Güzel Aşklar Diyarı

Güzel Aşklar Diyarı

Son dakika Güzel Aşklar Diyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzel Aşklar Diyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzel Aşklar Diyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel Aşklar Diyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel aşklar diyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 güzel aşklar diyarı haberi bulunmuştur. Tüm güzel aşklar diyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım: 23 Eylül'de başlıyor!
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım: 23 Eylül'de başlıyor!İmkânsız bir aşk ile güçlü aile bağlarını karşı karşıya getiren “Güzel Aşklar Diyarı’nın yayın tarihi belli oldu.
18.09.2024Magazin
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım başladı! Oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üstüne çekti
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım başladı! Oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üstüne çektiİmkânsız bir aşk ile güçlü aile bağlarını karşı karşıya getiren “Güzel Aşklar Diyarı’nın yayın tarihi belli oldu. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği dizi, 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.
17.09.2024Magazin
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım başladı!
'Güzel Aşklar Diyarı'nda geri sayım başladı!İmkânsız bir aşk ile güçlü aile bağlarını karşı karşıya getiren “Güzel Aşklar Diyarı’nın yayın tarihi belli oldu. Herkesin büyük bir heyecanla beklediği dizi, 23 Eylül Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.
17.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı sosyal medyada gündem oldu: Hem ağladı hem ağlattı
Güzel Aşklar Diyarı sosyal medyada gündem oldu: Hem ağladı hem ağlattıKanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” çarpıcı ön izleme sahnesiyle sosyal medyada gündem oldu. Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahnede Kıraç’ın yorumladığı, “Söğüdün yaprağı narindir, narin” sözüyle başlayan “Zeynebim” türküsüne de yer verildi. O sahne izleyenleri duygulandırdı.
16.09.2024Vatan TV
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurdu
Güzel Aşklar Diyarı'nda Narin için özel tanıtım! ‘Narin’ türküsü damga vurduKanal D’nin yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’, ön izleme sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı ‘Zeynebim’ türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleri, izleyicileri duygulandırdı.
16.09.2024Magazin
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'
'Dizilerimiz Türkiye’nin ileri savunma hatları'Ekranlarda yeni sezon heyecanı başladı. Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizilerine bu sezon iddialı yapımlar dahil oluyor. Seyircilerin merakla beklediklerini ve çok daha fazlasını Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı anlattı.
15.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! Herkesi duygulandırdı
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! Herkesi duygulandırdıKanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, çarpıcı bir ön izleme sahnesiyle daha yayınlanmadan konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.
15.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! “Söğüdün yaprağı narindir, narin”
Güzel Aşklar Diyarı’ndan ağlatan tanıtım! “Söğüdün yaprağı narindir, narin”Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, çarpıcı bir ön izleme sahnesiyle daha yayınlanmadan konuşulmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncusu Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.
15.09.2024Magazin
Soluksuz izlenecek bir hikayeye hazır mısınız? Güzel Aşklar Diyarı'ndan bir tanıtım daha
Soluksuz izlenecek bir hikayeye hazır mısınız? Güzel Aşklar Diyarı'ndan bir tanıtım dahaYeni sezonun iddialı dizileri arasında yer alan Güzel Aşklar Diyarı; oyuncu kadrosu, mekanları ve sürükleyici hikayesi ile merak uyandırmaya devam ediyor. Dizinin ikinci tanıtım filmi, Deniz (Özgü Kaya) ve Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) tutkulu aşkı ile başlıyor, faili meçhul bir cinayet ile son buluyor. Fragmana, Arhan’ın “Deniz benim karım, yeri de benim yanım.” sözleri damga vuruyor.
9.09.2024Magazin
Kapadokya’da bir aşk masalı
Kapadokya’da bir aşk masalıMahsun Kırmızıgül, yönetmenliğini üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” hakkında konuştu. Kapadokya’da yaşanan çarpıcı bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacaklarını belirten Kırmızıgül, “Dizide Anadolu’nun her köşesinden bir iz göreceksiniz” dedi.
6.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmeni Kırmızıgül: Çok samimi ve çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruz
Güzel Aşklar Diyarı’nın yönetmeni Kırmızıgül: Çok samimi ve çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruzMahsun Kırmızıgül, yönetmenliğini yaptığı “Güzel Aşklar Diyarı” ile ilgili olarak “Büyüleyici mekanları ve atmosferi ile çok samimi ve çarpıcı bir aşk masalı anlatıyoruz.” dedi. Dizide Anadolu’nun her köşesinden bir iz olduğunu kaydeden Kırmızıgül, “Karadeniz’den, Ege’ye, oradan Güneydoğu’ya bağlanan ve İç Anadolu’da yaşayan, bu toprakların her köşesine dokunmuş bir ailenin aşkları ve insanları hikayemizin kahramanları.” diye konuştu.
5.09.2024Magazin
Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı'nın hanımağası olacak
Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı'nın hanımağası olacakKüçük yaşlardan beri kamera önünde olan genç ve güzel oyuncu Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı olarak karşımıza çıkacak. Dizide canlandıracağı ‘Hanzade’yi “Hükümet gibi kadın” olarak tanımlayan Kökenli, hanım ağa rolüyle aile işlerinde söz sahibi olacak.
5.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı'nın Hanzede'si Ege Kökenli konuştu!
Güzel Aşklar Diyarı'nın Hanzede'si Ege Kökenli konuştu!Ege Kökenli, ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinde canlandıracağı Hanzade karakteri için, “Hükümet gibi kadın” dedi.
5.09.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı ortaya çıktı
Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı ortaya çıktıKüçük yaşlardan beri kamera önünde olan genç ve güzel oyuncu Ege Kökenli, Güzel Aşklar Diyarı’nda Alaca Konağı’nın hanımı olarak karşımıza çıkacak. Dizide canlandıracağı ‘Hanzade’yi “Hükümet gibi kadın” olarak tanımlayan Kökenli, hanım ağa rolüyle aile işlerinde söz sahibi olacak.
4.09.2024Magazin
'Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım! Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördü
'Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım! Dizinin ilk tanıtımı büyük ilgi gördüÖzgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkını konu alan 'Güzel Aşklar Diyarı için geri sayım başladı. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Büyük ilgi gören fragman, hareketli sahneleri ve büyüleyici çekimleriyle görsel bir şölenin işaretini verdi.
3.09.2024Magazin
Ünlü oyuncu Melis Birkan  Güzel Aşklar Diyarı’nda! Kız kardeşine annelik yapan ablayı oynayacak
Ünlü oyuncu Melis Birkan  Güzel Aşklar Diyarı’nda! Kız kardeşine annelik yapan ablayı oynayacakYakında Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Güzel Aşklar Diyarı, Melis Birkan’ı da uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluşturacak. Birkan, dizide başrol oynayan Özgü Kaya’yı (Deniz) yetiştirip büyüten ve annelik yapan ablası “Ünzile” olarak karşımıza çıkacak.
31.08.2024Magazin
Burak Berkay Akgül: Kapadokya benim için dejavu gibi
Burak Berkay Akgül: Kapadokya benim için dejavu gibiSezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve çekimlerine Kapadokya’da başlanan Güzel Aşklar Diyarı, masalsı mekanları ve güçlü hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok iddialı. Halil Ergün, Özgü Kaya, Meltem Cumbul gibi isimlerin rol aldığı dizide genç ve başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül de “Arhan Alaca” karakterini canlandırıyor.
29.08.2024Magazin
Rusya'daki festivale Türk film sektörü damgasını vurdu
Rusya'daki festivale Türk film sektörü damgasını vurduRusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen ‘Uluslararası Film Festivali Haftası’na Türk film sektörü damgasını vurdu. 5 gün süren ‘Uluslararası Film Festivali Haftası’na 40’tan fazla ülkeden film yapımcıları, yönetmenler, senaristler, oyuncular ve sinema sektörünün temsilcileri katıldı.
29.08.2024Gündem
Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Güzel Aşklar Diyarı’nda! “Deniz” karakterine hayat verecek
Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Güzel Aşklar Diyarı’nda! “Deniz” karakterine hayat verecek“Üç Kız Kardeş” dizisinde canlandırdığı “Türkan” karakteri ile gönüllerde taht kuran Özgü Kaya, “Güzel Aşklar Diyarı”nda “Deniz” rolüyle karşımıza çıkacak. Hayatta önemli olanın varmak değil yolculuğun kendisi olduğunu ifade eden başarılı oyuncu, "Burası kocaman bir okyanus, ben de kendimi suya ve güneşe aşık bir deniz kızı gibi hissediyorum.” ifadelerini kullandı.
21.08.2024Magazin
Meltem Cumbul “Güzel Aşklar Diyarı” için ABD’den taşındı
Meltem Cumbul “Güzel Aşklar Diyarı” için ABD’den taşındıUsta oyuncu Meltem Cumbul, Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı. Meltem Cumbul, oyuncu kadrosu ve Kapadokya’daki çekim mekanlarıyla dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı’nda “Gönül” karakterine hayat verecek.
20.08.2024Magazin
Ünlü oyuncuyu ABD’den döndüren proje: Güzel Aşklar Diyarı
Ünlü oyuncuyu ABD’den döndüren proje: Güzel Aşklar DiyarıSinema ve televizyon dünyasının usta oyuncusu Meltem Cumbul, Kanal D’nin yeni dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” için New York’taki evini kapatarak Türkiye’ye taşındı. Meltem Cumbul, oyuncu kadrosu ve Kapadokya’daki çekim mekanlarıyla dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı’nda “Gönül” karakterine hayat verecek.
19.08.2024Magazin
Güzel Aşklar Diyarı, sete çıktı! Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekimler başladı
Güzel Aşklar Diyarı, sete çıktı! Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekimler başladıMahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı, Kapadokya’nın büyülü atmosferinde sete çıktı. Dizinin çekimlerinden yansıyan kamera arkası fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kanal D’nin yeni sezon projelerinden biri olan Güzel Aşklar Diyarı’nda Halil Ergün ve Meltem Cumbul gibi duayen isimler rol alıyor.
13.08.2024Magazin
Kanal D’nin Mahsun Kırmızıgül imzalı yeni dizisi başlıyor! Güzel Aşklar Diyarı yeni sezona damga vuracak
Kanal D’nin Mahsun Kırmızıgül imzalı yeni dizisi başlıyor! Güzel Aşklar Diyarı yeni sezona damga vuracakKanal D’nin heyecanla beklenen Mahsun Kırmızıgül imzalı dizisi “Güzel Aşklar Diyarı”nın çekimleri 10 Ağustos’ta Kapadokya’da başlıyor. Hazırlık aşaması 2.5 yıl süren dizinin oyuncu kadrosu ilk kez önceki gün okuma provasında basının karşısına çıktı.
8.08.2024Magazin
Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı startı verdi
Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı startı verdiYeni sezonun en iddialı dizisi “Güzel Aşklar Diyarı”, Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan projenin startı okuma provasıyla verildi. Boyut Film’de yapılan provaya Mahsun Kırmızıgül, Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un yanı sıra tüm oyuncu kadrosu katıldı. Usta sanatçı Halil Ergün, Kapadokya’nın en etkilendiği yer olduğunu vurgulayarak “Kapadokya’yı görmeyen ‘Ben Anadolu’yum.’ demesin” ifadelerini kullandı.
7.08.2024Magazin
Halil Ergün setlere dönüyor! Yaprak Dökümü’nden sonra yeniden Kanal D’de
Halil Ergün setlere dönüyor! Yaprak Dökümü’nden sonra yeniden Kanal D’deTiyatro, sinema ve televizyon seyircinin hafızasında yer edinen duayen sanatçı Halil Ergün setlere dönüyor. Usta isim, yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak Güzel Aşklar Diyarı isimli dizide rol alacak.
28.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzel Aşklar Diyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel aşklar diyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.