Gazete Vatan Logo
TrabzonsporTrabzonspor'da arayış sürüyor

Trabzonspor'da arayış sürüyor

Bordo-mavili ekip, teknik direktörü arayışlarına hız verdi.

Trabzonspor'da arayış sürüyor

Trabzonspor yönetimi, teknik direktör arayışına hız verdi. Başkan Muharrem Usta'nın, öncelikli olarak takımı yabancı bir isme emanet etmeyi amaçladığı belirtildi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekibin gündeminin ilk sırasında, deneyimli teknik adam Juande Ramos'un olduğu öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta ve yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun tecrübeli teknik adamla temas halinde oldukları, transferi bitirmek için yoğun çaba harcadıkları ifade edildi. Usta ve Bekiroğlu'nun Ramos'tan istedikleri sonucu alamamaları durumunda B planını devreye sokup, Marcelo Bielsa ile masaya oturacakları gelen haberler arasında.

Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, ilk yarının son maçında karşılaşacakları Kasımpaşa engelini kayıpsız aşmak istediklerini ifade etti.


Ligin en az gol yiyen iki takımından biriyle karşı karşıya geleceklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, "Zor bir maç bizi bekliyor. İşimiz kolay değil ama takım olarak kazanmayı rakibimizden daha çok istediğimizi sahada gösterip, istediğimizi elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı


Son 3 deplasman maçından puansız döndüklerini anımsatan Tekelioğlu, "Bu kötü talihimize son vermek
istiyoruz. Kasımpaşa maçı bir anlamda kırılma maçımız. İlk yarının son maçını kazanarak, devreyi mutlu kapatmak arzusundayız. Bunu başaracak güçte bir takımız. Bizim adımıza her şeyin güzel olması için sahada herkes verilen görevi eksiksiz yerine getirecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Lig TV