Kağıt Fabrikası

Kağıt Fabrikası

Son dakika kağıt fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kağıt fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kağıt fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kağıt Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kağıt fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 kağıt fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm kağıt fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldü
Bursa'da 3 fabrikada yangın! Geri dönüşüm tesisinden yayılan yangın söndürüldüBursa'nın Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangın söndürüldü.
13.09.2024Gündem
Söke kağıt fabrikasındaki yangın söndürülemiyor
Söke kağıt fabrikasındaki yangın söndürülemiyorAydın'ın Söke ilçesinde bulunan Kipaş Kağıt Fabrikası'nda cuma günü akşamüzeri başlayan yangın halen söndürülemedi. Alevler onlarca kilometre uzaktan bile görünürken havanın kararması ile birlikte helikopter ve uçaklar çalışmalarına hava aydınlanıncaya kadar ara verdi. Aydın'da geceyi aydınlatan alevlerle mücadele devam ederken Söke ve çevresine kül yağmaya başladı.
14.07.2024Gündem
Aydın'da kağıt fabrikasında yangın yeniden kontrolden çıktı: Gecenin karanlığını alevler aydınlattı
Aydın'da kağıt fabrikasında yangın yeniden kontrolden çıktı: Gecenin karanlığını alevler aydınlattıAydın'ın Söke ilçesinde kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.
12.07.2024Gündem
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024Ekonomi
Emine Erdoğan, Özbek Köyü Müzesi ve Konigil Kağıt Fabrikası'nı ziyaret etti
Emine Erdoğan, Özbek Köyü Müzesi ve Konigil Kağıt Fabrikası'nı ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Özbekistan programında eşlik eden eşi Emine Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in eşi Ziroat Mirziyoyeva ile Konigil Kağıt Fabrikası'nı ve yaşayan Özbek Köyü Müzesi'ni ziyaret etti.
15.09.2022Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında dünyaya duyurdu: Oyunlarını bozdukCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gökbel Barajı, 4398 Kişilik Öğrenci Yurdu, ADÜ Hastane Ek Hizmet Binası ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Aldığımız tedbirlerle yurtdışından Türkiye'ye yapılan saldırılarda kullanılan araçları etkisiz hale getirdik. Kura endeksli Türk Lirası dedik tüm oyunları bozuldu. Başaramayacaksınız" dedi.
15.01.2022Siyaset
Kayseri'de kağıt fabrikasında yangın; alevler fabrikayı kapladı
Kayseri'de kağıt fabrikasında yangın; alevler fabrikayı kapladıKayseri'de kağıt fabrikasında çıkan yangında alevler gökyüzünü aydınlattı. İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarını sürdürüyor.
10.10.2021Yaşam
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza  attı
Demokrat Parti, özel sektörle yatırımlarda "altın yıllara" imza attıTürkiye, Demokrat Parti'nin (DP) 1950 yılında iktidara gelmesiyle siyasi ve sosyal anlamda önemli bir dönüşüm geçirirken, yürütülen mali politikalar sayesinde ekonomide de önemli kalkınma hamlelerine imza atıldı.
27.05.2020Ekonomi
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldı
17 Ağustos depreminin denizdeki izi yıkıldıKocaeli'nin İzmit ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depreminde kara bağlantısı yıkılan ve o günden bu yana atıl durumda olan iskele, dev yüzer vinç ve iş makineleriyle yıkıldı.
24.05.2020Gündem
Küçükçekmece'deki kağıt fabrikası bahçesindeki yangın 26 saat sonra tamamen söndürüldü
Küçükçekmece'deki kağıt fabrikası bahçesindeki yangın 26 saat sonra tamamen söndürüldüKüçükçekmece'de kağıt fabrikasının bahçesinde kağıt fabrikasının bahçesinde dün başlayan yangın 26 saat süren çalışmaların ardından tamamen söndürüldü.
18.04.2020Gündem
İstanbul'da kağıt fabrikasında yangın!
İstanbul'da kağıt fabrikasında yangın!İstanbul Halkalı'da saat 15.00 sıralarında bir kağıt fabrikasında yangın çıktı.
17.04.2020Yaşam
Bursa'da korkutan yangın! 10 kişi ölümden döndü
Bursa'da korkutan yangın! 10 kişi ölümden döndüBursa'da bir kağıt fabrikasında elektrik sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangında 10 kişi hastanelik oldu.
21.12.2019Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019Ekonomi
Silivri’de kağıt fabrikasında korkutan yangın!
Silivri’de kağıt fabrikasında korkutan yangın!İstanbul Silivri’de 4 katlı kağıt fabrikasında yangın çıktı.
22.11.2019Gündem
CHP PM toplantısı Sivas'ta yapıldı
CHP PM toplantısı Sivas'ta yapıldıCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilk kurultayı Sivas Kongresi'dir. Mandacılığı reddeden, bağımsızlığı savunan düşmana karşı her türlü mücadeleyi göze alan Tıbbiyeli Hikmetlerin de Gazi Mustafa Kemal'in de bulunduğu bir kongre bizim ilk kongremizdir." dedi.
4.09.2019Siyaset
Kağıtta dışa bağımlılığı azaltacak hamle
Kağıtta dışa bağımlılığı azaltacak hamleSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Balıkesir SEKA Fabrikası hurda kağıttan üretim yapacak. Özel teşebbüs eliyle 140 milyon avroluk yatırım yapıldı. Bu yatırımın karşılığında yıllık 150 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilecek ve kağıdı ülkemizde üretebileceğiz" açıklamasında bulundu.
6.05.2019Ekonomi
İş yerinde sigara içmek tazminatsız işten kovulma sebebi midir?
İş yerinde sigara içmek tazminatsız işten kovulma sebebi midir?Çalışanlar, iş yerlerindeki yasaklara uyulmadığı takdirde bunun iş sözleşmelerine nasıl yansıyacağını merak ederken, yasak olmasına rağmen iş yerinde sigara içmenin ne gibi yaptırımları olduğunu da öğrenmek istiyor. İşte iş yerinde sigara içmenin tazminatsız işten kovulmaya sebep olup olmayacağı sorusunun cevabı...
Yangında yaralanan baba 22 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Yangında yaralanan baba 22 günlük yaşam mücadelesini kaybettiİZMİT'te, evinde çıkan yangında oğluyla beraber yaralanan İsmail Atakan, 22 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.
4.10.2018Yaşam
Toprak Seramik Fabrikası satıldı
Toprak Seramik Fabrikası satıldıBir dönem Türkiye’nin ve Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan ve ilçede uzun yıllar binlerce insana ekmek kapısı olan Toprak Seramik Fabrikası'nın satışı gerçekleş
30.03.2018Ekonomi
Bir süredir hasret kaldığımız yatırım
Bir süredir hasret kaldığımız yatırımTürkiye’ye sıfırdan yatırımlarda bir süredir durgunluk yaşanırken Avrupa’nın en büyük ambalaj şirketlerinden Avusturyalı Prinzhon, 1 milyar liralık yatırımla Kütahya’ya yatırım kararı aldı. 500 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak fabrikanın 2020 yılında devreye girmesi planlanıyor
13.09.2017Ekonomi
Türkiye'ye 1 milyar liralık dev yatırım
Türkiye'ye 1 milyar liralık dev yatırımAvusturyalı oluklu mukavva malzeme üreticisi Hamburger Containerboard, Kütahya'da 1 milyar TL yatırım ile kağıt fabrikası kuracak. Fabrika şirketin Türkiye'deki ilk sıfırdan yatırımı olacak.
13.09.2017Ekonomi
Başbakan Yıldırım uyardı: Topraklarımızın yüzde 42'si...
Başbakan Yıldırım uyardı: Topraklarımızın yüzde 42'si...Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli'de Uluslararası Deprem Çalıştayı'nda konuşma yaptı.
29.09.2021Gündem
SEKA Kâğıt Müzesi açıldı
SEKA Kâğıt Müzesi açıldıKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin endüstriyel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla oluşturduğu Türkiye'nin ilk, Dünya’nın en büyük kâğıt müzesi SEKA Kâğıt Müzesi açıldı.
Milli Savunma Bakanı Işık: Asla müsaade etmeyeceğiz
Milli Savunma Bakanı Işık: Asla müsaade etmeyeceğizMilli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Suriye'de, Rakka'da, Musul'da Türkiye'nin güvenliğine tehdit oluşturacak hiçbir gelişmeye Türkiye olarak müsaade etmeyeceğiz. Onun için de gereken tüm tedbirleri aldık, alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. Her seçenek masada şu anda var bundan sonra da olmaya devam edecek." dedi.
29.09.2021Gündem
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybettiBugün ülkemizde meydana gelen kazalarda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.
3.11.2016Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kağıt Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kağıt fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.