Haniye

Haniye

Son dakika haniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 haniye haberi bulunmuştur. Tüm haniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pentagon CNN Türk'e açıklama yaptı: İran'ın kafasına girdik, onların hesap yapma şeklini etkiledik
Pentagon CNN Türk'e açıklama yaptı: İran'ın kafasına girdik, onların hesap yapma şeklini etkiledikPentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, CNN Türk'ün sorularını yanıtladı. İran'ın misilleme saldırısı yapıp yapmayacağı sorusuna da cevap veren Singh, "Size söyleyebileceğim şey şu bence kesinlikle İran'ın kafasına girdik. Onların hesaplamalarını, hesap yapma şeklini etkiledik." dedi.
30.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecekti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan flaş açıklama: Haniye, Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecektiMeclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı gün, İran'daki suikastta uğrayan Hamas'ın siyasi lideri Haniye'nin de Türkiye'de olmasının planlandığını açıkladı.
28.08.2024Gündem
İsrail pazarlarını boykot vurdu! Meyve -sebze fiyatlarında astronomik artış
İsrail pazarlarını boykot vurdu! Meyve -sebze fiyatlarında astronomik artışTürkiye’nin tüm ticari ilişkileri kesmesinin ardından İsrail’in pazar ve marketlerinde meyve-sebze fiyatlarında büyük artış yaşanıyor. İsrailli ithalatçılar, Ankara’nın mayıstan beri süren boykotu yüzünden daha uzak ülkelere yönelmek zorunda kalıyor.
19.08.2024Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı: Katz'ın paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır
Dışişleri Bakanlığı: Katz'ın paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradırDışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Şehit İsmail Haniye’yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan sosyal medya paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır" denildi.
16.08.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Abbas Meclis'teki konuşmasında açıkladı: 17 yıl sonra bir ilk! Dünyada yankı buldu
Filistin Devlet Başkanı Abbas Meclis'teki konuşmasında açıkladı: 17 yıl sonra bir ilk! Dünyada yankı bulduFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulunda yaptığı ve önemli açıklamalarda bulunduğu hitabı dünyada yankı buldu. Abbas TBMM kürsüsünden açıkladı. 17 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek.
16.08.2024Gündem
Meclis'te tarihi konuşma! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas: Gazze'ye gitme kararı aldık
Meclis'te tarihi konuşma! Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas: Gazze'ye gitme kararı aldıkFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM'de Gazze için düzenlenen özel oturumda dünyaya seslendi. Gazze halkının uluslararası adaletten yoksun olarak işgalci İsrail'in suçlarına karşı büyük bir mücadele yürüttüğüne dikkat çeken Mahmud Abbas, "Gazze tümüyle bizimdir. batı Şeria ve Kudüs gibi onlar da bizimdir. biz topraklarımızı bir karışı dahi olsa parçalayan çözüme eyvallah demiyoruz. Bundan dolayı burada sizlerin huzurunuzda bir şeyi duyurmak istiyorum; önümüzde bir çözüm kalmadı. Ben, Filistin liderliğindeki kardeşlerimle Gazze'ye gitme kararı aldım, bunu yapacağım. Bütün gücümle bunu gerçekleştireceğim. Bunun bedeli hayatımız da olsa benim hayatım Gazze'deki bir çocuğun hayatından daha değerli değildir." ifadelerini kullandı.
15.08.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacağı konuşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.08.2024Gündem
Dünya iki başkente kilitlendi! Gündem oldu: Türkiye'nin benzersiz rolünü ortaya çıkarıyor
Dünya iki başkente kilitlendi! Gündem oldu: Türkiye'nin benzersiz rolünü ortaya çıkarıyorHamas Doha'daki görüşmelere katılmayacağını duyurdu, İsrail'in ek şartları belgelendi. AFP Ankara'daki ziyaretin zamanlamasına vurgu yaparken, Türkiye'nin oynadığı rolü sayfasına taşıdı.
15.08.2024Dünya
Filistin Devlet Başkanı Abbas TBMM'de konuşma yapacak
Filistin Devlet Başkanı Abbas TBMM'de konuşma yapacakFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, yarın TBMM Genel Kurulu'na hitap edecek, İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında yürüttüğü insanlık dışı saldırılarını anlatacak.
14.08.2024Gündem
ABD'li albaydan akılalmaz itiraf: PKK'yı Türkiye'ye saldırması için hazırlıyoruz
ABD'li albaydan akılalmaz itiraf: PKK'yı Türkiye'ye saldırması için hazırlıyoruzABD’li emekli albay ve Savunma Bakanlığı eski danışmanı Douglas McGregor, katıldığı bir yayında yaptığı inanılmaz itirafla gündemde. McGregor, Orta Doğu’daki gerilimin İsrail tarafından büyük bir savaşa dönüştürülmek üzere olduğunu belirtirken ABD’nin PKK konusundaki planını da itiraf etti.
13.08.2024Dünya
İsrail ve Hamas müzakere süreci! Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
İsrail ve Hamas müzakere süreci! Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Hamas arasındaki müzakere süreci ve bölgede artan gerilim ele alındı.
12.08.2024Gündem
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevap
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevapAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
12.08.2024Gündem
Bakan Murat Kurum: Pimi çekilmiş bir bombanın üzerinde oturuyoruz
Bakan Murat Kurum: Pimi çekilmiş bir bombanın üzerinde oturuyoruzÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar Millet Bahçesi Açılışı ve Kentsel Dönüşüm Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Kurum, "Cumhurbaşkanımız belediyelere, 'SGK borçlarınızı ödeyin' dedi. Bunu niye dedi? Milyarlarca borcu olan belediyeler ödesin, yine millete bu bedellerle hizmeti daha fazla yapabilmek için söyledi. Onlar ne yapıyor? Hemen bahanelere sarılıyorlar. Baktılar ki, işin içinden çıkamayınca müflis tüccar gibi eski defterleri karıştırıyorlar" dedi.
8.08.2024Gündem
İran'dan flaş açıklama: İsrail'e karşılık vermekten başka seçeneğimiz yok
İran'dan flaş açıklama: İsrail'e karşılık vermekten başka seçeneğimiz yokİran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) toplantısında yaptığı konuşmada, “Birleşmiş Milletlerin siyonist rejim karşısındaki etkisizliği nedeniyle İsrail rejiminin saldırılarına karşılık vermekten başka seçeneğimiz yok” dedi.
7.08.2024Dünya
İsrail kanallarında çirkin görüntüler: Filistinliye işkence videosunu yayınladılar
İsrail kanallarında çirkin görüntüler: Filistinliye işkence videosunu yayınladılarSon günlerde peş peşe yaşanan saldırılar ve Hamas Lideri Haniye'nin öldürülmesi ile gerilimin zirveye tırmandığı Orta Doğu güne yine sıcak bir gelişme ile başladı. ABD ve İngiltere'nin Yemen'deki Husi askeri mevzilerini vurduğu bildirildi. Öte yandan İsrail askerlerinin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye cinsel işkence yaptığı anların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri İsrail kanalı tarafından yayınlandı. Öte yandan Dışişleri bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli Türkiye'nin UAD'deki soykırım davasına müdahillik başvurusun 16.30’da Divan’a sunulacağını açıkladı
7.08.2024Gündem
HAMAS'ın yeni lideri Yahya Sinvar'ın biyografisi: Yahya Sinvar kimdir, kaç yaşında, nereli?
HAMAS'ın yeni lideri Yahya Sinvar'ın biyografisi: Yahya Sinvar kimdir, kaç yaşında, nereli?İsmail Haniye'nin alçak bir saldırıda şehit edilmesi ardından yeni HAMAS'ın yeni lideri Yahya Sinvar oldu. Yahya Sinvar kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorularla araştırılıyor.
7.08.2024Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz haddini aştı! Skandal sözler sonrası Türkiye'den tepki yağdı
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz haddini aştı! Skandal sözler sonrası Türkiye'den tepki yağdıİsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yeni bir skandala imza attı. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ise bu skandala tepki olarak "Bahse konu olan şahıs muhatap alınacak biri olma özelliğini kaybetti" açıklamasında bulundu.
6.08.2024Dünya
Meta'dan Malezya Başbakanı'na Instagram ve Facebook özrü geldi
Meta'dan Malezya Başbakanı'na Instagram ve Facebook özrü geldiBaşbakan Enver İbrahim'in Hamas lideri Haniye suikastı için paylaştığı mesajları silen teknoloji devi, günler sonra özür dileyip geri adım attı.
6.08.2024Gündem
G7 ülkelerinin dışişleri bakanlarından Orta Doğu'da gerilimi düşürme çağrısı: Derin endişe duyuyoruz
G7 ülkelerinin dışişleri bakanlarından Orta Doğu'da gerilimi düşürme çağrısı: Derin endişe duyuyoruzG7 ülkelerinin dışişleri bakanları yayınladıkları ortak yazılı açıklamada Orta Doğu’da artan gerilimden “derin endişe duyduklarını” belirterek, ilgili tüm tarafları “mevcut yıkıcı misilleme şiddeti döngüsünü sürdürmekten kaçınmaya ve gerilimi düşürecek yapıcı girişimlerde bulunmaya” çağırdı.
5.08.2024Dünya
Bakan Fidan'dan Netanyahu tepkisi: Savaş suçlularının yeri parlamento kürsüsü olamaz
Bakan Fidan'dan Netanyahu tepkisi: Savaş suçlularının yeri parlamento kürsüsü olamazDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Fidan, “Uluslararası Adalet Divanı’nda soykırım suçlamasıyla yargılanan Netanyahu’yu demokrasinin beşiği olma iddiasındaki ABD Kongresi’nde konuşma yaptırıldığını gördük. Biz şuna inanıyoruz: Savaş suçlularının yeri parlamento kürsüsü olamaz” dedi.
5.08.2024Gündem
İsrail'e soykırım davası! Bakan Fidan: Türkiye devreye giriyor
İsrail'e soykırım davası! Bakan Fidan: Türkiye devreye giriyorMısır'da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'de devam eden savaşa dair değerlendirmelerde bulundu ve Türkiye'nin İsrail'e açılan soykırım davasına Çarşamba günü dahil olacağını bildirdi.
5.08.2024Gündem
Kabine toplantısı başladı! Gündem ekonomi ve Orta Doğu’daki gelişmeler
Kabine toplantısı başladı! Gündem ekonomi ve Orta Doğu’daki gelişmelerCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geldi.
5.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Instagram çıkışı! 'Dijital faşizmle karşı karşıyayız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Instagram çıkışı! 'Dijital faşizmle karşı karşıyayız'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen AK Parti İnsan Hakları Eğitim Programı'nda açıklamalarda bulunarak, "Tarih kimin nerede durduğunu çok net bir biçimde kaydetmektedir. Nasıl bundan 85 sene önce Nazi Parlamentosunda yaptıklarını heyecanla alkışlayanlar, günümüzün Hitleri Netanyahu'ya aynı şekilde yapanlar üzerlerindeki kara lekeyi ömür boyu temizleyemeyecek. Ne yaparlarsa yapsınlar... Bugüne kadar zulüm karşısında susan dilsiz şeytanlardan olmadık, bundan sonra da olmayacağız." ifadelerini kullandı.
5.08.2024Gündem
Savaş an meselesi! 'Şehirlerinizi terk edin, Ebabil'in ordusu intikam için geliyor'
Savaş an meselesi! 'Şehirlerinizi terk edin, Ebabil'in ordusu intikam için geliyor'İran'ın misillemesini durdurmak için ikna çabaları başarısız olmuş gibi görünüyor, ABD'liler saldırı için verdikleri süreyi güncelledi. Telegram'da yayınlanan fotoğrafta ise Akdeniz kıyısındaki bir İsrail şehri yer alıyor.
5.08.2024Dünya
Instagram erişim engelinde son durum! Instagram erişime ne zaman açılacak?
Instagram erişim engelinde son durum! Instagram erişime ne zaman açılacak?Sosyal medya platformu Instagram’a yönelik erişim engeli sürüyor. Peki ne zaman kalkacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
4.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.