Hazine Bakanı

Hazine Bakanı

Son dakika hazine bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hazine bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hazine bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hazine Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hazine bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.680 hazine bakanı haberi bulunmuştur. Tüm hazine bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına düzenleme yapılması gündeme gelmişti. En düşük emekli aylığı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine Bakanı Şimşek, Abdullah Güler ve Mustafa Elitaş toplantı yapacak.
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilirÜç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024Ekonomi
ABD'ye kredi notu şoku: Düşürüldü
ABD'ye kredi notu şoku: DüşürüldüDünyanın en büyük ekonomilerinden ABD'nin notu düştü. Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ABD'nin notunu AAA'dan AA+'ya indirdi.
2.08.2023Dünya
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolar
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolarVilnius'ta NATO Zirvesi ile başlayan Türkiye-ABD yakınlaşma sürecinin hem ekonomide hem de ticari alanda yeni işbirliklerine kapı açması bekleniyor.
15.07.2023Ekonomi
Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?Cumhurbaşkanı kararıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Peki, Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur hakkında merak edilenler…
22.06.2023Ekonomi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmediIMF, yeni bir raporda ABD'nin bu yıl bir resesyondan kaçınabileceğini belirterek Fed'in faiz oranlarını tekrar yükselterek gelecek yılın sonlarına kadar orada tutması gerektiğini söyledi.
27.05.2023Ekonomi
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...
Fitch'ten ABD'ye 'negatif' uyarı! Borç krizinde son tarih yaklaştı...Fitch, ABD'ye sert bir uyarıda bulunarak ülkenin temerrüde düşmenin eşiğine geldiğini söyledi. Çıkmaza girmiş bir Kongre'nin ABD'nin mükemmel kredi notunu tehlikeye atabileceğini belirten derecelendirme kuruluşu, dünyanın en büyük ekonomisini 'negatif' izlemeye aldığını açıkladı.
25.05.2023Ekonomi
ABD'de iki günde iki banka battı!
ABD'de iki günde iki banka battı!Silicon Valley Bank'ın iflas etmesinin ardından New York merkezli Signature Bank da battı. İki bankanın batışı arasında sadece 2 gün bulunuyor.
13.03.2023Ekonomi
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan etti
ABD, Wagner’i resmi olarak “uluslararası suç örgütü” ilan ettiABD, Rus paralı asker şirketi Wagner’i resmen uluslararası suç örgütü olarak ilan etti. ABD Hazine Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı Rus kişi ve kuruluşlara yeni yaptırımlar uyguladı.
26.01.2023Dünya
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreciTOKİ orta gelirliye konut müjdesi verildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati çok sayıda vatandaş tarafından merak edilen detayları aktardı. Yeni konut kampanyasında başvuru süreci de belli oldu. Peki,orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
4.01.2023Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022Ekonomi
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi!
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi!Avrupa Birliği, G7 ülkeleri ve Avustralya, Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması konusunda uzlaştı. Pazartesi itibarıyla Rus petrolüne karşı 60 dolar tavan fiyat uygulanacak.
4.12.2022Dünya
Hz. Yusuf Sözleri Nelerdir? Hz. Yusuf'un Züleyha İle İlgili Sözleri...
Hz. Yusuf Sözleri Nelerdir? Hz. Yusuf'un Züleyha İle İlgili Sözleri...Allah tarafından gönderilen peygamberlerden bir tanesi de Hz. Yusuf'tur. Bu peygamberin gönderiliş amacı diğer peygamberler gibi toplumuna Allah'ın dinini yaymak, tanıtmak ve onları tebliğ etmektir. Batıda Hz. Yusuf Joseph, ismiyle bilinmektedir. Aynı zamanda Hz. Yusuf'un ismi Kuran'da diğer adı geçen yirmi beş peygamberden biridir.
1.12.2022Dini Bilgiler
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli olduİngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022Dünya
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!İngiltere'de yeni Başbakan Rishi Sunak oldu. İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlik yarışı sona erdi. Eski Başbakan Boris Johnson ve Penny Mordaunt'un başbakanlık yarışından çekilmesiyle Rishi Sunak’ın önü açıldı. Tek aday olan Hint kökenli Rishi Sunak, İngiltere'nin yeni başbakanı oldu. Peki, İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İşte Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022Dünya
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylar
İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu! Tarihe geçti, işte hayatı ve detaylarİngiltere'de Liz Truss'ın istifasının ardından tüm dünyanın merakla beklediği yeni başbakan belli oldu. Böylece ülkede Muhafazakar Parti liderlik yarışının düğümü de çözüldü. Buna göre İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak oldu. Hint asıllı olmasıyla ülke tarihine geçen Sunak'ın serveti de dudak uçuklattı. Peki, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna oturan Rishi Sunak kimdir? İşte eski Başbakan Boris Johnson'ın da adının geçtiği liderlik yarışına ilişkin tüm detaylar...
24.10.2022Dünya
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
Rishi Sunak kimdir? Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!İngiltere'de eski Maliye Bakanı Rishi Sunak, Başbakan Liz Truss'dan boşalan başbakanlık koltuğuna oturmak için adaylığını açıkladı. Başbakanlık koltuğunun yeni sahibinin kim olacağı merakla beklenirken Eski Hazine Bakanı Rishi Sunak ile ilgili bilgiler de merak ediliyor. Peki, Rishi Sunak kimdir?Rishi Sunak nereli, kaç yaşında? İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak’ın biyografisi!
24.10.2022Dünya
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruzHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’de
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati ABD’deHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığındaki heyet, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı ile uluslararası kuruluşların yıllık toplantılarına katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington DC’ye geldi.
12.10.2022Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam sonrası yeni fiyat! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Zam sonrası yeni fiyat! Benzin, motorin, LPG...Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Akaryakıt fiyatlarında yeni ücretler belli oldu. Yılbaşından bu yana yüzde 130 artış yaşayan akaryakıt fiyatlarına yapılan indirimlerin yerini yeniden zamlar aldı. Petrol fiyatlarının hafta içinde yükselişe geçmesiyle önce motorine şimdi de benzine 1,10 kuruşluk zam yapıldı. Peki 13 Ağustos Cumartesi benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte detaylar…
13.08.2022Ekonomi
Bakan Nebati resmen duyurdu! İşte enflasyonun düşeceği tarih
Bakan Nebati resmen duyurdu! İşte enflasyonun düşeceği tarihSon dakika gelişmesi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, "Enflasyona karşı adımlar atılıyor. Gıda ve petrol fiyatlarının düşmesi enflasyonu düşürecek. Aralık ayında enflasyon düşüş eğilimine girecek." ifadelerini kullandı. İşte haberin tüm detayları...
3.08.2022Ekonomi
Bakan Nebati duyurdu! Finansal İstikrar Komitesi 5. Toplantısı yapıldı
Bakan Nebati duyurdu! Finansal İstikrar Komitesi 5. Toplantısı yapıldıHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Finansal İstikrar Komitesi 5. Toplantısı'nın gerçekleştirildiğini açıkladı.
25.07.2022Ekonomi
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa etti
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiİngiltere’de Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın istifa ettiğini duyurmasının ardından başlayan kriz sürüyor. Dün istifa eden Sunak'ın yerine göreve getirilen Nadhim Zahawi kaleme aldığı mektup ile ülkedeki krizi daha da derinleştirdi. İngiliz basını Başbakan Boris Johnson istifa kararı aldığını duyurdu. TSİ 14.30'da kameraların önüne geçen Johnson'ın parti liderliğinden istifa ettiğini açıkladı. Johnson, ''Yeni lideri kısa sürede seçeceğiz' dedi. Johnson'un önümüzdeki dönemde Başbakanlık koltuğunu yeni seçilecek Muhafazakar Parti liderine devretmesi bekleniyor.
7.07.2022Siyaset
İngiliz basını duyurdu! Başbakan Johnson istifa edecek
İngiliz basını duyurdu! Başbakan Johnson istifa edecekİngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın kendi partisi içinde benzeri görülmemiş isyanı devam ederken, 50'den fazla üst düzey yetkili, Salı gününden bu yana Johnson'un hükümetinden istifa etti. Son olarak İngiliz basını, Johnson'un istifa edeceğini duyurdu. Johnson'un birkaç saat içinde açıklama yapması bekleniyor.
7.07.2022Gündem
ABD'den altın piyasasını derinden etkileyecek hamle! Rusya’dan altın ithalatına yasak
ABD'den altın piyasasını derinden etkileyecek hamle! Rusya’dan altın ithalatına yasakABD Hazine Bakanlığı, Rusya’dan ABD’ye altın ithalatına yasak getirildiğini ve Rus savunma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 kişi ve kuruma yaptırım uygulandığını duyurdu. Bu hamlenin altın piyasasını nasıl etkileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Nitekim ABD, daha önce Rusya'ya petrol ve doğal gaz ambargosu uygulamış ve bu hamlenin ardından petrol fiyatlarından ciddi dalgalanmalar olmuştu.
28.06.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hazine Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hazine bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.