Gazete Vatan Logo
MagazinGüzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor

Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor

Kanal D’nin henüz başlamadan büyük ses getiren dizisi “Güzel Aşklar Diyarı” bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.

Kapadokya’nın benzersiz doğasının, izleyicinin özlediği oyuncularla harmanlandığı, çok konuşulan diziGüzel Aşklar Diyarı’, bugün saat 20.00’da Kanal D’de seyirci karşısına çıkacak. Hazırlıkları 2.5 yıl süren, yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu proje, yayına girmeden ekrana gelen tanıtım filmleriyle gündemden düşmedi. Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul ve Melis Birkan gibi isimleri kadrosunda barındıran yapım, usta isimler ile genç yetenekleri de aynı kadroda bir araya getirdi.

Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor

Yeniden Kanal D’de olacak Kaya, heyecanlı olduğuna değinerek, “Deniz Dervişoğlu, benim için çok özel, çünkü onun güçlü duruşu, hayata bakışı ve tüm zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi bana da ilham veriyor. Bu akşamdan itibaren Deniz’in yaşadıklarına tanıklık ederken, kendi hayatlarından da bir şeyler bulabileceklerini düşünüyorum. Hep birlikte heyecanlı, sürükleyici ve duygusal bir yolculuğa çıkacağız” dedi. Akgül, “Umarım bu dizi, hayallerindeki aşkı arayan herkese unutulmaz bir duygusal yolculuk yaşatır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor

DENİZ BANA İLHAM VERİYOR

 Özgü Kaya, heyecanını şu sözlerle dile getirdi:

“Deniz benim için çok özel, çünkü onun güçlü duruşu, hayata bakışı ve tüm zorluklara rağmen ayakta kalma mücadelesi bana da ilham veriyor. İzleyicilerin Deniz’in yaşadıklarına tanıklık ederken kendi hayatlarından da bir şeyler bulabileceklerini düşünüyorum. Hep birlikte heyecanlı, sürükleyici ve duygusal bir yolculuğa çıkacağız.”

Burak Berkay Akgül de “Umarım bu dizi, hayallerindeki aşkı arayan herkese unutulmaz bir duygusal yolculuk yaşatır” diye konuştu.

Güzel Aşklar Diyarı’na yolculuk başlıyor