Instagram açıldı mı 7 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar, bugün Instagram açılacak mı?
Instagram açıldı mı 7 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar, bugün Instagram açılacak mı?Instagram’a Türkiye’de yaklaşık 4 gündür erişim sağlanamıyor. Popüler sosyal medya aracı Instagram’a yönelik açıklamalar dikkatle takip edilirken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Instagram’ın erişim yasağına ilişkin açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, “ Süreci yakından takip ediyoruz, istediğimiz gerekler yerine getirildiği takdirde erişim engelini kaldıracağız.” ifadelerini kullandı. Peki, Instagram erişim engeli kalktı mı, Instagram ne zaman açılacak 2024? Instagram artık açılmayacak mı, instagram erişime açılacak mı?
7.08.2024Gündem
Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Instagram'a ne oldu 2 Ağustos 2024, neden girilmiyor? Instagram erişim engeli neden geldi?
Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Instagram'a ne oldu 2 Ağustos 2024, neden girilmiyor? Instagram erişim engeli neden geldi?Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nın site bilgileri sorgulama sayfasında ilgili karar görüldü. Söz konusu sıcak gelişmenin ardından Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Instagram'a ne oldu 2 Ağustos 2024, neden girilmiyor? Instagram erişim engeli neden geldi? Sorularına kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı. İşte Instagram BTK engeli hakkındaki gelişmeler…
2.08.2024Gündem