Ian Mckellen

Ian Mckellen

Son dakika Ian McKellen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ian McKellen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ian McKellen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ian Mckellen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıan mckellen gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 ıan mckellen haberi bulunmuştur. Tüm ıan mckellen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gandalf öldü mü, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir? Ian McKellen düştü, hastaneye kaldırıldı
Gandalf öldü mü, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir? Ian McKellen düştü, hastaneye kaldırıldıLondra West End’deki Noel Coward tiyatrosunda sahneden düşen Ian McKellen hastaneye kaldırıldı. Söz konusu gelişmenin ardından filmin hayranları arama motorlarına yönelerek Gandalf öldü mü, sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Gandalf kimdir?
18.06.2024Magazin
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir.
5.02.2024Gündem
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024Gündem
Yeniden 'Gandalf' olmak istiyor!
Yeniden 'Gandalf' olmak istiyor!Sir Ian McKellen, Amazon'un 'Yüzüklerin Efendisi' dizisi için 'Gandalf' rolünde yeniden oynamak istediğini söyledi.
18.12.2017Televizyon
Dünyaca ünlü aktör gözyaşlarına boğuldu!
Dünyaca ünlü aktör gözyaşlarına boğuldu!36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Gandalf'ı canlandıran McKellen, efsane filmin müziğini korodan dinleyince göz yaşlarına boğuldu.
21.01.2022Magazin
Setlere geri dönüyor
Setlere geri dönüyorDünyaca ünlü İngiliz oyuncu Ian McKellen’ın önceki akşam Zorlu Center’da konuşma yaptı.
7.04.2017Magazin
Türkleri tanımak için geldim
Türkleri tanımak için geldimYüzüklerin Efendisi ve Hobbit filminin ikonik karakterlerinden biri olan Gandalf’a hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Sir Ian McKellen, İstanbul’da. Oyuncu, “Türk insanını ve yaşamını daha iyi tanımak için buradayım” dedi
4.04.2017Magazin
Ian McKellen 'Gandalf' İstanbul’da!
Ian McKellen 'Gandalf' İstanbul’da!'Yüzüklerin Efendisi' serisinde 'Gandalf' karakterine hayat veren Ian McKellen, British Council'ın konuğu olarak Türkiye’ye geldi.
İki yeni oyun SALON perdesinde
İki yeni oyun SALON perdesindeOyun Salonu kapsamında National Theatre Live işbirliğiyle Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen ve Broadway’de kapalı gişe oynayan oyunların,yeni sezonda da Salon’da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor.
24.03.2017Magazin
İstanbul Film Festivali başlıyor!
İstanbul Film Festivali başlıyor!Bu yıl 36’ncı kez düzenlenecek İstanbul Film Festivali, 5 Nisan’da başlıyor. 203 filmin gösterileceği sinema şöleninde dünyanın önde gelen festivallerinde yer alan yapımlar izleyiciyle buluşacak...
24.03.2017Arşiv
Ian McKellen ilk kez Türkiye’de!
Ian McKellen ilk kez Türkiye’de!Ian McKellen, British Council’ın konuğu olarak sanat ve eşitlik konulu bir dizi etkinliğe katılmak üzere Türkiye’ye geliyor.
23.03.2017Kültür Sanat
Baharın 50 tonu
Baharın 50 tonuBahar geldi, peki bu bahar neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 baharı bize neler getirecek?
20.03.2017Arşiv
Gandalf Türkiye’ye geliyor
Gandalf Türkiye’ye geliyorÖzellikle ‘Yüzüklerin Efendisi’ film serisindeki Gandalf rolüyle dünyada büyük bir üne kavuşan İngiliz oyuncu Ian McKellen, Onur Ödülü’nü almak üzere İstanbul Film Festivali kapsamında Türkiye’ye geliyor
14.03.2017Magazin
Arkadaş öpücüğü
Arkadaş öpücüğüHollywood’un en ünlü oyuncuları X-Men filmleri ile tanınan Sir Patrick Stewart, yakın arkadaşı Gandalf rolü ile bilinen Sir Ian McKellen’in filmini desteklemek için Londra’daydı...
11.06.2015Magazin
Tüm zamanların rekorunu kırdı
Tüm zamanların rekorunu kırdı"Hobbit: Beş Ordunun Savaşı", ilk 5 günde 643 bin 689 kişi tarafından "Tüm Zamanların En İyi İlk Beş Gün Yabancı Film Açılış Rekorunu" kırdı.
23.12.2014Kültür Sanat
Hobbit rekor kırdı
Hobbit rekor kırdıHobbit serisinin yeni filmi gösterime girmesinden 24 saat geçmeden bir rekor kırdı
20.12.2014Televizyon
Son Hobbit geliyor
Son Hobbit geliyorOscar ödüllü sinemacı Peter Jackson'ın, İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien'ın "The Hobbit" romanından uyarladığı üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı" 17 Aralık'ta izleyici ile buluşuyor...
10.12.2014Kültür Sanat
Yeni rockstar: Ak Gandalf !
Yeni rockstar: Ak Gandalf !Yüzüklerin Efendisi filminin Gandlaf’ı, Sir Ian McKellen, gözünü şimdi de rockstar’lığa dikti...
17.10.2014Magazin
X-Men: Başka bir yol bulabiliriz
X-Men: Başka bir yol bulabilirizX-Men serisi insan üstü güçlere sahip olan mutantların genellikle ‘homo sapiens’ ve birbirleriyle çatışmalarından kaynaklı destanını anlatır...
23.05.2014Arşiv
Gandalf'ı hiç böyle görmediniz!
Gandalf'ı hiç böyle görmediniz!Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin efsane oyuncusu Sir Mckellen futbol ruhuna girince...
1.02.2014Magazin
Küçük adamın dev başarısı
Küçük adamın dev başarısıMerakla beklenen “Hobbit” üçlemesinin ikincisi “Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları” bugün vizyonda...
12.12.2013Kültür Sanat
Acıyıp para verdiler ama...
Acıyıp para verdiler ama...Pasaklı kıyafetler içindeki bu harap halde görünen yaşlı adamı tanımadılar
14.11.2013Magazin
'Koca arıyorum'
'Koca arıyorum'Yüzüklerin Efendisi'yle yıldızı parlayan ünlü oyuncudan bomba açıklama
22.07.2013Magazin
Hobbit: Beklenmedik Yolculuk Film Fragmanı
Hobbit: Beklenmedik Yolculuk Film FragmanıPeter Jackson Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi'nin öncesini anlattığı Hobbit'i beyazperdeye uyarladı.Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz. Film bizi Bilbo Baggins'in mutlu mesut yaşarken Gandalf'ın kendisini ziyaretiyle değişen hayatına götürüyor. Bilbo Baggins ve beraberindeki 13 cücenin, Ejderha Smaug’un zamanında cücelerden çaldığı hazineyi kurtarmak üzere giriştiği uzun soluklu macerasına tanık oluyoruz.Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden tanıdığımız Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood, Orlando Bloom, Andy Serkis gibi isimleri yeniden seyredeceğimiz filmde Richard Armitage, John Bell, Luke Evans, Ryan Gage, Evangeline Lilly, Bret McKenzie, Graham McTavish, Mike Mizrahi gibi kalabalık bir oyuncu kadrosu da eşlik ediyor.
13.12.2012Sinema-Dizi
İhmal mi var?
İhmal mi var?Hobbitler’in setinde 27 hayvan telef oldu
21.11.2012Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ian Mckellen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıan mckellen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.