Gazete Vatan Logo
FutbolYıldız futbolcu tercihini yaptı! Milli Takım'a katılacak

Yıldız futbolcu tercihini yaptı! Milli Takım'a katılacak

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, milli takım tercihini yaptı. Almanya'nın Essen şehrinde dünyaya gelen Karazor'un durumu netlik kazanırken ilk milli maç döneminde de kadroda olacağı belirtildi.

Yıldız futbolcu tercihini yaptı! Milli Takım'a katılacak

Almanya Bundesliga'da geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Stuttgard, bir milli oyuncuya daha kavuşuyor. Stuttgart'ın kaptanı Atakan Karazor, bugüne kadar ne Almanya ne de Türkiye'nin formasını giymişken artık tercihini yaptı.

SPARTA PRAG MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart'ın Sparta Prag ile oynayacağı mücadele öncesi basın toplantısına katılan Atakan Karazor, milli takım tercihi konusuna ilişkin de ifadeler kullandı. Karazor, kariyerinde milli takım forması giymek istediğini dile getirdi.

TERCİHİ TÜRKİYE!

Sky, Atakan Karazor'un milli takım konusundaki kararını çoktan verdiğini duyurdu. Stuttgart'ın kaptanının Türkiye forması giyeceğini belirtti. Almanya'nın Essen şehrinde dünyaya gelen Karazor, anne ve babasının doğduğu Türkiye adına oynamaya karar verirken bu konudaki nihai kararın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı'nın oyuncuyla yaptıkları görüşmenin ardından verildiği belirtildi.

Haberin Devamı

ADAY KADRODA YER ALACAK

Atakan Karazor'un A Milli Futbol Takımımızın Karadağ ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosunda yer alması bekleniyor. Sky, oyuncunun bu maçlarla birlikte Türkiye forması giyeceğini belirtirken aday kadronun 4 Ekim'de resmen açıklanması bekleniyor.