Hamit

Hamit

Son dakika hamit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamit gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.567 hamit haberi bulunmuştur. Tüm hamit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya birincisi Gaziantep'ten çıktı! 12 yaşındaki Hamit ismini zirveye yazdırdı
Dünya birincisi Gaziantep'ten çıktı! 12 yaşındaki Hamit ismini zirveye yazdırdıGaziantep'te piyanonun yetenekleri olarak adlandırılan 12 yaşındaki Hamit Erdem Özpolat ve 9 yaşındaki Elif Anastasia Çavdar, uluslararası müzik sahnesinde önemli başarılar elde etti. Hamit Erdem Özpolat, II Muse Uluslararası Müzik Festivali ve Yarışması'nda Grand Prıx Ödülü kazanırken Elif Anastasia Çavdar ise Uluslararası Mozart Yarışması'nda birincilik elde etti.
11.10.2024Gündem
Çukurova Üniversitesi'nden TEKNOFEST'e çıkarma
Çukurova Üniversitesi'nden TEKNOFEST'e çıkarmaÇukurova Üniversitesi (ÇÜ), Adana'da 2-6 Ekim'de gerçekleştirilecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin (TEKNOFEST) ziyaretçilerine 7 projenin tanıtımını yapacak.
30.09.2024Adana
Çukurova Üniversitesi'nde büyük gurur: URAP'ta 4 sıra birden yükseldi
Çukurova Üniversitesi'nde büyük gurur: URAP'ta 4 sıra birden yükseldiURAP Türkiye sıralamalarında Çukurova Üniversitesi dört basamak birden yükselerek en iyi performans gösteren üniversiteler arasında yer aldı.
19.09.2024Adana
Brunei Teknoloji Üniversitesi, Türkiye tanıtım günü etkinliğine ev sahipliği yaptı
Brunei Teknoloji Üniversitesi, Türkiye tanıtım günü etkinliğine ev sahipliği yaptıBrunei Teknoloji Üniversitesi, üniversite personeli ve öğrencileri arasında yeni akademik yıl için Türkçe Dil Kursları farkındalığını artırmayı ve Türk sanat ve kültürünü tanıtmayı amaçlayan "Türkiye Tanıtım Günü 2024" etkinliğine ev sahipliği yaptı.
17.08.2024Gündem
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldı
Çukurova Üniversitesi'nde bayrak değişimi: Beriş görevi Tuncel'den devraldıÇukurova Üniversitesi'nde rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'den görevi devralan yeni rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, düzenlenen törenle görevine başladı.
17.08.2024Adana
Resmi Gazete'de yayınlandı: Adana'da üniversite rektörleri değişti!
Resmi Gazete'de yayınlandı: Adana'da üniversite rektörleri değişti!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, birçok üniversitede yeni rektörler göreve getirildi. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi rektörleri değişti.
16.08.2024Adana
ODTÜ rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? Nereli, kaç yaşında: Yeni ODTÜ rektörü Ahmet Yozgatlıgil’in hayatı ve kariyeri
ODTÜ rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? Nereli, kaç yaşında: Yeni ODTÜ rektörü Ahmet Yozgatlıgil’in hayatı ve kariyeriCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye rektör atadı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü olarak atanan isim ise Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil oldu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? İşte, Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil hayatı ve kariyer geçmişi...
16.08.2024Gündem
Elektrikli tren ile gıda taşımacılığında bir ilk
Elektrikli tren ile gıda taşımacılığında bir ilkPepsiCo Türkiye, Arkas Rail iş birliğiyle Tarsus ve Suadiye fabrikaları arasında elektrikli tren ile gıda ürünü sevkiyatına başladığını duyurdu. Türkiye’de ilk defa elektrikli tren ile hızlı tüketim sektöründe gıda taşımacılığı gerçekleşirken şirket bu yöntem ile karayolu taşımacılığına göre karbon salımının yüzde 83 oranında düşürüleceğini açıkladı.
2.08.2024Ekonomi
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
SHP’yi yeniden kim kurdu, SHP kurucuları kimler? SHP’nin genel başkanı kimdir?
SHP’yi yeniden kim kurdu, SHP kurucuları kimler? SHP’nin genel başkanı kimdir?Sosyal Demokrat Halkçı Parti, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın resmi internet sitesinde yayınlanan karara göre; 28 Haziran 2024 tarihi itibariyle yeniden kuruldu. Peki, SHP’yi yeniden kim kurdu, SHP kurucuları kimler? SHP’nin genel başkanı kimdir?
9.07.2024Gündem
Vincenzo Montella'dan sakatlık açıklaması
Vincenzo Montella'dan sakatlık açıklamasıA Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, son dönemde yaşanan sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.
12.06.2024Süper Lig
A Milli Takım kadrosunda değişiklik
A Milli Takım kadrosunda değişiklikİtalya ve Polonya'da ortak kamp yapan A Milli Takım ve Ümit Milli Takım’ın beraber yaptıkları çalışmalar sona erdi. Alınan kararla Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Saatçı, A Milli Takım’ın Almanya'daki kamp çalışmalarında yer almak üzere Hannover'e yolculuk edecek kafileye dahil edildi.
11.06.2024Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde gözler Borussia Dortmund - Real Madrid finalinde!
Şampiyonlar Ligi'nde gözler Borussia Dortmund - Real Madrid finalinde!UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2023-24 sezonunda zafere ulaşacak takım, yarın akşam Wembley'de oynanacak Borussia Dortmund - Real Madrid maçıyla beli olacak. İşte dev final öncesi detaylar...
31.05.2024Süper Lig
Yiğit Akü halka arz ne zaman işlem görecek? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz kaç sonuçları açıklandı mı, Yiğit Akü kaç lot verdi?
Yiğit Akü halka arz ne zaman işlem görecek? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz kaç sonuçları açıklandı mı, Yiğit Akü kaç lot verdi?Yiğit Akü halka arzı 3 gün sürecek. Yiğit Akü, halka arz ile 50.500.000 TL nominal değerli pay satışı gerçekleştirerek. 250.000.000 TL olan mevcut sermayesini 300.500.000 TL’ye çıkaracak. Talep toplama işlemi sona ermesinin ardından Yiğit Akü halka arz sonuçları açıklanacak, borsa işlem belli olacak. Peki, Yiğit Akü halka arz ne zaman bitiyor, Yiğit Akü halka arz ne zaman işlem görecek? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz kaç sonuçları açıklandı mı, Yiğit Akü kaç lot verdi?
31.05.2024Ekonomi
Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?
Yiğit Akü halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Yiğit Akü halka arz ne zaman, fiyatı nedir?SPK onayı alan Yiğit Akü Malzemeleri Nakliyat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz tarihi merak ediliyor. Yatırım yapacak olan vatandaşlar Yiğit Akü Malzemelerinin halka arzına ilişkin detayları sorguluyor. Peki, Yiğit Akü halka arz ne zaman? Yiğit Akü Malzemeleri halka arz katılım endeksine uygun mu? Yiğit Akü kaç lot verir?
25.05.2024Ekonomi
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir ya
Hamit Altıntop 'kabul edilebilecek bir şey değil' deyip sert tepki gösterdi: Mobbing nedir yaMilli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy tepkisine sert yanıt verdi. Altıntop o süreçte yaşananları tek tek anlattı.
4.05.2024Fenerbahçe
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemiş
Mardin Derik'te 21 kişinin öldüğü kazanın duruşmasına 5 sanık da katılmadı; şoför ‘mevsimlik işçi’ olduğu için gelmemişMardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduKahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024Gündem
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024Gündem
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledimAlmanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024Futbol
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorumA Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024Galatasaray
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylarGazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024Adana
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldıİstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024Gündem
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli olduA Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hamit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.