Instagram erişim engeli kalktı mı, Instagram bugün açılacak mı 9 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak 2024?
Instagram erişim engeli kalktı mı, Instagram bugün açılacak mı 9 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak 2024?Instagram erişim yasağın yönelik detaylar sorgulanıyor. 9 Ağustos Perşembe günü BTK'nın vermiş olduğu kararın akıbetini araştırıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram yetkilileriyle yapılan toplantılarda ciddi bir aşama kaydedildiğini belirtti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, "Mecraların kısıtlanması arzu ettiğimiz şeyler değil. İfade özgürlüğü gibi kavramlar üzerinden konuşuluyor ama meselenin yanlış yerinden tutuluyor." ifadesinde bulundu. Peki, Instagram erişim engeli kalktı mı, Instagram bugün açılacak mı 9 Ağustos 2024? Instagram ne zaman açılacak 2024?
9.08.2024Gündem
Instagram açılacak mı? Liste verildi, uygulama yöneticilerinden algoritma savunması geldi
Instagram açılacak mı? Liste verildi, uygulama yöneticilerinden algoritma savunması geldiBilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK), katalog suçlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 2 Ağustos’ta erişim engeli getirdiği Instagram dün bir kez daha Türk yetkililerle görüştü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, BTK ve İletişim Başkanlığı yetkilileri ile Instagram Londra ve Türkiye temsilcilerinin online katıldığı toplantı sonrası konuşan Bakan Uraloğlu, “Tam istediğimiz sonucu almış değiliz, takip ediyoruz, aktif olarak görüşüyoruz” ifadelerini kullandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ise Instagram'a katalog suçları engeliyle ilgili, "Herkes kanunlara uyacak. Hiç kimsenin ayrıcalığı yok, internette suç işlenmesi konusunda devlet üstüne düşeni yapmak durumunda. Kanunda sorumluluklar var, BTK yetkilerini kullandı" dedi.
6.08.2024Gündem
İnstagram bugün açık mı, açılır mı? 5 Ağustos İnstagram erişim engeli son dakika bilgisi!
İnstagram bugün açık mı, açılır mı? 5 Ağustos İnstagram erişim engeli son dakika bilgisi!5 Ağustos İnstagram açıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Erişim engelinin 3. gününde kullanıcıların "Instagram bugün açılır mı?" sorusu devam ediyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yapılan açıklamada, sosyal medya platformunun "katalog suçlara uymadığı" gerekçesiyle erişime kapatıldığı belirtildi. İnstagram'ın kapatılması sonrası diğer sosyal medya platformlarında eleştiriler yükselmeye başladı.
5.08.2024Gündem
Instagram ne zaman düzelir 3 Ağustos 2024, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Instagram kapalı mı kalacak, 3 Ağustos Instagram açılacak mı?
Instagram ne zaman düzelir 3 Ağustos 2024, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Instagram kapalı mı kalacak, 3 Ağustos Instagram açılacak mı?Instagram uygulamasına gelen erişim engeli kararı bugün de devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları sabahın ilk saatleriyle birlikte Instagram açıldı mı, Instagram ne zaman düzelir 3 Ağustos 2024, , Instagram erişim engeli ne zaman kalkar? Sorularına yanıt aramaya başladı. BTK’nın site bilgileri sorgu sayfasında, Instagram’a erişim engeli kararı alındığı duyuruldu. Instagram’ın uyarılara rağmen katalog suçlara giren Atatürk’e hakaret, çocuk istismarı ve cinsel suçlar; fuhşa, kumara özendirme paylaşımlarının kaldırılmaması taleplerini yerine getirmediği belirtildi. Peki, bugün instagram açıldı mı, Instagram ne zaman düzelir 3 Ağustos 2024, Instagram erişim engeli ne zaman kalkar?
3.08.2024Gündem