Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?Cumhurbaşkanı kararıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Peki, Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur hakkında merak edilenler…
22.06.2023Ekonomi
Sağlık-Sen’den Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan’a ziyaret
Sağlık-Sen’den Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan’a ziyaretSağlık-Sen yönetimi, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’a ziyaret ederek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını ileterek, çalışanların ekonomik ve özlük haklarında iyileştirme yapılması gerekliliğini dile getirdi.
2.03.2022Gündem
Mahmut Gürcan kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılısı Mahmut Gürcan hakkında merak edilenler…
Mahmut Gürcan kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılısı Mahmut Gürcan hakkında merak edilenler…Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı. Peki, Mahmut Gürcan kimdir?
16.12.2021Gündem
Nureddin Nebati kimdir, nereli, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati hakkında merak edilenler…
Nureddin Nebati kimdir, nereli, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati hakkında merak edilenler…Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, son günlerde hakkında en çok araştırma yapılan isimlerden biri oldu. 3 yıldır Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı görevini yürüten Nureddin Nebati hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
26.11.2021Gündem