Hacıosmanoğlu

Hacıosmanoğlu

Son dakika hacıosmanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hacıosmanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hacıosmanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hacıosmanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hacıosmanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.017 hacıosmanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hacıosmanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Türkiye maçında gol sesi çıkmadı! Millier deplasmandan puanla dönüyor
Galler Türkiye maçında gol sesi çıkmadı! Millier deplasmandan puanla dönüyorA Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.
6.09.2024Futbol
Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!
Spor camiasından 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları!Spor camiası, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle peş peşe kutlama mesajları yayınladı.
30.08.2024Süper Lig
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu görev dağılımı yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu görev dağılımı yapıldıTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki icra kurulunda Mecnun Otyakmaz 1. başkan vekili ve Süper Lig sorumlusu oldu.
23.08.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sezon hayırlı olsun! Futbolda kavga ve ideoloji olmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni sezon hayırlı olsun! Futbolda kavga ve ideoloji olmamalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Futbol Akademisi ve Kupa Meydanı'nın açılışında açıklamalarda bulundu. Erdoüan, "Yeni sezonda tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. Futbol aşkıyla yürekleri coşan milletimize futbol resitali yaşatacaklarına inanıyorum. Husumetin, kavganın, ideolojinin futbola girmesi sporun ruhuna zarar verir. Herkesin tuttuğu bir takımı, renklerine aşık olduğu bir takımı, hayran olduğu bir futbolcusu vardır ama hiçbir şey ülkemizin huzurundan daha muhim değildir." dedi.
9.08.2024Gündem
Beşiktaş Süper Kupa'da Galatasaray'a gol yağdırdı: 5-0
Beşiktaş Süper Kupa'da Galatasaray'a gol yağdırdı: 5-0Süper Kupa mücadelesinde Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
3.08.2024Futbol
Süper Lig ve 1. Lig medya yayın hakları imza töreni gerçekleştirildi
Süper Lig ve 1. Lig medya yayın hakları imza töreni gerçekleştirildiTürkiye Futbol Federasyonu ile beIN Medya Grup arasında "Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları" imza töreni gerçekleştirildi. beIN Medya Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly yaptığı açıklamada "Türk futbolunun marka değerini arttırmak için çalışacağız" dedi.
1.08.2024 Süper Lig
Adanaspor ve Adana 01 FK'ya TFF'den müjde
Adanaspor ve Adana 01 FK'ya TFF'den müjdeTürkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin, 1. Lig, 2.Lig ve 3.Lig’e verecekleri desteğin ciddi şekilde artacağı öğrenildi.
1.08.2024Adana
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile görüştü
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı Infantino ile görüştüTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fransa'nın başkenti Paris'te FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
30.07.2024Süper Lig
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yeni karar: Yasakladım
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yeni karar: YasakladımTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri'nde açıklamalarda bulundu.
29.07.2024Süper Lig
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Büyükekşi eleştirisi: Gidenlerin büyük zararı oldu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Büyükekşi eleştirisi: Gidenlerin büyük zararı olduTFF seçimini değerlendiren Ali Koç, eski başkan Büyükükekşi’ye eleştiri yağdırırken, yeni başkan Hacıosmanoğlu için temkinli konuştu.
28.07.2024Şampiy10
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyeler
Tahkim Kurulu ve PFDK Başkanı açıklandı! İşte yeni üyelerTahkim Kurulu'nda Ali Günay, Profesyonel Disiplin Kurulu'nda Celal Demirtürk ve Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda Yiğit Örnek, başkanlık görevlerine getirildi.
26.07.2024Süper Lig
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!
TFF yöneticisi Bayram Saral görevinden istifa etti!TFF Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Saral görevinden istifa ettiğini açıkladı.
23.07.2024Süper Lig
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptı
TFF yabancı sınırı kuralında değişiklik yaptıTFF, Süper Lig'in yeni sezonunda yabancısı oyuncu sayısı kuralında değişikliğe gitti. 12 olan yabancı futbolcu sayısı 14'e yükselecek.
22.07.2024Futbol
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Vincenzo Montella kararı!Yeni TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceği ile ilgili kararını verdi.
20.07.2024Süper Lig
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!TFF seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi yayınladığı açıklama ile veda etti.
19.07.2024Süper Lig
Adana Demirspor Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti
Adana Demirspor Hacıosmanoğlu'nu tebrik ettiAdana Demirspor Kulübü, TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için tebrik mesajı yayımladı.
19.07.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacıosmanoğlu'na tebrikCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik etti.
18.07.2024Gündem
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyor
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyorTürkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurulda yapılacak başkanlık seçimi için adaylık başvuru sürecinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yeterlilik şartlarını sağladığı belirtildi.
12.07.2024Futbol
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, TFF başkan adayı oldu mu? Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisi
İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, TFF başkan adayı oldu mu? Trabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun biyografisiTrabzonspor’un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkanlık açıklamasının ardından İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı, İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? Sorularına yanıt aranıyor.
12.07.2024Şampiy10
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylarıTFF başkanlık seçimi, yeni sezon öncesi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, TFF başkanlık seçimi ne zaman, adaylar kimler?
11.07.2024Şampiy10
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.
10.07.2024Şampiy10
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyor
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyorTrabzon’da yaşayan Hami Hacıosmanoğlu'nun (34) 2016 yılında aldığı otomobilinin plakasına, 3 yıl sonra belli aralıklarla gitmediği İstanbul’daki ücretli otoyol ve köprülerden kaçak geçiş yaptığına yönelik cezalar geldi. Şikayet üzerine savcılık incelemesinde plakanın kopyalandığı tespit edilince plakası 34’den 61’e çevrilen Hacıosmanoğlu’na, aynı cezalar gelmeye devam etti. Plakayı değişip, aracını garaja çekmesine rağmen sorunun çözülmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Yıllardır bu cezalarla mücadele ediyorum. Araç, lanetli bir araç oldu benim için" dedi.
2.09.2023Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hacıosmanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hacıosmanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.