Güvenlik Paketi

Güvenlik Paketi

Son dakika Güvenlik Paketi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenlik Paketi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenlik Paketi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Paketi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik paketi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.378 güvenlik paketi haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik paketi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttı
İkinci el araçlarda yaşanan düşüş noterlerde yoğunluğu azalttıİkinci el otomobil piyasası durma noktasına geldi. Noterlerde araç satışı işlemlerinin geçtiğimiz yıla göre yüzde 40’a yakın düştüğü öğrenildi.
10.07.2024Gündem
Honda Çin'de konsept SUV tanıttı
Honda Çin'de konsept SUV tanıttıHonda, 2020 Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı’nda (Auto China 2020) elektrikli SUV konsepti “Honda SUV e:concept”in dünya prömiyerini gerçekleştirdi.
29.09.2020Otomobil
Honda SUV e:concept'in dünya prömiyeri yapıldı
Honda SUV e:concept'in dünya prömiyeri yapıldıHonda SUV e:concept'in dünya prömiyeri 2020 Pekin Uluslararası Otomotiv Fuarı'nda gerçekleştirildi.
Fiat 500X artık daha sportif!
Fiat 500X artık daha sportif!Yeni donanım seviyeleriyle daha da kişiselleştirilebilir hale gelen yeni Fiat 500X SUV, daha fazla teknoloji ve sportiflik unsurları barındırıyor, Mevcut 1.6 dizel motora ilave olarak ürün gamına eklenen iki yeni benzinli motor da var.
2.03.2020Otomobil
Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de görücüye çıkıyor
Yeni Range Rover Evoque Türkiye'de görücüye çıkıyorBorusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Land Rover’ın Premium kompakt SUV’u Yeni Range Rover Evoque görücüye çıkıyor.
11.02.2020Otomobil
Ve giriş yasağı askıya alındı
Ve giriş yasağı askıya alındıİtalya’da Lazio Bölgesi İdare Mahkemesi (TAR), İspanyol sivil toplum kuruluşu (STK) Proactiva Open Arms'ın gemisinin İtalya’ya giriş yasağının yürütmesini durdurdu.
14.08.2019Dünya
Avrupa'daki krizde flaş gelişme! Yasalaştı...
Avrupa'daki krizde flaş gelişme! Yasalaştı... İtalya'da koalisyon hükümetinin hazırladığı, yasa dışı göçle mücadele ve özellikle düzensiz göçmenleri denizden kurtaran sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik önlemleriyle dikkati çeken ikinci güvenlik paketi yasalaştı.
5.08.2019Dünya
Nokia 7.1 resmen tanıtıldı
Nokia 7.1 resmen tanıtıldıHMD Global, PureDisplay ekran teknolojisine sahip ilk akıllı telefon Nokia 7.1 modelini tanıttı.
Takım elbise, kravat, traş ve gözyaşı; ardında ölü bir aile
Takım elbise, kravat, traş ve gözyaşı; ardında ölü bir aileİzmir-Aydın yolundaki kazada, Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün Özçelik (51) ve kızı Zeynep Özçelik’in (16) ölümüne neden olan ‘Behzat Ç.’nin senaristi yazar Emrah Serbes’in, ilk duruşmaya takım elbiseli, traşlı geldi. Emrah Serbes, ifade verirken ağladı.
8.03.2018Gündem
Almanya'da burka yasağı kabul edildi
Almanya'da burka yasağı kabul edildiAlmanya'da Berlin saldırısının ardından güvenlik önlemleri sertleştiriliyor. Bakanlar kurulu, videolu gözetleme sistemlerinin genişletilmesinin yanı sıra memurlara burka yasağını öngören yasa tasarılarını kabul etti.
17.06.2021Dünya
Otomobilde güz fırsatları başladı
Otomobilde güz fırsatları başladıMercedes’ten faiz desteğiMercedes-Benz Finansal Hizmetler, eylülde A ve B-Serisi’nin yanı sıra CLA ile GLA modellerinden birini, Mercedes-Benz Kasko’yla satın almayı tercih edenlere yüzde 0...
28.09.2016Otomobil
İngiltere Calais’te duvar inşa edecek
İngiltere Calais’te duvar inşa edecekİngiltere, Fransa’nın İngiltere’ye geçiş noktası olan liman kenti Calais’de, sığınmacıların geçişini engellemek için 1 kilometre uzunluğunda duvar inşa edileceğini duyurdu...
17.06.2021Dünya
İçişleri Bakan Ala: Bu kadar ihaneti görmedik
İçişleri Bakan Ala: Bu kadar ihaneti görmedikİçişleri Bakanı Efkan Ala, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadelede 17-25 Aralık 2013'ten sonra emniyetteki görev değişikliklerine ilişkin, "Çok hızlı bir biçimde rehabilite ederek değiştirdik...
29.09.2021Gündem
Almanya iç güvenliğini artırıyor
Almanya iç güvenliğini artırıyorAlmanya'da İçişleri Bakanlığı yeni bir güvenlik paketi hazırladı. Yabancılar Yasası'nın sertleştirilmesini öngören paket tartışmalara yol açıyor.
17.06.2021Dünya
İçişleri Bakanı Ala canlı yayında konuştu
İçişleri Bakanı Ala canlı yayında konuştuİçişleri Bakanı Efkan Ala Habertürk TV'de 15 temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini değerlendirdi
29.09.2021Gündem
Bakan Ala: “Polisin ağır silahları olacak”
Bakan Ala: “Polisin ağır silahları olacak”İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Öyle bir düzen kurmalıyız ki, Talat Aydemir’i mezardan çıkarıp ordunun başına getirseniz darbe yapamayacak durumda olması lazım” diye konuştu...
29.09.2021Gündem
"Gülen'in talimatı olmadan gerçekleşmesi mümkün değil"
"Gülen'in talimatı olmadan gerçekleşmesi mümkün değil"Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu gece, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığının giriş kapısı yakınlarında gözaltına alınan eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Gürsel Aktepe, "15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbenin bu örgütün en tepesindeki kişinin yani Fetullah Gülen'in bilgisi ve talimatı olmadan gerçekleşmesi mümkün değildir" dedi...
29.09.2021Gündem
Gözaltı ve tutuklamalar sürüyor
Gözaltı ve tutuklamalar sürüyorFETÖ darbe girişimi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında gözaltı ve tutuklama işlemleri devam ediyor.
29.09.2021Gündem
AB vize serbestisi için ne istiyor?
AB vize serbestisi için ne istiyor?Vize serbestisi için toplam 72 kriterin yerine getirilmesi gerekiyor. 5 kriterde henüz AB standartlarının sağlanamadığı açıklandı. Nedir bu kriterler? AB bu kriterlerin nasıl yerine getirilmesini istiyor?
29.09.2021Gündem
‘Türkiye nefsi müdafa yapmaya devam edecek’
‘Türkiye nefsi müdafa yapmaya devam edecek’“Rusya, rejim, PKK ve YPG el ele tutumuş” şeklinde konuşan Başbakan Davutoğlu şöyle konuştu: “Her türlü tehdide karşı Türkiye kendini en güçlü şekilde savunmaya, nefsi müdafaa yapmaya devam edecektir”
29.09.2021Gündem
'Rusya ve Esad rejimi verdiği sözleri tutmalı aksi takdirde...'
'Rusya ve Esad rejimi verdiği sözleri tutmalı aksi takdirde...'Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Yeni Türkiye Yolunda" programında konuştu.
29.09.2021Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan BM'ye Rusya çağrısı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan BM'ye Rusya çağrısıDışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Suriye'deki insani krizi durdurmak, barışa fırsat vermek istiyorsak, BM ve BMGK üyeleri, Rusya'nın saldırganlığını frenlemeli. Uluslararası toplum, BMGK'nın insani yardımlara yönelik 2254 No'lu kararını sağlamak için Rusya üzerinde baskı kurmalı" dedi
29.09.2021Gündem
Flaş açıklama: Türkiye'yi dinleselerdi IŞİD ortaya çıkmazdı
Flaş açıklama: Türkiye'yi dinleselerdi IŞİD ortaya çıkmazdıBaşbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Türkiye'nin Suriye politikası ile ilgili "Türkiye'nin söyledikleri yapılsaydı IŞİD ortaya çıkmazdı. Türkiye'nin yaptığı uyarılar çoğu zaman yerine getirilmedi." dedi.
29.09.2021Gündem
Belçika'da hayat durdu!
Belçika'da hayat durdu!Brüksel'de ''yakın terör tehdidi'' alarmı verilmesinin ardından şehirde hayat dururken, polisin, biri bombalı olmasından şüphe edilen en az 2 kişiyi aradığı iddia edildi.
21.11.2015Dünya
Hayatımızı kökünden değiştirecek reform paketi
Hayatımızı kökünden değiştirecek reform paketiİç Güvenlik Paketi’nden çıkarılan maddeler, 64...
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Paketi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik paketi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.