Havan Topu Mermisi

Havan Topu Mermisi

Son dakika havan topu mermisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havan topu mermisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havan topu mermisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havan Topu Mermisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havan topu mermisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 havan topu mermisi haberi bulunmuştur. Tüm havan topu mermisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da bulundu! Esrarengiz olay
İstanbul'da bulundu! Esrarengiz olayÜmraniye'de bir cami inşaatının temel kazısı sırasında, yaklaşık 80 santimetre boyutunda bir havan topu mermisi bulundu. Durumun polis ekiplerine bildirilmesi üzerine inşaat alanına çok sayıda ekip sevk edildi.
6.04.2021Yaşam
Köyde 'enteresan' olay! Görür görmez elleriyle toprağı kazdı ve...
Köyde 'enteresan' olay! Görür görmez elleriyle toprağı kazdı ve...Aydın'da mimar Ozan Demirbaş, bahçesinde çalışırken kazdığı yerden kurtuluş savaşına ait olduğu düşünülen patlamamış havan mermisi buldu. Havan mermisi jandarma tarafından kontrollü şekilde patlatılarak imha edildi.
10.01.2021Yaşam
Terör örgütünün silah depolarında ABD'nin havan topları bulundu!
Terör örgütünün silah depolarında ABD'nin havan topları bulundu!Barış Pınarı Harekatı'nda teröristlerden kurtarılan Rasulayn ilçesinde ortaya çıkartılan YPG/PKK'ya ait büyük silah deposunda ABD'nin havan topları da bulundu.
4.11.2019Dünya
PKK'dan hain saldırı!
PKK'dan hain saldırı!Şemdinli/Derecik'te PKK'lı teröristlerin attığı havan mermisi, Suriyeli göçmenlerin konakladığı alana düştü: 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
29.09.2021Gündem
Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine ikinci saldırı
Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine ikinci saldırıKonsolosluk bölümüne yakın düşen havan mermisi maddi hasara neden oldu
17.06.2021Dünya
Çöp konteynerinde havan topu mermisi bulundu
Çöp konteynerinde havan topu mermisi bulunduBursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, geri dönüşüm işiyle uğraşan bir kişinin çöp konteynerinde bulduğu kutunun içinden havan topu mermisi çıktı.
29.11.2016Yaşam
Rusya'nın Şam Büyükelçiliği yakınına havan topu mermileri düştü
Rusya'nın Şam Büyükelçiliği yakınına havan topu mermileri düştüRusya'nın Şam Büyükelçiliği binası yakınına 4 havan topu mermisi isabet etti...
17.06.2021Dünya
Yayladağı kırsalına havan topu mermisi düştü
Yayladağı kırsalına havan topu mermisi düştüHatay'ın Yayladağı ilçesindeki Topraktutan mevkisine Suriye'den atıldığı belirlenen havan topu mermisi düştü.
29.09.2021Gündem
Rusya ile Türkiye'yi krize götürecek saldırı
Rusya ile Türkiye'yi krize götürecek saldırıRusya, Suriye'de Özgür Suriye Ordusu'nun denetiminde olan Azez bölgesini vurdu...
29.09.2021Gündem
Suriye'den atılan havan mermisi Kilis'te boş araziye düştü
Suriye'den atılan havan mermisi Kilis'te boş araziye düştüSuriye'de IŞİD ile muhalifler arasında süren çatışmalar sırasında ateşlenen bir havan topu mermisi sınırı aşarak Türkiye tarafına düştü...
29.09.2021Gündem
Köye havan mermisi düştü
Köye havan mermisi düştüAğrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı'nda süren askeri operasyon sırasında Esnemez köyüne düşen havan topu mermisi köylüler tarafından kazma ve küreklerle arandı
29.10.2015Haber
Köye düşen havan topu mermisini kazma kürekle aradılar
Köye düşen havan topu mermisini kazma kürekle aradılarAğrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Tendürek Dağı'nda süren askeri operasyon sırasında Esnemez köyüne düşen havan topu mermisi köylüler tarafından kazma ve küreklerle arandı...
29.10.2015Yaşam
PKK'lılar eve havan topu attı: 3 ölü
PKK'lılar eve havan topu attı: 3 ölüŞırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmalarda bir eve havan topu mermisi isabet etti...
29.09.2021Gündem
Cihatçılardan Şii köylerine saldırı: 1 günde 1200 roket!
Cihatçılardan Şii köylerine saldırı: 1 günde 1200 roket!Aylardır Nusra Cephesi öncülüğünde kurulan Fetih Ordusu'nun işgali altında tutulan Şii köyleri Fua ve Kefraya'ya dün 1200 roket atıldığı açıklandı.
25.07.2015Dünya
Kürt güçleri Kobani’de 500 metre ilerledi
Kürt güçleri Kobani’de 500 metre ilerlediYPG, Peşmerge Güçleri, Özgür Suriye Ordusu’na (ÖSO) bağlı birlikler ve gönüllü Kürt savaşçılarının, Rojava’nın Kobani bölgesinde IŞİD’le savaşı bugün de devam etti...
24.11.2014Dünya
Türkiye'ye iki havan topu mermisi düştü
Türkiye'ye iki havan topu mermisi düştüSuriye'nin Kobani kentine ele geçirmek isteyen IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki çatışmalar 35’inci gününe girdi.
29.09.2021Gündem
Koalisyondan şiddetli bombardıman!
Koalisyondan şiddetli bombardıman!Koalisyon uçakları, Kobani'de artan IŞİD saldırılarına bombardıman ile karşılık veriyor. Uçaklar kasabanın doğusundaki Asayiş binasının yakınlarını vurdu.
29.09.2021Gündem
Sokak çatışmaları başladı!
Sokak çatışmaları başladı!IŞİD’in ele geçirmek için saldırdığı Kobani’de, şiddetli çatışmalar devam ediyor. Kobani’den silah ve patlama sesleri yükselirken, sınırı aşan kurşunlar Suruç’un sınır hattındaki mahallelerinde tedirginliğe yol açıyor. 3 mahalle ile sınır hattında kurulan çadırlarda kalan Suriyeliler tahliye edilirken, sabah saatlerinde sınırı aşan havan mermisi sınır hattındaki bir ev ile işyerine isabet etti.
29.09.2021Gündem
Sınırda IŞİD tahliyesi
Sınırda IŞİD tahliyesiSınırı aşan bir havan mermisinin isabet ettiği evdeki dört kişi yaralandı...
29.09.2021Gündem
Valilik karar verdi! O köy boşaltılıyor
Valilik karar verdi! O köy boşaltılıyorSuriye tarafından atılan bir havan topu mermisi, sınıra yaklaşık 2 kilometre mesafedeki Atmanek mahallesinde bir eve düştü. Olayda 4 kişi yaralandı.Öte yandan Şanlıurfa’nın Suruç'un Suriye sınırındaki Küçükkendirli ve Büyükkendirli mahallelerinin valilik kararıyla güvenlik gerekçesiyle boşaltılacağı bildirildi….
29.09.2021Gündem
Havan topu mermisi eve isabet etti!
Havan topu mermisi eve isabet etti!Suriye tarafından ateşlenen bir havan mermisi sınırı aştı ve Suruç'un Atmanek Mahallesi'ndeki bir eve isabet etti.
5.10.2014Haber
Namlunun ucunda IŞİD var
Namlunun ucunda IŞİD varTürk askeri teyakkuza geçti, 35 tank sınırda konuşlandırıldı
29.09.2021Gündem
Suruç'a havan topu mermisi düştü!
Suruç'a havan topu mermisi düştü!Suriye tarafından atılan bir havan topu mermisi Suruç’un Mürşitpınar köyündeki sınırın 1 kilometre uzağındaki boş araziye düştü. Patlamada yaralanan olmadı.
29.09.2014Haber
Suruç'ta art arda iki patlama!
Suruç'ta art arda iki patlama!Suriye sınırındaki Suruç'ta iki ayrı havan mermisi düştü Olayın ardından TSK'dan 'karşılık verildi' açıklaması geldi.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Havan Topu Mermisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havan topu mermisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.