Juande Ramos

Juande Ramos

Son dakika Juande Ramos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Juande Ramos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Juande Ramos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Juande Ramos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan juande ramos gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 juande ramos haberi bulunmuştur. Tüm juande ramos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var?
Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var? UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu kura çekimi Ä°sviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleÅŸtirildi. Kura çekimine temsilcimiz Fenerbahçe de seri başı olarak katıldı. Fenerbahçe'nin rakibi Sevilla oldu. Peki, Sevilla FC hangi ligde, hangi ülkenin takımı? Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa ligi rakibi Sevilla’nın kaç kupası var?Â
24.02.2023Åžampiy10
Fenerbahçe'de Ersun Yanal bombası!
Fenerbahçe'de Ersun Yanal bombası!Sportif Direktörlüğe Fransız Comolli'yi getiren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile yollar ayrılmaya hazırlanıyor. Koç ve Comolli yeni teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile görüşme kararı aldı.
9.06.2018Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson1955’te Fuar Åžehirleri Kupası olarak baÅŸlayan, 1971’den itibaren UEFA Kupası, 2009’dan bu yana yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda Ä°sveçli Henrik Larsson (40) en golcü, Ä°talyan Bergomi ise en çok maç oynayan (96 maç) isim konumunda.
Malaga'da Romero dönemi baÅŸladı
Malaga'da Romero dönemi baÅŸladıLa Liga ekibinde görevinden ayrılan Juande Ramos’un yerine Marcelo Romero getirildi.
28.12.2016Ä°spanya
Son aday Juande Ramos
Son aday Juande RamosGalatasaray’da yeni sezonun teknik direktörünü belirlemek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
24.04.2016Galatasaray
'Muhammet BeÅŸir, Hami Hoca ile yok oldu'
'Muhammet Beşir, Hami Hoca ile yok oldu'Trabzonspor’un eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Orhan Kaynak, kulübün hücum hattında yaşadığı sıkıntılara değindi.
12.04.2016Trabzonspor
Trabzon'da acil durum
Trabzon'da acil durumRamos'tan bugün gelecek son kararı bekleyen Bordo-Mavililer, olumsuz bir sonuç halinde yerli piyasaya dönecek.
18.01.2016Trabzonspor
Daum geri mi dönüyor?
Daum geri mi dönüyor?Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını devam ettiren Trabzonspor'da gündeme son olarak Christoph Daum geldi.
16.01.2016Trabzonspor
Trabzonspor'da rota Christoph Daum!
Trabzonspor'da rota Christoph Daum!Lucescu, Ramos ve Yanal’la anlaşamayan Trabzonspor'da Christoph Daum’un ismi gündeme geldi.
16.01.2016Trabzonspor
Trabzon'a Juande Ramos ÅŸoku!
Trabzon'a Juande Ramos ÅŸoku!Trabzonspor'a soÄŸuk duÅŸ...
14.01.2016Trabzonspor
Ramos adım adım Trabzon'a
Ramos adım adım Trabzon'aTrabzonspor'da teknik direktör arayışları sürüyor...
13.01.2016Trabzonspor
Muharrem Usta tarih verdi!
Muharrem Usta tarih verdi!Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldırmak isteyen ve 2017'de şampiyonluğu hedefleyen başkan Muharrem Usta, Mircea Lucescu hakkında müjde verdi.
1.01.2016Trabzonspor
Luce olmazsa, alternatif tamam
Luce olmazsa, alternatif tamamTrabzonspor yönetimi Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul'da yaptığı toplantıda önce teknik direktör konusunu masaya yatırdı.
28.12.2015Trabzonspor
Antalya'dan Sadi TekelioÄŸlu'na teklif
Antalya'dan Sadi Tekelioğlu'na teklifTrabzonspor’da geçici olarak göreve getirilen Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun takımı toparlaması ve iyi sonuçlar alması başka kulüplerin iştahını kabarttı.
25.12.2015Trabzonspor
Trabzonspor'da arayış sürüyor
Trabzonspor'da arayış sürüyorBordo-mavili ekip, teknik direktörü arayışlarına hız verdi.
24.12.2015Trabzonspor
Jose Mourinho dönemi sona erdi
Jose Mourinho dönemi sona erdiÄ°ngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun görevine son verildi.
17.12.2015Futbol
BeÅŸiktaÅŸ'tan Ramos'a teklif
Beşiktaş'tan Ramos'a teklifBeşiktaş, İspanyol teknik adam Juande Ramos'a teklif yaptı.
Turgay Kıran: 3 oyuncu ile anlaştık
Turgay Kıran: 3 oyuncu ile anlaştıkGalatasaray'ın başkan adaylarından Turgay Kıran, projelerini anlattı.
15.04.2015Galatasaray
G.Saray için Wenger'e teklif!
G.Saray için Wenger'e teklif!G.Saray'da mayıs ayında yapılacak kongrede baÅŸkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan Turgay Kıran, projelerini anlattı.
1.01.2015Galatasaray
'Türk takımlarından teklifler aldım'
'Türk takımlarından teklifler aldım'Ä°spanyol teknik adam Juande Ramos, önceki sezonlarda Türk takımlarından teklifler aldığını, ancak bu görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığını söyledi.
16.12.2014Süper Lig
'G.Saray başkanlığına adayım'
'G.Saray başkanlığına adayım'Eski Galatasaray Kulübü Başkan Vekili Turgay Kıran, mayıs ayında yapılması planlanan olası bir seçimde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
16.12.2014Galatasaray
G.Saray'a Wenger'i getirecek!
G.Saray'a Wenger'i getirecek!G.Saray'da başkan adaylığı hazırlıkları yapan Turgay Kıran'dan Arsene Wenger bombası...
12.12.2014Galatasaray
Tuchel Aslan'ı yarı yolda bıraktı
Tuchel Aslan'ı yarı yolda bıraktıAlman teknik adam daha önce ‘evet’ derken Aysal ile?son konuşmasında Cimbom'u reddetti, Tuchel defteri böylece kapandı
24.06.2014Galatasaray
'Türkiye iyi bir seçenek'
'Türkiye iyi bir seçenek'Galatasaray'ın gündemindeki teknik direktör adaylarından ünlü Ä°spanyol teknik adam Juande Ramos, "Türkiye benim için iyi bir seçenek" dedi
21.06.2014Galatasaray
Tottenham iÅŸi bitirdi
Tottenham işi bitirdiUEFA Avrupa Ligi 2.Tur mücadelesinde Tottenham, Londra'da Ukrayna ekibi Dnipro'yu ağırladı. Karşılaşmayı kazanan taraf 3-1'lik skorla Tottenham oldu.
27.02.2014Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Juande Ramos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki juande ramos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.