Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!
Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!Galatasaray transfer sezonunu o kadar sönük geçiriyor ki sarı kırmızılı taraftarlar her gün sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor. Uzun süredir Rennes takımında forma giyen Doue transferi için uğraşan İbrahim Hatipoğlu, bugün yaptığı açıklamada oyuncudan vazgeçildiğini duyurdu. Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın Bodrum tatilini yarıda keserek İngiltere'ye uçtu. Liverpool, Brighton ve West Ham'ın peşinde olduğu milli futbolcu, Cimbom'u bir de kanat forvetsiz bırakabilir.
21.07.2024Galatasaray
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdi
Okan Buruk Avusturya'da karar verdi! Galatasaray'ın bir oyuncunun daha kalemi kırıldı: Transfer için acil toplantıda İbrahim Hatipoğlu o ismi önerdiGalatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalar sürerken bir kritik karar daha geldi. Avusturya kampında tüm oyuncuları raporlayan teknik direktör Okan Buruk, hazırlık maçlarında şans verdiği iki oyuncunun ismini unutmaya hazır. Ancak beklenmeyen bir performans da Cimbom'un sol kanatında yaşandı. Avusturya'da kararını veren Buruk, bir kanadı daha koparmaya hazırlanıyor. Transfer içinse acil toplantı yapıldı.
20.07.2024Galatasaray
Guéla Doué, Wendel, Elias Jalert derken Galatasaray onu kaybediyor! Okan Buruk haklı çıktı: Orta sahada bir boşluk daha oluştu!
Guéla Doué, Wendel, Elias Jalert derken Galatasaray onu kaybediyor! Okan Buruk haklı çıktı: Orta sahada bir boşluk daha oluştu!Galatasaray transfer gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Sağ bekte Rennes forması giyen Guéla Doué ile büyük ölçüde anlaşan sarı kırmızılılar aradaki 1,5 milyon euroluk farkı eritti. İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün'ün yoğun mesaisi bu kez sambacı Wendel'e döndü. Taraftar gelecek oyuncuları beklemeye başladı. Mathias Ross'un Sparta Prag'a kiralanması sonrası orta sahada bir boşluk daha oluşmak üzere. Okan Buruk haklı çıktı.
18.07.2024Galatasaray