Gürün

Gürün

Son dakika Gürün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gürün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gürün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gürün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gürün gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 gürün haberi bulunmuştur. Tüm gürün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas'ta korkutan deprem!
Sivas'ta korkutan deprem!Sivas'ın Gürün ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
15.10.2024Gündem
"Vergi yüzsüzleri"nin açıklanmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de! İnternet sitesinde açıklanacak
"Vergi yüzsüzleri"nin açıklanmasına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de! İnternet sitesinde açıklanacakKamuoyunda "vergi yüzsüzleri" olarak bilinen, devlete 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu ve cezası bulunan mükelleflerin isimlerinin yer alacağı listeler, vergi dairelerinde ve Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde açıklanacak.
3.09.2024Ekonomi
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024Gündem
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandıSivas’ın Gürün ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen TIR'ın üzerindeki alçıpan malzemelerin üzerine düştüğü otomobilde sürücü Çetin Karaşin öldü, araçlardaki 4 kişi ağır yaralandı.
27.03.2024Gündem
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiSivas'ın Gürün ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.01.2024Gündem
Kurnaz tilki bu kez yakayı ele verdi
Kurnaz tilki bu kez yakayı ele verdiSivas’ın Gürün ilçesinde bir çiftçi kümesine dadadan tilkiyi yakalamayı başardı, yediği tavuklarından dolayı cezalandırması gerekirken zarar vermeden doğaya saldı.
1.01.2024Gündem
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu!
Sivas'ta 7 kişinin öldüğü kazada yeni gelişme! Yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu oldu!Sivas'ta yolcu otobüsünün şarampole devrilip, 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 40 kişiden 28'i taburcu edildi, diğerlerinin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
16.10.2023Yaşam
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi.
15.10.2023Gündem
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldıMilyonlarca öğrencinin beklediği YKS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçlar internet üzerinden erişime açıldı. Milyonlarca adayın merakla beklediği YKS tercih sonuçları duyurusu geldi. Adaylar, TC kimlik no ve aday şifresi ile hangi üniversite ve programa yerleştiğini görüntüleyebilecek. Ayrıca üniversite kayıt tarihleri de belli oldu. Buna göre tercih sonucuna göre bir üniversite ve programa yerleşen öğrenciler 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirecek. Herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar için ek tercih maratonu başlayacak. YKS tercih sonuçları ekranında adaylar yerleştikleri üniversitenin adı, bölüm, tercih sırası, yerleştirilme sırası ve puan türünü görüntüleyebilirler. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar hızlı sorgulama yapmak istiyor. Sistemde zaman zaman yoğunluk yaşanırken adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarını mobil uygulama ile daha kolay öğrenebilirler.
19.08.2023Eğitim
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: 8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: 8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruzÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için; işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" dedi.
18.08.2023Ekonomi
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi.
24.06.2023Yaşam
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandıİletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023Gündem
Deprem bölgesinde KPSS'ye gireceklerden sınav ücreti alınmayacak
Deprem bölgesinde KPSS'ye gireceklerden sınav ücreti alınmayacakÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, “Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa, Sivas-Gürün il/ilçesinde ikamet eden veya 6 Şubat 2023 tarihli depremde bu il/ilçede ikamet etmekte olan adaylardan KPSS’de katılacakları oturumlar için sınav ve başvuru hizmeti ücreti almayacağız.” ifadelerini kullandı.
16.05.2023Eğitim
YÖK yeni kararı duyurdu! Yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılacak
YÖK yeni kararı duyurdu! Yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılacakYükseköğretim Kurulu, depremden etkilenen illerde ikamet eden adaylara kendi illerindeki üniversitelere yerleşirken genel kontenjanda herhangi bir eksiltmeye gitmeden yüzde 25 ek depremzede kontenjanı ayrılmasını kararlaştırdı. Depremzede öğrencilere ayrıca vakıf üniversitelerinde de her bir programda 1’er kontenjan ayrılacak.
10.05.2023Eğitim
Sivas'ta 4.3 büyüklüğünde deprem
Sivas'ta 4.3 büyüklüğünde depremAFAD, Sivas'ın Gürün ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
27.04.2023Gündem
Sivas’ta otobüs kazası: 8 yaralı
Sivas’ta otobüs kazası: 8 yaralıSivas’ta meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.
20.04.2023Yaşam
Sivas’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Sivas’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiSivas’ın Gürün ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.04.2023Gündem
Sivas Gürün’de deprem mi oldu? En son nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu?
Sivas Gürün’de deprem mi oldu? En son nerede kaç büyüklüğünde deprem oldu?Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 14.40'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.04.2023Gündem
Kayseri'de cenaze aracı şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Kayseri'de cenaze aracı şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralıKayseri -Malatya kara yolunda cenaze taşıyan nakil aracının şarampole devrildiği kaza 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
9.04.2023Gündem
AFAD'dan açıklama: 6 il daha afet bölgesi ilan edildi
AFAD'dan açıklama: 6 il daha afet bölgesi ilan edildiAFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem felaketinde Bingöl, Kayseri, Mardin, Tunceli, Niğde ve Batman'da binaların hasar gördüğü bazı yerleşim yerlerinin de 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' olarak kabul edildiğini açıkladı.
3.04.2023Gündem
Kayseri'deki depremler korkuttu! Naci Görür'den dikkat çeken yorum
Kayseri'deki depremler korkuttu! Naci Görür'den dikkat çeken yorumAFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Kayseri'de saat 14.47'de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından 4.4 ve 4.3 büyüklüklerinde iki sarsıntı daha oldu. Öte yandan Sivas Gürün'de saat 17.18 sıralarında 4.2 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kayseri ve Sivas'ta peşe peşe yaşanan depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den flaş bir açıklama geldi.
7.03.2023Gündem
Sivas'ta 4.2 büyüklüğünde deprem!
Sivas'ta 4.2 büyüklüğünde deprem!AFAD'ın yaptığı son dakika açıklamasına göre Sivas'ın Gürün ilçesinde saat 17.18'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
7.03.2023Gündem
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gürün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gürün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.