Türkiye’de sanayi üretiminin merkezi olacak! Bölgede yeni bir sanayi şehri kuruluyor Sürdürülebilirlikte öncü olmayı hedefliyor
Türkiye’de sanayi üretiminin merkezi olacak! Bölgede yeni bir sanayi şehri kuruluyor Sürdürülebilirlikte öncü olmayı hedefliyorTürkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olmayı hedefleyen Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), Yeşil Mutabakat Çalışmaları kapsamında Net Karbon Sıfır Hedefi projelerini hayata geçiriyor. Paris İklim Anlaşması ile belirlenen hedefler doğrultusunda Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye için belirlenen 64 hedef doğrultusunda pilot bölge ilan edilen Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimin iki katına çıkarılması hedefleniyor.
11.09.2024Adana
Adana Hacı Sabancı OSB'de fabrikada yangın
Adana Hacı Sabancı OSB'de fabrikada yangınAdana'da, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde levha ve parke üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, yangın yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı.
3.07.2024Adana
Şehrin dinamiği üretimin kalbini harekete geçirdi: Türkiye’nin ilk sanayi temalı gençlik koşusu için gün sayılıyor
Şehrin dinamiği üretimin kalbini harekete geçirdi: Türkiye’nin ilk sanayi temalı gençlik koşusu için gün sayılıyorAdana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin bu yıl ulusal çapta 4’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusuna hazırlanıyor. AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Türkiye’nin ilk sanayi temalı gençlik koşusunu gazetevatan.com için değerlendirdi.
8.05.2024Adana