Gözler

Gözler

Son dakika Gözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.017 gözler haberi bulunmuştur. Tüm gözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?
Ünlü Alaca Ailesinin düğününde gizemli cinayet! Cemal Alaca’yı kim, neden öldürdü?Kapadokya’nın önde gelen ailelerinden Alacaların düğünü kana bulandı. Hakim Alaca’nın, torunu Arhan Alaca’yı evlendirdiği görkemli düğün törenine silahlı saldırı düzenlendi. Ünlü iş adamının diğer torunu Cemal Alaca, gelinle dans ettiği sırada vuruldu. Polis her yerde katili arıyor.
20.09.2024Advertorial
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenledi
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenlediİki gündür İsrail, Hizbullah'a yönelik siber terör saldırısı düzenlerken çok sayıda çağrı cihazı aynı anda patlatıldı. Yapılan saldırı sonrasında Hizbullah'ın 32 üyesi hayatını kaybetti. Operasyonların devam edeceğini açıklayan İsrail ordusu, Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi.
19.09.2024Dünya
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulama
YKS ek tercih sonuçları açıklandı! 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulamaYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek tercih sonuçları açıklandı. 11 Eylül'de sona eren ek yerleştirme tercihlerinin ardından öğrencilerin gündeminde yer alıyordu. İlk tercih sonuçlarına göre bir üniversite kazanamayan adaylar, ek tercihlerle bir programa kayıt olabilecek. İşte, 2024 ÖSYM YKS ek yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı ekranı....
19.09.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu yılın 9'uncu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
19.09.2024Ekonomi
Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Barış Alper Yılmaz da ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu, Ferdi Kadıoğlu'na rakip olacak
Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra Barış Alper Yılmaz da ayrılıyor! Yeni adresi belli oldu, Ferdi Kadıoğlu'na rakip olacakGALATASARAY HABERLERİ... Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan 12 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Portekiz temsilcisine transfer olan Kerem, buradaki kariyerine golle başladı. Kerem Aktürkoğlu'nun gidişinin ardından gözler performansıyla göz dolduran Barış Alper Yılmaz’a çevrildi. Bu sezona UEFA Avrupa Ligi'nde önemli mesafeler kat etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, devre arasında flaş bir ayrılık yaşayabilir. Takımın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın yeni adresini duyurdular.
19.09.2024Galatasaray
İrfan Can Kahveci krizi patladı! Ali Koç'un teklifini beğenmedi, Mourinho cezalandırdı
İrfan Can Kahveci krizi patladı! Ali Koç'un teklifini beğenmedi, Mourinho cezalandırdıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci krizi patlak verdi. Fenerbahçe'de gözler derbiye çevrildi. Sarı lacivertliler ligin 6. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Galip gelerek liderlik koltuğuna oturmak isteyen Kanarya'da diğer yandan da sözleşme krizi yaşanıyor. Kontratı gelecek sezon sona erecek olan İrfan Can Kahveci teklifi geri çevirdi. İşte nedeni...
19.09.2024Fenerbahçe
GASTROANTEP Festivali'nde Başkan Şahin'den ziyaret
GASTROANTEP Festivali'nde Başkan Şahin'den ziyaretGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GastroANTEP Festivali kapsamında düzenlenen iki önemli sergiyi ziyaret etti.
18.09.2024Gaziantep
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanında
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanındaTürkiye, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarılan, yaklaşık 50 yıldır iadesi için çalışma yapılan Burdur'daki Boubon Antik Kenti kökenli 2 bronz heykel başı ve anıtsal boyutlarda 1 bronz kadın heykelinin yanı sıra 1 mücevher parçası ve Osmanlı dönemine ait 2 hançerin de aralarında olduğu 14 arkeolojik ve etnografik eseri daha ana vatanına kazandırdı.
13.09.2024Gündem
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladıBorsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,2 yükselişle 9.532,38 puandan başladı.
12.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine seçilen Metin Kıratlı'nın yemin törenine katıldı.
11.09.2024Gündem
Adana'da Gençlere Orman Bilinci Aşılandı: 'Ormanımı Seviyorum, Yeşil Vatanı Koruyorum' etkinliği yapıldı
Adana'da Gençlere Orman Bilinci Aşılandı: 'Ormanımı Seviyorum, Yeşil Vatanı Koruyorum' etkinliği yapıldıAdana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlangıcında "Ormanımı Seviyorum, Yeşil Vatanı Koruyorum" sloganıyla yapılan etkinliğe Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Orman Bölge Müdürü Tahsin Etli'nin katılımıyla gerçekleştirilirken, gençlerde orman sevgisi ve yeşil vatan bilinci oluşturmayı hedeflediler.
11.09.2024Adana
Vincent Aboubakar gitti! Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain var
Vincent Aboubakar gitti! Sırada Daniel Amartey ve Alex Oxlade Chamberlain varAboubakar’ı Hatayspor’a gönderen Beşiktaş’ta Amartey ve Chamberlain’le pazarlıklar sürüyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de yer alan bir İstanbul kulübüne kiralık gitmeye sıcak bakan oyuncuları maddi konularda ikna etmeye çalışıyor.
10.09.2024Beşiktaş
Roket yarışmasında geri sayım başladı
Roket yarışmasında geri sayım başladıTEKNOFEST kapsamında ROKETSAN yürütücülüğünde düzenlenen ve gençlerin bilim, teknoloji ve mühendislik alanlarına ilgisini artırmayı amaçlayan Roket Yarışması, bu yıl da büyük bir heyecanla başladı. 9-16 Eylül 2024 tarihleri arasında Aksaray Hisar Atış Alanında gerçekleştirilecek olan bu prestijli yarışma, Avrupa'daki ilk, dünyadaki ikinci roket yarışması olma özelliğini taşıyor. Yarışmanın bu yılki katılımcı sayısı, gençlerin uzay ve havacılık teknolojilerine olan ilgisinin giderek arttığını bir kez daha gözler önüne seriyor.
10.09.2024Yaşam
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli oldu
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli olduTürkiye’nin en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in, Antalya’da düzenlenen Teknoloji Yarışmaları büyük bir coşkuyla tamamladı. TEKNOFEST Akdeniz kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmaları kapanış seremonisi TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılımlarıyla gerçekleşti.
9.09.2024Yaşam
FETÖ'de güç savaşları! FETÖ elebaşının yeğeninden dikkat çeken itiraflar... 'Zamanında ben çok hapis yattım, biraz da onlar yatsın'
FETÖ'de güç savaşları! FETÖ elebaşının yeğeninden dikkat çeken itiraflar... 'Zamanında ben çok hapis yattım, biraz da onlar yatsın'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'in video paylaşımındaki itirafları, örgütte yaşanan güç savaşlarını bir kez daha ortaya koydu. Öte yandan Ebuseleme Gülen paylaştığı videoda, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e yaptıkları bir bayram ziyaretinde "Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz" denildiğini, karşılığında sinirli bir yüz ifadesi ile "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" cevabını aldıklarını söyledi.
6.09.2024Gündem
6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...
6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...6 Eylül 2024 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Hızlı ve Öfkeli 8, Kim Milyoner Olmak İster?, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye ve Yakışıklı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, 6 Eylül Cuma kanalların yayın akışında neler var?
6.09.2024Magazin
Altın ve dolarda işler değişti! Gram altın 3.000 TL olacak, yeni tarih verildi
Altın ve dolarda işler değişti! Gram altın 3.000 TL olacak, yeni tarih verildiAltın alacak ve yatırım yapacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yatırımcılar piyasadaki seyri merakla takip etmeye devam ediyor. Borsada bu hafta yükselişler dikkat çekerken, altın fiyatları için gözler bugünkü kritik veride olacak. Dolar/TL’de bu hafta 34’ün altına sarkmalar yaşandı. Peki dolardaki baskının nedeni ne? Gram altında hedefler neler? Konuyla ilgili uzman isim, ‘Yıl sonuna kadar sert hareketler görebiliriz’ diyerek yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
6.09.2024Ekonomi
Gülben Ergen'den Müge Anlı eleştirisi... "Narin felaketini işleyemiyor"
Gülben Ergen'den Müge Anlı eleştirisi... "Narin felaketini işleyemiyor"Günlerdir aranan Narin'e dair gözler yeni sezona başlayan Müge Anlı'ya çevrildi. Müge Anlı ise yayın yasağından dolayı olayı işleyemediklerini söyledi. Ancak bu durum Gülben Ergen'i tatmin etmedi.
4.09.2024Magazin
Galler - Türkiye (milli maç) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Galler - Türkiye (milli maç) ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta yer alan ay-yıldızlılar, ilk maçında Galler karşısında üç puan arayacak. Türkiye’nin Galler ve İzlanda karşısında oynayacağı maçların aday kadroları belli oldu. Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu gibi isimler ilk kez kadroya çağrıldı. Peki Galler - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
3.09.2024Şampiy10
Gram altın alım fırsatı verdi! 3 Eylül 2024 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?
Gram altın alım fırsatı verdi! 3 Eylül 2024 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?Yükselişe ara veren altın fiyatları yönünü aşağı çevirdi. ONS'ta süren düşüş gram altın fiyatını da geriletirken piyasada gözler bu hafta açıklanacak istihdam ağırlıklı ABD verilerine çevrildi. İşte 3 Eylül 2024 güncel altın fiyatları...
3.09.2024Ekonomi
Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic derken yıldız isim gece yarısı ayrıldı
Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic derken yıldız isim gece yarısı ayrıldıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda peş peşe yapılan transferler sonrası takımda gözler ayrılıklara çevrildi. Mourinho'nun kadroda şans vermediği ve takımdan gitmesini istediği Ryan Kent, Cengiz Ünder, Krunic yerine yıldız isim gece yarısı ayrıldı. İşte detaylar...
3.09.2024Fenerbahçe
Trabzonspor'da hoca borsası kızıştı! Gözler Şenol Güneş'e çevrildi
Trabzonspor'da hoca borsası kızıştı! Gözler Şenol Güneş'e çevrildiBaşkan Ertuğrul Doğan bugün Şenol Güneş’le bir görüşme gerçekleştirecek. Sergen Yalçın da adaylar arasında bulunuyor.
2.09.2024Trabzonspor
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off etabının tamamlanmasıyla gözler kura çekimine çevrildi. Bugün Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekimiyle temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.
30.08.2024Süper Lig
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğun
Eylül ayında ekonomi gündemi yoğunTürkiye'yi gelecek haftadan itibaren yoğun bir ekonomi veri gündemi beklerken gözler eylülde bir yandan büyüme, ihracat ve enflasyon rakamlarında, diğer yandan da güncelleme çalışmaları son aşamaya gelen Orta Vadeli Program'da (OVP) olacak.
30.08.2024Ekonomi
Pentagon CNN Türk'e açıklama yaptı: İran'ın kafasına girdik, onların hesap yapma şeklini etkiledik
Pentagon CNN Türk'e açıklama yaptı: İran'ın kafasına girdik, onların hesap yapma şeklini etkiledikPentagon Sözcü Yardımcısı Sabrina Singh, CNN Türk'ün sorularını yanıtladı. İran'ın misilleme saldırısı yapıp yapmayacağı sorusuna da cevap veren Singh, "Size söyleyebileceğim şey şu bence kesinlikle İran'ın kafasına girdik. Onların hesaplamalarını, hesap yapma şeklini etkiledik." dedi.
30.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.