Güven

Güven

Son dakika güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.811 güven haberi bulunmuştur. Tüm güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyada
İnci Taneleri perdeyi açtı: Bir garipsin şu dünyadaGeçen sezon her bölümüyle çok konuşulan İnci Taneleri’nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı.
7.09.2024Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda önemli mesajlar verdi. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen teğmenlerin yemin törenindeki resmi olmayan yeminine tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli araştırmalar yapılıyor bir kaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde barınması mümkün değil" dedi.
7.09.2024Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
7.09.2024İddaa
Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladı
Fitch Türkiye'nin kredi notunu açıkladıUluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltirken, not görünümünü durağana çevirdi.
6.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyorResmi temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC Başbakanı Ünal Üstel ile Ercan Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, dijital medyada tarihin senaryolarla değiştirilmeye çalışıldığını vurgulayarak, “Enosis de EOKA çetelerinin de yaptığı mezalim de tarihin sayfalarında duruyor. İnsanların hafızalarında duruyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, tarihi gerçekler ortada” dedi.
6.09.2024Gündem
Fitch Ratings, Türkiye kararını bugün değerlendirecek
Fitch Ratings, Türkiye kararını bugün değerlendirecekUluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu ve görünümü bugün değerlendirecek. Kararın gece yarısı gelmesi bekleniyor.
6.09.2024Ekonomi
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdı
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdıHavacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finali Antalya'da gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
5.09.2024Gündem
Can sıkıcı beyaz teller için 2 su bardağına 1 tatlı kaşığı yetiyor!
Can sıkıcı beyaz teller için 2 su bardağına 1 tatlı kaşığı yetiyor!Vücuttaki melanin üretimi zamanla azalır ve saçların beyazlaması bu yüzden başlar. Kimi insanlar için bu durum öz güven kaybına yol açabilir. Ancak endişelenmeyin, saç beyazlamasını durdurmak ve yavaşlatmak için bazı doğal etkili yollar mevcut.
5.09.2024Yaşam
Ekonomide yol haritası belli oldu! Cevdet Yılmaz: Temel amaç enflasyonu tek haneye düşürmek
Ekonomide yol haritası belli oldu! Cevdet Yılmaz: Temel amaç enflasyonu tek haneye düşürmekEkonominin 3 yıllık yol haritası belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, OVP'nin temel amacının enflasyonun tek haneye düşürülmesi olduğunu belirtti. Yılmaz, yeni dönemde para, maliye ve gelirler politikalarının eşgüdümünün sağlanacağını açıkladı. OVP'de 2024 yılı büyüme beklentisi yüzde 4'ten yüzde 3,5'e düşürüldü. 2024 yılı için enflasyon beklentisi yüzde 33'ten yüzde 41,5'e revize edildi.
5.09.2024Ekonomi
MEB harekete geçti! Müfredatta bir ilk, tüm sınıflarda olacak
MEB harekete geçti! Müfredatta bir ilk, tüm sınıflarda olacakMilli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitim sistemine ilk kez geniş şekilde yansıtılan "farklılaştırılmış eğitim" kapsamında özel eğitim ihtiyacındaki kaynaştırma/bütünleştirme öğrencilerinin, sınıflarda akranlarıyla öğrenme süreçlerinin zenginleştirilmesini sağlamak için yeni stratejiler belirlendi.
3.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasaya hazırdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasaya hazırdırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığında 2024-2025 Adli Yıl Açılış Töreni'ne konuştu. Erdoğan, "Türkiye yeni bir anayasaya hazırdır. Yeni anayasa meselesinin önündeki en büyük engel ise önyargılardır." ifadelerini kullandı.
2.09.2024Gündem
Bakan Şimşek: Dezenflasyon sürecine girdik
Bakan Şimşek: Dezenflasyon sürecine girdikHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin, "Büyümede dengelenme başladı. Cari açık daraldı. Risk pirimi azaldı. Dış kaynak girişleri arttı, rezervler iyileşti ve dezenflasyon sürecine girdik" dedi.
2.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, “Sistemler sistemi olarak geliştireceğimiz Çelik Kubbe projemizi inşallah tüm unsurlarıyla hayata geçireceğiz. Birilerinin Demir Kubbesi varsa bizim Çelik Kubbemiz olacak" dedi.
31.08.2024 Gündem
Bakan Kurum paylaştı: Depremzedeler yeni yuvalarına kavuşuyor
Bakan Kurum paylaştı: Depremzedeler yeni yuvalarına kavuşuyorÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır’da yapımı tamamlanan konutların görüntülerini paylaşıp, “Vatandaşlarımız sağlam binalarda güven içinde oturmaya başladı. Her bir depremzede kardeşimiz geceleri rahat uyuyana, hayal ettiklerinden daha iyisine ulaşana kadar durmayacağız” dedi.
31.08.2024Ekonomi
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacak
Taş Kağıt Makas kadrosuna yeni isim! Uraz Kaygılaroğlu, gelecek sezonda yer alacakGüçlülere karşı adalet arayışının anlatıldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu”na taze kan geldi. Tüm oyuncuların bir araya geldiği okuma provasında herkes, “Mafya Marko” ile tanıştı. Uraz Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit isimlerinden “Marko” karakteri ile dizi kadrosuna dahil oldu. Taş Kağıt Makas, yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.
31.08.2024Magazin
Uraz Kaygılaroğlu, 'Taş Kağıt Makas'ta! 'Mafya Marko' rolüyle ortalığı karıştıracak
Uraz Kaygılaroğlu, 'Taş Kağıt Makas'ta! 'Mafya Marko' rolüyle ortalığı karıştıracakGüçlülere karşı adalet arayışının anlatıldığı 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'na taze kan geldi. Okuma provasında bir araya gelen oyuncular, 'Mafya Marko' ile tanıştı. Uraz Kaygılaroğlu, yeraltı dünyasının kilit isimlerinden “Marko” karakteri ile dizi kadrosuna dahil oldu. Taş Kağıt Makas, yeni sezonda da Kanal D’de ekrana gelecek.
30.08.2024Magazin
Burak Berkay Akgül: Kapadokya benim için dejavu gibi
Burak Berkay Akgül: Kapadokya benim için dejavu gibiSezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve çekimlerine Kapadokya’da başlanan Güzel Aşklar Diyarı, masalsı mekanları ve güçlü hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok iddialı. Halil Ergün, Özgü Kaya, Meltem Cumbul gibi isimlerin rol aldığı dizide genç ve başarılı oyuncu Burak Berkay Akgül de “Arhan Alaca” karakterini canlandırıyor.
29.08.2024Magazin
Gaziantep Ticaret Odası'nın Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı
Gaziantep Ticaret Odası'nın Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldıGaziantep Ticaret Odasının (GTO) Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
29.08.2024Gaziantep
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maldivler Büyükelçisi Abdul Raheem Abdul Latheef, Danimarka Büyükelçisi Ole Toft, İsviçre Büyükelçisi Guillaume Bertrand Scheurer, Gana Büyükelçisi Nicholas Peter Andoh, Almanya Büyükelçisi Sibylle Katharina Sorg ve Letonya Büyükelçisi Bahtijor Hasanss'ı kabul etti.
29.08.2024Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu talimatında değişikliğe gitti
Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu talimatında değişikliğe gittiTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) talimatında değişikliğe gidildi. TFF'den yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) işleyişini sınırlayan ve yetki karmaşasına neden olan Hakem Akademisi uygulaması yürürlükten kaldırılmıştır. Yetenekli ve hızlı gelişim sağlayabilecek hakemlere büyük bir engel teşkil eden klasman kademeleri sadeleştirilmiş, oluşturulan havuz sistemi ile bu hakemlerin hızlıca üst liglere kazandırılmasının yolu açılmıştır" denildi.
28.08.2024Futbol
EKK toplantısı sonrası dezenflasyon mesajı: Dengeleme sürmektedir
EKK toplantısı sonrası dezenflasyon mesajı: Dengeleme sürmektedirEkonomi Koordinasyon Kurulu’nun bugün yapılan toplantısı sonrasında "Bu yıl Haziran ayında başlayan dezenflasyon süreci devam etmektedir. Büyüme kompozisyonunda dengelenme sürmektedir" açıklaması yapıldı.
28.08.2024Ekonomi
Güven endeksleri perakende ve inşaat sektöründe arttı
Güven endeksleri perakende ve inşaat sektöründe arttıGüven endeksi, ağustosta geçen aya kıyasla hizmet sektöründe yüzde 2 azalırken, perakende ticaret sektöründe yüzde 0,8 ve inşaat sektöründe yüzde 1,1 arttı.
26.08.2024Ekonomi
Borsa haftaya yükselişle başladı
Borsa haftaya yükselişle başladıBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftaya yüzde 0,74 yükselişle 9.739,80 puandan başladı.
26.08.2024Ekonomi
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.08.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü dolayısı ile katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bin yıl önce gönüllerde edinilen yer bu vatanın çimentosu, kalesi ve sigortası oldu. Yıkılmaz gök kubbesi oldu. Bin yıldır bu kardeşlik hukukunun bozmaya ve yok etmeye kimsenin gücü yetmedi. Bizi bölmeye çalıştılar. Siyasi görüş farklılıkları üzerinden nifak çıkarmaya çalıştılar. Kalleş oyunlarla kardeşliğimizi dinamitlemek, bizi kolay lokma haline getirmek istediler. Aziz milletimizin desteğiyle hepsinin üstesinden geldik. 85 milyon olarak her zaman birbirimize daha sıkı kenetlendik. Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atarak yola devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
25.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.