomi
Villa kiralama sitelerine dikkat! Tatil umuduyla dolandırıyorlar!
Villa kiralama sitelerine dikkat! Tatil umuduyla dolandırıyorlar! Salgın önlemleriyle geçen bir kışın ardından pek çok kişi yaz tatili için güneye akın etmeye başladı. Otel fiyatlarının artmasıyla birlikte ailecek tatil planlayanların da gözde villalar oldu. Ancak kiralık villa ilanlarının olduğu sitelerde dolandırıcılar iş başında. Peki, Kiralık villa ilanlarında nelere dikkat etmeli? İlan sahibinden villa kiralarken ne yapmalı? Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan yaz tatilini villa kiralamak isteyenlere uyarılarda bulundu.
10.07.2021 Ekonomi
Tatil sezonu öncesi dikkat! Fatura, aidat, depozito...
Tatil sezonu öncesi dikkat! Fatura, aidat, depozito... Yaz aylarını kalabalıktan uzak, izole şekilde geçirmek isteyenler serveti gözden çıkarmak zorunda kalıyor. Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi tatil bölgelerinde sezonluk kiralar 400 bin liraya ulaştı. Kiralar peşin ve döviz olarak elden olarak teslim edilmesi de talep ediliyor. Böylece hem haksız kazanç hem de devlete vergi vermeme durumu ortaya çıkıyor.
22.04.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Kiralık yazlıklarda "sertifikalı ev" modeli
Kiralık yazlıklarda "sertifikalı ev" modeli Ege Denizi'nin kuzeydoğusunda Edirne sınırlarında yer alan Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında "sertifikalı ev" modeli uygulanıyor.
17.06.2020 Gündem
İşte ucuz tatilin püf noktaları
İşte ucuz tatilin püf noktaları Tatil sezonu için geri sayım başladı. Erken rezervasyon yaptıranlar var ama biz Türkler genelde son dakikacıyız. Hesabı da son dakika yapıyoruz ve en uygununu bulmaya çalışıyoruz. Hesabını bilenler için Posta gazetesinden Bilal Emin Turan tatil tüyolarını yazdı. İşte o yazı...
12.05.2019 Ekonomi
İşte hesaplı tatilin püf noktaları
İşte hesaplı tatilin püf noktaları Yaz yaklaşırken birçok kişi tatil planı yapmaya başladı. Yaz tatili nasıl daha hesaplı hale getirilebilir. İşte püf noktaları...
8.04.2019 Ekonomi
'Bunun adı fırsatçılıktır'
'Bunun adı fırsatçılıktır' Yazlık evlerin kiralarının sezonluk 30 bin liraya ulaşması, Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak'ı isyan ettirdi
10.06.2015 Arşiv
Ömür Boyu Tatil Yapmak İsteyenlere
Ömür Boyu Tatil Yapmak İsteyenlere Tatili uzatmak isteyenler için cazip teklifler...
1.08.2014 Arşiv
Yazlık Villa Kiralama Sezonu Açıldı
Yazlık Villa Kiralama Sezonu Açıldı Erken rezervasyon döneminde tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde artış var.
28.01.2014 Arşiv
Yazlık kiralayacaklara güzel haber!  2 ay ev sahibinden bedava
Yazlık kiralayacaklara güzel haber! 2 ay ev sahibinden bedava Otel ve pansiyon fiyatlarının yüksek olması nedeniyle tatilini uyguna getirmek isteyenler konut kiralamayı tercih ediyor. Özellikle kalabalık gruplar şeklinde yapılan kiralamalarda kira ortak verilerek tatil avantajlı hale getiriliyor. Bazı ev sahipleri de kiracılara fazladan 2 ay hediye ediyor. İşte deyaylar...
7.06.2024 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor
Fiyatlar resmen uçtu! Kiralar satılık ev fiyatlarını solladı, 1 milyon TL'si olan sadece kiralayabiliyor Yazlık fiyatları uçuşa geçti. Ev ya da villa kiralamak isteyenlere kötü haber! Fiyatlar resmen katlandı. Duyan inanamıyor. Yaz sezonu yaklaşırken Kuzey Ege’de yazlıklarda sezonluk kira bedelleri 1 milyon liraya kadar ulaştı. Balıkesir'in Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Edremit ilçelerinde buna rağmen kiralık villalara büyük ilgi var.
10.05.2024 Ekonomi
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın'
Kiracıları yakından ilgilendiren uyarı! 'Kesinlikle ödeme yapmayın' Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Mersin'de konut stoku tükendi, ev kiraları 20 bin TL'ye kadar yükseldi. Fırsatçıların internet sitelerindeki kiralık ev ilanlarını kopyalayıp ilana koyup dolandırıcılık yaptıklarını söyleyen Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Sinan Canpolat, "Vatandaşlarımız ev sahibi ya da emlakçı ile yüz yüze gelmeden, evi görmeden kesinlikle bir ödeme yapmasın" diye konuştu.
2.10.2023 Ekonomi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi
Tatil planı yapanlar dikkat! Fiyatlar değişti, zam geldi Tatil planı yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Oteller 2023 yılı yaz sezonunu açmaya başladı. Bu yaz da yerli turist için ‘her şey dahil’ denize yakın tesislerde ailecek tatil yapmak pahalıya gelecek. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Ekonomi
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar
Kiracılardan şaşırtan talep! Evden çıkmak için 100 bin dolar Kiralardaki fahiş artış nedenyile mağdur pek çok kiracı bulunuyor. Yüzde 25'lik artış sınırına uymayan ev sahipleri nedeni ile kiralık ev arayışında olan kişi sayısı her geçen gün artarken, evini satmak isteyen mülk sahiplerinin yaşadığı mağduriyet de ortaya çıktı.
27.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Yazlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık yazlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.