İstifa

İstifa

Son dakika İstifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.481 istifa haberi bulunmuştur. Tüm istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu
İsmail Kartal'a güle güle! Tribünlere şov yaptı, istifa edeceği maç belli oldu Trendyol Süper Lig'de Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Cimbom, en az 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. F.Bahçe'nin ise tek seçeneği galip gelmek. Kritik derbi öncesi kritik detay ortaya çıktı. İsmail Kartal görevinde kalacak mı? İşte yanıtı...
14.05.2024 Fenerbahçe
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti
Adanaspor'da başkan Bayram Akgül istifa etti Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da, Kulüp Başkanı Bayram Akgül istifa ettiğini açıkladı.
13.05.2024 Adana
İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti'den istifa etti
İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor. Son olarak eski TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini duyurdu
13.05.2024 Gündem
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi
Tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi Süper Lig'de Kayserispor ile karşılaşan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar, şampiyonluk yarışında ezeli rakibinin öne geçtiği dakikaların ardından tribünlerden 'yönetim istifa' sesleri yükseldi.
12.05.2024 Futbol
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşan sarı lacivertliler, Kayserispor maçını kazanarak ezeli rakibinin puan kaybetmesini ve dev derbi maçını bekleyecek. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük tepki gösterirken, teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
12.05.2024 Şampiy10
Erken emeklilik ve istifa ile kıdem imkanı! Binlerce çalışan doğrudan yararlanıyor
Erken emeklilik ve istifa ile kıdem imkanı! Binlerce çalışan doğrudan yararlanıyor Çalışanların en büyük hayalinden birisi erken emekli olmak. Bazı koşulların sağlanması durumunda erken emeklilik söz konusu olabiliyor. Kadınların iş hayatında daha fazla yer alabilmesi için devlet tarafından kadınlara birçok hak tanınıyor. Son yıllarda hayata geçen düzenlemeler, çalışan kadınların iş hayatında “anne” olarak da var olabilmelerini kolaylaştırırken onları pek çok anlamda destekliyor. Doğum borçlanması da kadınlar erken emekli olmasına imkan sağlıyor. Peki kimler doğum borçlanmasından yararlanabilir? İşte detaylar...
12.05.2024 Çalışma Hayatı
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı
Yeğeni ve baldızına torpil yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan ilginç savunma! Geri adım attı Bursa'da baldızını Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na atayan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ikinci bir tartışmalı karara imza attı. Bu kez yeğenini BURKENT Yönetim Kurulu'na Başkan olarak atadı. Kararını "Gençler hiç mi çalışmayacak" diye savunan Bozbey, gelen tepkilerin ardından geri adım attı. Yeğeninin istifa ettiğini açıkladı.
7.05.2024 Gündem
6 sezondur yüzümüz gülmüyor deyip Ali Koç ve İsmail Kartal'a yüklendi: İstifa edin, bu takımdan gidin
6 sezondur yüzümüz gülmüyor deyip Ali Koç ve İsmail Kartal'a yüklendi: İstifa edin, bu takımdan gidin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Puan kaybı sonrası hedefte Ali Koç yönetimi ve İsmail Kartal var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal dönemi bitti! Konyaspor maçı sonrası Ali Koç resti çekti, yeter artık
İsmail Kartal dönemi bitti! Konyaspor maçı sonrası Ali Koç resti çekti, yeter artık Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kritik puan kaybı sabırları taşırdı. Ali Koç yönetimi İsmail Kartal ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal istifa etti mi? Konyaspor maçı sonrası FB Teknik Direktörü İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı?
İsmail Kartal istifa etti mi? Konyaspor maçı sonrası FB Teknik Direktörü İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı? İsmail Kartal istifa etti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk yolunda kapanmaz bir yara alan sarı lacivertlilerde fatura İsmail Kartal'a kesildi. Uzun zamandır taraftarın da tepkili olduğu İsmail Kartal görevinden ayrıldı mı? Detaylar haberimizde.
6.05.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal dönemi sona erdi! Fenerbahçe'nin yeni hocası hayırlı olsun, Ali Koç anlaşmaya vardı
İsmail Kartal dönemi sona erdi! Fenerbahçe'nin yeni hocası hayırlı olsun, Ali Koç anlaşmaya vardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, gelecek sezonun yapılanmasına başladı. Koç, İsmail Kartal ile yola devam etmeme kararı alırken dünyaca ünlü teknik adamla sözlü anlaşmaya vardı. Koç görevine devam ederse başarılı teknik direktörle 2 yıllık sözleşme imzalanacak.
5.05.2024 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.05.2024 İddaa
Rapor alan çalışanlar dikkat! Yüzde 10 detayı ortaya çıktı, paralar geri istenebilir
Rapor alan çalışanlar dikkat! Yüzde 10 detayı ortaya çıktı, paralar geri istenebilir Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Rapor parası olarak bilinen iş göremezlik ücreti ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. Uzmanlar işçinin tedavisi bitmeden işe başlaması durumunda sürekli iş göremezlik gelirinin kesileceği uyarısında bulundu.
5.05.2024 Çalışma Hayatı
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine...
Hatayspor'un teknik direktörü belli oldu! Volkan Demirel'in yerine... Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifasının ardından hoca arayışları çok uzun sürmedi. Bordo-beyazlı kulüp, yeni hocasını buldu ve ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
3.05.2024 Süper Lig
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü!
İYİ Parti'li Başkanın istifasıyla yönetim düştü! İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nden sonra Yomra İlçesinin Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bıyık’ın ardından kendisininde istifa ettiğini açıkladı. Başkan, “İYİ Parti’nin oyları gün gün eridi. Bizler sürecin gittiği noktanın farkındaydık fakat partimize zarar vermemek adına genel merkezin aldığı kararlar başarıya götürmeyecek olsa da uyguladık” dedi.
1.05.2024 Gündem
Tazminat ve izin hakkı sıfırlanıyor! Birçok çalışan bilmiyor, paralar faizi ile alınıyor
Tazminat ve izin hakkı sıfırlanıyor! Birçok çalışan bilmiyor, paralar faizi ile alınıyor Türkiye'de son dönemde yapılan yasal düzenlemelerle çalışanların hakları koruma altına alınsa da yine de birçok sıkıntı yaşanıyor. Özellikle kötü niyetli işverenlerin başvurduğu bazı yöntemlere karşı çalışanlar sessiz kalıyor. Kimisi işini kaybetmemek için sesini çıkartamıyor, kimisi de yasal haklarını bilmediği için. İşte hak kaybına uğrayan çalışanların yapması gerekenler...
1.05.2024 Çalışma Hayatı
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı: Erken emeklilik, ücretsiz izin, bayram ikramiyesi...
Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı: Erken emeklilik, ücretsiz izin, bayram ikramiyesi... Toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiriyor. Özel sektör çalışanları ile kamu çalışanlarını da kapsıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri de kapsıyor. Çalışanlar ve emekliler için çok önemli düzenlemeler hayata geçirildi. Bununla beraber milyonlarca calışanın hakları genişledi.
29.04.2024 Çalışma Hayatı
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanındaki puan kaybı sonrası tartışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Öte yandan milli eski futbolcu İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirirken bomba istifa açıklamasından bulundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı
2-2 sonrası istifa beklerken 3 yıldız birden ayrılıyor! Ali Koç'tan 'kulüp bul' talimatı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Kritik puan kaybı sonrası 3 yıldız isimle yollar ayrılıyor. Ali Koç yönetiminden oyuncuya kendine 'kulüp bul' talimatı geldi. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.