Kiralık Ev Fiyatları

Kiralık Ev Fiyatları

Son dakika kiralık ev fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık ev fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık ev fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık Ev Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık ev fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 kiralık ev fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm kiralık ev fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdü
Eşinin önce doğum gününü kutladı sonra öldürdüAdana’da emekli astsubayın, karısını öldürmeden bir gün önce eşinin doğum gününü ailecek kutladığı ve pastanın üzerine, "Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum" yazısını yazdırdığı ortaya çıktı.
27.10.2023Yaşam
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdı
Tesla indirimi geri çekti, fiyat arttırdıTesla, Çin'de uyguladığı Model Y Performance modeli için indirimi geri aldı ve fiyat artırdı.
27.10.2023Otomobil
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesaj
Kredi hamlesi, erişim kolaylaştırılacak! Bakan Şimşek'ten dikkat çeken mesajTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankacılık sisteminde Türk Lirasının (TL) payını artırmaya yönelik adımlarla birlikte sadeleşme kapsamında ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine yönelik uygulama kolaylıkları getirdi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Daha iyi işleyen bir piyasa ekonomisi için önemli sadeleşme adımları. Amaç krediye erişimi kolaylaştırmak ve TL’ye geçişi özendirmek" dedi.
27.10.2023Ekonomi
Kiralık ev fiyatları hızla düşecek! GYODER devrede, Türkiye'de bir ilk gerçekleşecek
Kiralık ev fiyatları hızla düşecek! GYODER devrede, Türkiye'de bir ilk gerçekleşecekKiralık konut krizinin çözümü için GYODER tarafından geliştirilen yeni konut modelinde ilk örnek proje yolda. Kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Biz arsayı kamudan beklerken özel sektörden geldi. İstanbul’da 10 bin konutluk projede son aşamadayız. Türkiye’de ilk kez uygulanacak kiralık konut modeli tüm sektöre örnek olacak. İnşa edilecek konutlarda riskli evde oturan kiracı ve ev sahiplerine öncelik verip kentsel dönüşüme de destek olacağız” dedi.
27.10.2023Ekonomi
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı"
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı"Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
15.09.2023Ekonomi
'Hayalet Evler' kiracıları isyan ettirdi! "Yüksek vergi uygulanmalı"
'Hayalet Evler' kiracıları isyan ettirdi! "Yüksek vergi uygulanmalı"Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
19.06.2023Ekonomi
Kira zammını fırsata çevirdiler, 8 bin 500 TL’ye tek oda!
Kira zammını fırsata çevirdiler, 8 bin 500 TL’ye tek oda!Kira fiyatlarındaki fahiş artış nedeniyle bütçesine uygun ev bulamayan kiracılar farklı çözüm yolları arıyor. Özellikle oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyük şehirlerde oda fiyatları kiralık daire fiyatlarıyla yarışır hale geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8.500 TL'ye kadar çıkıyor. Ancak Avukat Eser Eserçelik kiracıları 'Tazminat ödeyebilirsiniz.' diyerek uyardı.
7.04.2023Ekonomi
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Ya evi boşalt ya fark öde
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Ya evi boşalt ya fark ödePandemi ile artan kiralık ev fiyatları deprem riski nedeniyle adeta uçuşa geçti.Ev sahipleri yüksek kira için yeni bir yol buldu. Kiracıdan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip, alacaklı davası açan ev sahipleri, "Ya geçmiş farkı öde ya da evi boşalt!" diyor.
6.04.2023Ekonomi
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldi
Ev kiralamada yeni dönem! Fiyatlar uçuşa geçti, öğrencilere uyarılar art arda geldiÖSYM’nin tercih sonuçlarını açıklaması ile milyonlarca öğrenci uygun fiyata kiralık ev ve yurt araştırmaya başladı. Uzmanlar, bu süreçte fiyatlarda herhangi bir düşüşün olmayacağını ifade ederek, öğrenciler arasında oda kiralama döneminin iyice yayıldığını belirtti. Yeni alışkanlığın aidat ve faturalarda bir dizi krizi de beraberinde getirebileceği uyarısında bulunan uzmanlar, fahiş fiyatların nasıl düşürülebileceğine ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Öğrencilere rehber olacak tavsiyeler ve kira fiyatlarındaki son gelişmeler haberimizde...
9.09.2022Ekonomi
Kiracı, ev sahibi, emlakçı milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar ile ilgili flaş açıklama
Kiracı, ev sahibi, emlakçı milyonları ilgilendiriyor! Fiyatlar ile ilgili flaş açıklamaSatılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika değişiklikleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Uzun süredir fahiş artışılarla gündemde olan gayrimenkul sektöründe, hükümet tarafından fiyat artışlarının önüne geçilebilmesi için art arda adımlar atılıyor. Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olabilmesi için sosyal konut projeleri devreye alınırken, fahiş kira artışlarının önüne geçilebilmesi için kira artışlarına sınırlama getirildi. Konutta suni fiyat artışı yapıp piyasayı manipüle edenlere yönelik ise çalışma başlatıldı. Emlakçılar fiyat artışından ev sahipleni sorumlu tutuyor. Sektör temsilcisi Ulvi Özcan, “Emlakçının ‘kim’ olduğu belli olmadan, emlakçılığın ‘nasıl’ yapılacağı belirtilmeden, mevzuata konmadan ne idüğü belirsiz insanların yaptığı manipülasyonlar emlakçılara mal edilemez” diye konuştu
30.08.2022Ekonomi
Kira fiyatları uçuşa geçti! Öğrenciler evsiz kaldı! İl il ilçe ilçe kira fiyatları açıklandı
Kira fiyatları uçuşa geçti! Öğrenciler evsiz kaldı! İl il ilçe ilçe kira fiyatları açıklandıKira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Kira fiyatları uçuşa geçti. Pandemi sebebiyle artan kira fiyatlarına öğrencilerin kalacak yer telaşı eklenince bir zam daha yapıldı. Fırsat ev sahipleri kira fiyatlarına zam üstüne zam yaptı. İstanbul'da en yüksek kira istenen ilçeler arasında Şişli, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar yer aldı. Geçtiğimiz sene 2 bin lira kira istenen 1+1 daire kira fiyatları 10 bin liraya çıktı. Diğer illerde de durum pek farklı değil. Öğrenciye kiralık ev fiyatları İzmir’de 3 bin TL’den 11 bin TL’ye, Ankara’da 4 bin TL’den 12 bin TL’ye, Eskişehir’de 3 bin TL’den 7 bin TL’ye, Antalya’da 3 bin 500 TL’den 15 bin TL’ye kadar çıkıyor. Doğu Anadolu’da öğrenci nüfusunun fazla olduğu illerden Erzurum’da ise 2+1 evi 1250 TL’ye kiralamak mümkün. İç Anadolu Bölgesi’nin öğrenci şehri Sivas’ta da öğrenciye verilen evlerin kiraları 2 binden başlıyor, 4 bin TL’ye kadar çıkıyor. İşte kira fiyatlarıyla ilgili milyonları ilgilendiren detaylar...
25.08.2022Ekonomi
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlarArtvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022Ekonomi
Öğrenciye kiralık ev fiyatları yüzde 300 arttı, 1 yıllık peşinat istiyorlar
Öğrenciye kiralık ev fiyatları yüzde 300 arttı, 1 yıllık peşinat istiyorlarMerkez nüfusu 186 bin olan Edirne’ye bu yıl üniversite eğitimi için 50 bin öğrenci gelecek. Kiralık ev fiyatlarının geçen yıla oranla yüzde 300 artmasına öğrencilerin yanı sıra emlakçılar ve mahalle muhtarları da tepki gösterdi.
20.08.2022Ekonomi
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak'
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak'Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Özellikle yaz sonunda üniversite öğrencilerinin de kiralık ve yurt arayışına girmesi ile fiyatların artması bekleniyor. Yurt ücretleri geçen yıla göre en az yüzde 65 arttı. İstanbul’da penceresiz, havalandırmasız odaların fiyatları bile bin 700 TL oldu. Eylülde öğrenci akınıyla birlikte kiralık daire bulmak ise daha zor hale gelecek...
2.08.2022Ekonomi
Kiracılara fahiş zamların ardından bir kötü haber daha! Geriye dönük zam farkı...
Kiracılara fahiş zamların ardından bir kötü haber daha! Geriye dönük zam farkı...Kiralardaki fahiş artış toplumun büyük kesimini mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle büyükşehirlerde kiralık evlere yapılan astronomik zamlar sonrası kiralık ev fiyatları asgari ücretin üzerine çıktı. Neredeyse asgari ücrete kiralık ev bulmak imkansız hale gedi. Fahiş zamların önüne geçilebilmesi için yasal düzenleme yapılarak, kira artışına sınırlama getirildi. Gelen yüzde 25'lik zam sınırı sonrası ise ev sahipleri harekete geçti. Çok sayıda kiracıya dava açıldı. 5 yılı dolan kiracı için, tespit davaları açılarak ‘kira bedeli yeniden belirlensin’ deniliyor. Bugünlerde birçok kiracıya bu dava için ihtar çekiliyor ya da bilgi mesajı/maili yollanıyor. Kiracılar hem yeniden belirlenecek kira hem de geçmiş aylara ait zam farkı nedeniyle tedirgin...
29.06.2022Ekonomi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildiEv ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022Ekonomi
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay...
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay...Satılık ve kiralık konutlar ile ilgili açıklama geldi. Son 3 aydır resmen durdu. Konut piyasası ile ilgili son dönemde birçok yeni gelişmeler yaşanıyor. Artan konut ve kira fiyatları sebebiyle yapılacak düzenlemeler dört gözle bekleniyor. Ev sahibi ve kiracıyı mağdur etmeyecek yeni bir çalışmanın yapıldığını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un bu açıklaması vatandaşın gözünü Kabine'ye çevirdi. Öte yandan konut piyasası ile ilgili fiyatların düşüp düşmeyeceği ile ilgili de değerlendirmeler geliyor. Konut alarak Türk vatandaşlığına geçişte 250 bin dolar olan tutarın 400 bin dolara yükseltilmesi sonucu satılık ev fiyatlarının tepetaklak olabileceği belirtilirken; özellikle son 3 aydır ise konutta alım satımların durduğu ve konut fiyatların düşebileceği açıklaması yapıldı. İşte satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili son açıklamalar ve yaşanan gelişmeler...
27.05.2022Ekonomi
Borsa günü yükselişle kapattı!
Borsa günü yükselişle kapattı!Borsa, günü yüzde 0,36’lık yükselişle tamamladı.
23.05.2022Ekonomi
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde...
Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, artış yüzde...Konut fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 110 arttı. Konut fiyatlarına ilişkin veriler geldi. Ev fiyatlarında her geçen ay astronomik artışlar yaşanıyor. İnşaat maliyetlerinin artması satılık ev fiyatlarını doğrudan etkilerken, beraberinde önemli sorunlar getiriyor. Arz açığı artarken yatırımcı ve yabancı talebinin artması da fiyatların artmasına neden oluyor. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale geldi, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Ev sahibi olmak isteyenler için kredi paketleri açıklandı ancak 1 gün bile geçmeden on binlerce fırsatçı devreye girerek fiyatları yükseltti. Hazine ve Maliye Bakanlığı konu ile ilgili düğmeye bastı. Öte yandan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) konut fiyat endeksi verilerini duyurdu. İşte konut sektöründe ve fiyatlarla ilgili yaşanan son gelişmeler...
23.05.2022Ekonomi
Kiracıları ve kiralık ev bakanları kapsıyor! Sözleşmede dikkat çeken zam maddesi! Kontrol etmezseniz...
Kiracıları ve kiralık ev bakanları kapsıyor! Sözleşmede dikkat çeken zam maddesi! Kontrol etmezseniz...Kiralık ev arayan, kirada oturan, ev sahibi herkesi yakından ilgilendiriyor. Satılık ve kiralık ev fiyatları son dönemde fahiş rakamlara ulaştı. Ev almak bir yana kiracı olmak dahi zorlaştı. Son aylarda gündemden düşmeyen kira fiyatları bütçeleri oldukça zorluyor. Öte yandan emlakçılar, arz azaldığı için ev kiralamak isteyenleri sıraya koymaya başladı. Sözleşmedeki maddeler de büyük önem taşıyor. Sonradan mağdur olmamak adına hakları koruyan bir belgeye imza atmak gerekli. Özellikle zam oranı maddesine dikkat çekiliyor. Sözleşme imzalarken nelere, hangi maddelere dikkat edilmeli? Kiraya veren ve kiracı açısından kiralama sürecinde neler yapılmalı? Tahliye şartları neler? Kiracı sözleşmesi bitmeden evden çıkmak isterse mal sahibi ne yapar? İşte bilinmesi gereken önemli tüm bilgiler...
11.05.2022Ekonomi
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı...
İllerdeki kira ve konut fiyatları uçuşa geçti! Fiayatlarda o şehir İstanbul'u yakaladı...Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı. Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı doğrudan ilgilendiriyor. Uzun süredir kiralardaki fahiş artış vatandaşların ödeme güçlüğü çekmesine neden oluyor. Özellikle büyük şehirlerdeki kira bedelleri asgari ücretle yarışır hale geldi. Mülk sahipleri ise yasal kira artış oranlarını yetersiz bularak ya kiracılarından belirlenen oranların üzerinde kira artışı talep ediyor ya da çeşitli gerekçelerle kiracısını çıkarıp konutunu daha yüksek ücretlerle kiraya vermek istiyor. Kiralık ev arayan kişi sayısı artarken kiralık ev sayısının doğru orantılı olarak artmaması kiralara yapılan fahiş zammın en büyük nedeni. Arz talep arasındaki dengesizliğe, fırsatçı ev sahiplerinin talepleri de eklenince kiralık ev fiyatları katladı. Birçok kiracı şehir merkezine uzak noktalarda ev arayışına girdi. Sadece kiralık ev fiyatları değil satılık konut fiyatları da uçuşa geçti. Pandemide uzaktan çalışma modeline geçiş ilgiyi büyük şehirlerden sahil kentlerine kaydırdı. Tüketicinin talebi sahil kentlerine kayınca hem kiralık ev hem de satılık konut fiyatları bu kentlerde de hızla yükseldi. Sahillerde ev fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi. İstanbul'da ortalama m2 satış fiyatı 12 bin iken, Muğla'da 18 bini geçti. Peki en yüksek kira artışı hangi illerde görüldü? Satılık konut fiyatlarının en fazla arttığı iller hangileri? İşte ev sahibi ve kiracı herkesi çok yakından ilgilendiren konunun detayları…
10.05.2022Ekonomi
İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatlarında dikkat çeken 4 ilçe! Anormal şekilde artıyor...
İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatlarında dikkat çeken 4 ilçe! Anormal şekilde artıyor...İstanbul'daki kiralık ve satılık konutlarla ilgili flaş açıklama. Büyükşehirlerde konutlara artan talep, kira fiyatlarını da artırdı. Aylık kira artış oranı göre yüzde 34,46 oldu. Ev sahipleri olduğundan fazla kira artışı yapmaya başladı. Diğer ev sahipleri de 'kiralar yükseldi ben de yükselteyim' diyerek fiyatları artırıyor. Piyasanın düzenini bozan bu duruma karşı kentsel dönüşümün hızlanmasının çözüm olabileceğini belirten Emlakçı Orhan Çobanoğlu, özellikle 4 ilçede talebin çok fazla olduğunu, kira artışlarının da devam edeceğini belirtti.
9.05.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecekEv ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022Ekonomi
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar...
Kiralık ev fiyatlarında akılalmaz artış! Böylesi ilk kez oldu! Piyasayı yönlendiriyorlar, İstanbul, Ankara ve İzmir'de fiyatlar...Kiralık ev fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Fiyatlar fahiş rakamlara ulaştı. Konut krizi giderek derinleşiyor. Vatandaşın ev sahibi olması neredeyse imkansız hale gelirken, kiralık ev tutmak da artık cep yakıyor. Kiralık ev yerine kiralık odalara yönelim başladı. Bazı bölgelerde kullanılamaz halde olan konutlar dahi, kiralık olarak vatandaşa sunuluyor. Kiracı adaylarına mülakat bile yapılmaya başlandı. Yatırım amaçlı birden fazla konut sahibi olan kişiler, fiyatları ile piyasayı yönlendirebiliyor. Kiracılar evlerinden çıkmak istemese de fırsatçı ev sahipleri, çeşitli bahanelerle kiracıları evden çıkarıyor. Kiracılar yüzde 30 zamma razı oluyorlar fakat ev sahipleri, yeni kiracıya daha yüksek bir fiyata evi kiralamak istediği için olan kiracıya oluyor. İşte kiralık ev fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
28.04.2022Ekonomi
Kira artışları ile ilgili flaş gelişmesi! Ve belli oldu
Kira artışları ile ilgili flaş gelişmesi! Ve belli olduKiralık ev fiyatları ülke genelinde artmaya devam ediyor. Kiralar asgari ücret ile yarışır hale geldi. Özellikle büyükşehirlerdeki artış nedeni ile ücretli çalışanlar gelirinin büyük kısmını kira gideri için harcıyor. Talebe rağmen yetersiz arz ve kimi bölgelerde fırsatçılık noktasına gelen artışlar vatandaşı zorluyor. Kira bedelinin en çok arttığı iller belli oldu. Muğla, Antalya, İstanbul ve İzmir kira artışında ilk sıralarda yer alıyor.
26.04.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Ev Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık ev fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.