Hakan Şükür İstifa

Hakan Şükür İstifa

Son dakika hakan şükür istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan şükür istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan şükür istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Şükür İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan şükür istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 hakan şükür istifa haberi bulunmuştur. Tüm hakan şükür istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Şükür suskunluğunu bozdu!
Hakan Şükür suskunluğunu bozdu!Dershane tartışması sürecinde Ak Parti'den istifa eden Hakan Şükür suskunluğunu bozdu...
29.09.2021Gündem
'Bu istifa son uyarı'
'Bu istifa son uyarı'Hüseyin Gülerce, Hakan Şükür'ün istifasını değerlendirdi.
18.12.2013Siyaset
Erdoğan'dan Şükür yorumu: Niye üzüleyim
Erdoğan'dan Şükür yorumu: Niye üzüleyimBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı...
29.09.2021Gündem
‘Talimatla istifa’ gerçek dışıdır!
‘Talimatla istifa’ gerçek dışıdır!AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Hakan Şükür'ün istifası) Başbakan Erdoğan'ın 'Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil' sözlerini sarf ettiği iddiası gerçek dışıdır...
29.09.2021Gündem
İstifa Gülen'in sitesinde!
İstifa Gülen'in sitesinde!Şok etkisi yaratan Hakan Şükür'ün ifadesi Fethullah Gülen'in sitesinde de yer aldı.
29.09.2021Gündem
Şükür  'emirle ayrıldım'  demiştir!
Şükür 'emirle ayrıldım' demiştir!AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Siyasette, bir siyasi partiye üye olursanız, o siyasi partinin yetkili kurullarına, genel başkanının talimatlarına göre hareket ederseniz, başarılı olursunuz...
29.09.2021Gündem
Hakan Şükür istifa etti!
Hakan Şükür istifa etti!AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı...
16.12.2013Siyaset
Hakan Şükür’ün istifası Gülen’in internet adresinde!
Hakan Şükür’ün istifası Gülen’in internet adresinde!AK Partili Hakan Şükür’ün dershanelerin kapatılması tartışması ve hizmet hareketiyle ilgili eleştiriler üzerine partisinden istifa etmesi üzerine Fethullah Gülen’in resmi internet adresinde “Eski AK Parti Milletvekili Hakan Şükür: Rahatı görünce değişen Hocaefendi değil” başlığıyla bir haber yer aldı...
29.09.2021Gündem
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş karar
Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'den 5 yıl hapis cezası verilmişti! Flaş kararKomedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Atalay Demirci hakkında verilen hüküm, istinaf mahkemesince hukuka uygun bulundu. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 16. Ceza Dairesine gönderildi.
29.06.2021Yaşam
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020Gündem
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış...
Atalay Demirci darbe girişiminden sonra bunları yazmış...Komedyen Atalay Demirci'ye FETÖ'ye üye olmak suçundan verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda Demirci’nin, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra da örgütle irtibatının devam ettirdiği belirtildi. Kararda, Demirci'nin darbe girişiminden 2 gün sonra bir sosyal medya kullanıcısı ile yaptığı yazışmalara da yer verildi.
10.06.2020Gündem
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor!
FETÖ firarisi Hakan Şükür lüks içinde yaşıyor!Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi, eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür, 2015'ten bu yana ABD'de sürdürdüğü lüks yaşamı ile dikkati çekiyor.
12.07.2019Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandıMHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı!24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018Siyaset
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu!
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu!Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’ya hakim Hakan Şükür ve eski polis şefi Ali Fuat Yılmazer’e para transferlerini sordu. Kavurmacı “Reklam bedeli” dedi
29.09.2021Gündem
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendiABD'nin San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Şükür’ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto’da açtığı yeni kafe-restoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başladı. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.
29.09.2021Gündem
Hakan Ünsal her şeyi anlattı! FETÖ, Hakan Şükür...
Hakan Ünsal her şeyi anlattı! FETÖ, Hakan Şükür...Galatasaray'ın efsane isimleri arasında yer alan Hakan Ünsal, Skorer TV'den Ezgi Toper'in sorularına gündem oluşturacak cevaplar verdi.
5.04.2017Galatasaray
'Dursun Özbek acil olarak seçime gitmeli'
'Dursun Özbek acil olarak seçime gitmeli'Galatasaray tarihinin en başarılı ve efsane başkanı Faruk Süren, Dursun Özbek'e yol gösterdi.
31.03.2017Galatasaray
Galatasaray'da bir istifa daha
Galatasaray'da bir istifa dahaGalatasaray'da patlak veren Hakan Şükür - Arif Erdem krizinin iyi yönetilemediğini ifade eden ve 2 bin 700 üyenin bir anda kulüple ilişkisinin kesilmesini doğru bulmayan Denetim Kurulu üyesi Metin Aslan, kulüpteki görevinden ayrıldığını açıkladı.
29.03.2017Galatasaray
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez!
Fatih Altaylı: Başkan yapmam, yönetemez!Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair açıklamalarda bulundu
28.03.2017Galatasaray
Galatasaray'da büyük temizlik
Galatasaray'da büyük temizlikHakan Şükür ve Arif Erdem’in, en az 6 yıldır aidatlarını ödemedikleri gerekçesiyle üyeliklerine son verilirken yaklaşık 2 bin 700 üye daha aynı durumda. Galatasaray Yönetimi’nin bugün yapacağı toplantıda bu isimleri de üyelikten çıkaracağı öğrenildi.
28.03.2017Galatasaray
FETÖ krizinin ardından Galatasaray'da 4 istifa
FETÖ krizinin ardından Galatasaray'da 4 istifaGalatasaray Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurulunda, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün ihraç edilmemesine tepki gösteren 4 kulüp üyesi istifa etti.
27.03.2017Galatasaray
Hakan Şükür'ün istifa mektubuyla ilgili son dakika gelişme
Hakan Şükür'ün istifa mektubuyla ilgili son dakika gelişme17 Aralık darbe girişiminden bir gün önce Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına milletvekilliğinden ayrılan Hakan Şükür'ün FETÖ'den istifa mektubunun sadece bir televizyon kanalında yayınlanmasının sırrı ortaya çıktı. FETÖ/PDY terör örgütünün medya yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları...
29.09.2021Gündem
FETÖ'den İdris Bal'a "parti kur" telkini
FETÖ'den İdris Bal'a "parti kur" telkiniKonya'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahrem abilerine yönelik operasyonda şüpheli olarak ifadesine başvurulan itirafçı, bir dönem danışmanlığını yaptığı eski milletvekili İdris Bal'ın istifa ve parti kurma sürecini anlattı
29.09.2021Gündem
Mehmet Şanver: Akın Öztürk oğlumun kirvesiydi
Mehmet Şanver: Akın Öztürk oğlumun kirvesiydi15 Temmuz gecesi düğünleri basılan Korgeneral Mehmet Şanver o geceye dair çok çarpıcı bilgiler paylaştı. Şanver, Akın Öztürk ve diğer komutanlarla ilgili eski hukuklarına değinirken o günden sonra hayatında neler değiştiğini bir bir açıkladı.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Şükür İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan şükür istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.