Gazete Vatan Logo
GalatasarayGalatasaray'da Gardi bombası patladı! Cenk Ergün'ün istifası sonrası ortaya çıktı

Galatasaray'da Gardi bombası patladı! Cenk Ergün'ün istifası sonrası ortaya çıktı

Transfer çalışmalarındaki aksamalar nedeniyle Cenk Ergün eleştirilerin hedefi olmuş ve Galatasaray'daki görevinden istifa etmişti. Yaşanan ayrılık sonrası sarı-kırmızılı ekip için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray'da Gardi bombası patladı! Cenk Ergün'ün istifası sonrası ortaya çıktı

Transfer çalışmalarındaki aksaklıklar nedeniyle hedef haline gelen futbol direktörü Cenk Ergün baskılara dayanamadı. Ergün, “Adımın daha fazla itibarsızlaşmaması adına istifa ediyorum” açıklamasını yaparak görevini bıraktı. Bu gelişmenin ardından Galatasaray için olay bir iddia gündeme geldi.

Erden Timur’un ayrılmasının ardından transfer operasyonlarını yönetici İbrahim Hatipoğlu ile sportif direktör Cenk Ergün yürütmeye başlamıştı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, beklenen takviyelerin gecikmesi hatta bazılarının yapılmaması, gönderilen oyunculara yüksek tazminatlar ödenmesi gibi konulardan Cenk Ergün’ü sorumlu tutmaya başlamış, basından da sert eleştiriler gelmişti.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAKTI, İSTİFA ETTİ

Kısa süre önce sözleşmesi 2 yıl uzatılan Cenk Ergün’den dün flaş bir karar geldi. Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Dursun Özbek’e yazılı olarak ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübe zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaşmaması adına almış olduğum bu kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Gardi bombası patladı Cenk Ergünün istifası sonrası ortaya çıktı