Instagram açılış tarihi belli oldu mu?  AK Parti'den yeni açıklama: Müzakereler sürüyor
Instagram açılış tarihi belli oldu mu? AK Parti'den yeni açıklama: Müzakereler sürüyor2 Ağustos'ta Instagram'a getirilen erişim engeli devam ediyor. Firma yetkilileri ile Ulaştırma Bakanlığı arasında gerçekleşen toplantılardan sonuç çıkmamış, Bakan Uraloğlu da Instagram'ın Türkiye'nin taleplerini kabul etmesi durumunda engelin kaldırılacağını söylemişti. İşte Instagram erişim engeli ile ilgili son gelişmeler
7.08.2024Gündem
Instagram açıldı mı 7 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar, bugün Instagram açılacak mı?
Instagram açıldı mı 7 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar, bugün Instagram açılacak mı?Instagram’a Türkiye’de yaklaşık 4 gündür erişim sağlanamıyor. Popüler sosyal medya aracı Instagram’a yönelik açıklamalar dikkatle takip edilirken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan Instagram’ın erişim yasağına ilişkin açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, “ Süreci yakından takip ediyoruz, istediğimiz gerekler yerine getirildiği takdirde erişim engelini kaldıracağız.” ifadelerini kullandı. Peki, Instagram erişim engeli kalktı mı, Instagram ne zaman açılacak 2024? Instagram artık açılmayacak mı, instagram erişime açılacak mı?
7.08.2024Gündem
Instagram erişime açılacak mı? Bakan  Uraloğlu açıkladı
Instagram erişime açılacak mı? Bakan Uraloğlu açıkladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan toplantılarda ciddi bir aşama kaydedildiğini belirterek, "Sizin şu taleplerinizi karşıladık dediklerinde, biz de bu erişimi sağlamış olacağız." ifadesini kullandı.
6.08.2024Gündem
Instagram açılacak mı? Liste verildi, uygulama yöneticilerinden algoritma savunması geldi
Instagram açılacak mı? Liste verildi, uygulama yöneticilerinden algoritma savunması geldiBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK), katalog suçlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 2 Ağustos’ta erişim engeli getirdiği Instagram dün bir kez daha Türk yetkililerle görüştü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, BTK ve İletişim Başkanlığı yetkilileri ile Instagram Londra ve Türkiye temsilcilerinin online katıldığı toplantı sonrası konuşan Bakan Uraloğlu, “Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz” ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ise Instagram'a katalog suçları engeliyle ilgili, "Herkes kanunlara uyacak. Hiç kimsenin ayrıcalığı yok, internette suç işlenmesi konusunda devlet üstüne düşeni yapmak durumunda. Kanunda sorumluluklar var, BTK yetkilerini kullandı" dedi.
6.08.2024Gündem