20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023Gündem
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadırMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023Gündem
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralı
İzmir Adliyesi önündeki restoranda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü, 5 yaralıİzmir'in Bayraklı ilçesinde, adliyenin karşısındaki bir restoranın üst katında oturan ve bugün davaları olduğu öğrenilen bir gruba dışarıdaki başka bir grup tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
25.09.2023Gündem
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandıEsenler’de bir iş merkezinin asansörü 4 kat aşağı düştü 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
25.09.2023Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdiMersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.
28.09.2022Gündem
Şehit Fethi Sekin'in motoru ilk kez kullanıldı
Şehit Fethi Sekin'in motoru ilk kez kullanıldıİzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Adliyesi'nde düzenlenen saldırıda teröristlerle girdiği çatışma sırasında şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in kullandığı motosikleti 3 yıl sonda ilk kez kullandı.
3.12.2019Yaşam
Teröristin ailesi cesedi almaya geldi
Teröristin ailesi cesedi almaya geldiİZMİR Adliyesi'ne yönelik olarak bombalı araç ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen teröristlerden E.Y.'nin annesi ve babası, cenazesini almak üzere İzmir'e geldi. Muğla'da yaşadıkları öğrenilen çift, teröristin cesedini teşhis ettikten sonra ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. İzmir'den cenaze aracı temin edemeyen ailenin cenazeyi almak için İstanbul'daki yakınlarının gelmesini bekledikleri öğrenildi.
29.09.2021Gündem
Gerçek kahraman!
Gerçek kahraman!İzmir’deki terör saldırısında katliamı canı pahasına önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin, tüm ülkeyi yasa boğdu. Ünlüler, sosyal medyadan ‘Gerçek kahraman’ yorumları yaptı
6.01.2017Magazin
Fethi Sekin son yolculuğuna uğurlandı
Fethi Sekin son yolculuğuna uğurlandıİZMİR Adliyesi'ne dün PKK'lı teröristlerin bombalı araçla ve otomatik silahlarla düzenlediği hain saldırıda şehit olan kahraman polis memuru 43 yaşındaki Fethi Sekin ile mübaşir 48 yaşındaki Musa Can için tören düzenlendi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da katıldığı İzmir Adliyesi önündeki törende şehitlerden Musa Can'ın tabutuna sarılan kızı Başak Can'ın feryatları, yürekleri dağladı.
29.09.2021Gündem
Aziz Kocaoğlu'ndan saldırı açıklaması geldi
Aziz Kocaoğlu'ndan saldırı açıklaması geldiİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında polisin fedakarca çarpışmasının İzmir'i büyük bir felaketten kurtardığını vurgulayarak, "Hem kendi adıma hem İzmirli hemşehrilerim adına aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.
29.09.2021Gündem
TFF ve kulüplerden teröre tepki
TFF ve kulüplerden teröre tepkiİzmir’deki hain terör saldırısının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve kulüpler terörü lanetledi.
23.09.2021Süper Lig
Patlamadan sonra ilk resmi açıklama: Kalaşnikof, el bombası...
Patlamadan sonra ilk resmi açıklama: Kalaşnikof, el bombası...İzmir'de yaşanan patlama sonrası ilk resmi açıklama İzmir Valisi Erol Ayyıldız'dan geldi. Ayyıldız, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.
29.09.2021Gündem
Görgü tanığının ifadesi: Araç polis memuruna çarpıyor ve...
Görgü tanığının ifadesi: Araç polis memuruna çarpıyor ve...İzmir'de görgü tanığının ifadesine göre; "Terörist LPG 'li bombalı araçla yaya yürüyen polis memuruna çarpıyor. Adliye önündeki polis kontrol noktasına geldiğinde araçtan iniyor ve elindeki düzenekle bomba yüklü aracı patlatıyor". CNN Türk'e bağlanan tanık "Arkamızdaki araç patladı. Polis teröriste ateş açıp öldürdü" dedi.
29.09.2021Gündem
O hainler yakalandı
O hainler yakalandıİskenderun ve Osmaniye baskınlarının failleri İstanbul'da yakalandı
29.09.2021Gündem
Tuğba Özay ile 20 kişi adliyede
Tuğba Özay ile 20 kişi adliyede“Susurluk” hükümlülerinden Yaşar Öz'ün tutuklandığı operasyon ile Beşiktaş'taki silahlı kavga olayına ilişkin gözaltına alınan manken Tuğba Özay'ın da aralarında bulunduğu 20 kişi adliyeye sevk edildi...
29.09.2021Gündem