Fortune

Fortune

Son dakika Fortune haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fortune ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fortune haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fortune

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fortune gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 fortune haberi bulunmuştur. Tüm fortune haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İşte zirveye damga vuranlar
Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İşte zirveye damga vuranlarTürkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye-2023 Araştırmasına göre, şirketlerin 2023 yılı net karı bir önceki yıla göre yüzde 77,2 artarak 965 milyar 800 milyon liraya yükseldi. İşte o liste...
8.07.2024Ekonomi
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli olduBu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Türkiye yabancı filmlerin platosu oluyorKültür ve Turizm Bakanlığı, 'Sinema Kanunu' ile hayata geçirilen 'Yabancı Film Yapım Desteği'nin yanı sıra; tanıtım faaliyetleri, mekan, ışık ve iş gücü alanındaki avantajların Türkiye'yi yabancı yapımlı filmlerin platosu haline getirdiğini açıkladı.
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldiTürkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023Ekonomi
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!
Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu sevgilisiyle görüntülendi!Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan 'Yargı'nın başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, önceki gün sevgilisi Burcu Denizer ile Nişantaşı'ndaydı. Urgancıoğlu, reyting rekortmeni dizisi, İngiliz aktör Jason Statham ile birlikte rol aldığı 'Servet Operasyonu' (Operation Fortune) filmi ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
13.05.2023Magazin
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; Türkiye
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; TürkiyeDünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı ve Ulusal Ağ Koordinatörleri, “Türkiye’de Yaşanan Deprem ve Mevcut Durum” konusuyla olağanüstü toplandı. Online toplantıda konuşan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bölgede hayat normale dönene kadar her türlü ayni ve nakdi desteğe açık olduklarını vurguladı.
24.03.2023Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
20.07.2022İddaa
Elon Musk'tan Twitter'ın tamamına teklif
Elon Musk'tan Twitter'ın tamamına teklifTesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter'ın tamamını hisse başı 54 dolar teklif ederek şirketi 42 milyar dolar değerlemeyle satın almayı teklif etti.
Dünyanın en iyi çalışma şartlarına sahip şirketleri açıklandı! Zirve değişmedi...
Dünyanın en iyi çalışma şartlarına sahip şirketleri açıklandı! Zirve değişmedi...İş dünyası dergisi Fortune yeni listesini paylaştı. Dergi çalışmak için en iyi 100 şirketi seçti. 25 yıldır oluşturulan listenin zirvesi bu sene de değişmedi. ABD için oluşturulan listeye göre çalışmak için en iyi 100 şirket...
Kripto parada son dakika! Rekor seviyede düştü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto parada son dakika! Rekor seviyede düştü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...Kripto parada flaş gelişme! Rekor seviyede düşüş gerçekleşti. Kripto parada böylesi daha önce görülmedi. Kripto para piyasası Fed tutanakları, Kazakistan'da yaşananlar olaylar derken ciddi bir erime kaydetmeye devam ediyor. 42 bin doların da altına gerileyen Bitcoin için öte yandan ünlü analistlerden hala 100 bin dolar üzeri tahminler geliyor. İkinci sırada yer alan Ethereum'da da durum aynı. Bir haftalık en düşük seviye olan 3 bin 118 dolara yakın seyreden Ethereum, 3 bin 214 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimlerindeki çöküş şaka coinleri de etkiledi. Doge Coin şu anda rekor seviyesi olan 0,731578 dolardan çok uzakta 0,157111 dolar seviyesinde seyrediyor. Öte yandan Doge'a rakip gelen kısa sürede tutan diğer şaka coin Shiba ise 0,00002969 dolardan işlem görüyor. Shiba en yüksek 0,00008616 doları görmüştü.
8.01.2022Ekonomi
Uygulama üzerinden tek seferde 900 kişiyi kovdu! O patrona tepki yağdı
Uygulama üzerinden tek seferde 900 kişiyi kovdu! O patrona tepki yağdıABD'de bir patron 900 çalışanını Zoom uygulaması üzerinden tek seferde işten çıkardı. Patron Vishal Garg, "Eğer bu görüşmedeyseniz, işten çıkarılacak olan şanssız grubun içindesiniz demektir" dedi. Zoom görüşmesi, daha sonra sosyal medyada paylaşıldı. Çalışanların paylaştığı o kovulma toplantısı dünya çapında eleştiri oklarının hedefi oldu.
7.12.2021Dünya
Evergrande iflas etti mi, Evergrande olayı nedir? Evergrande Bitcoini ilişki...
Evergrande iflas etti mi, Evergrande olayı nedir? Evergrande Bitcoini ilişki...Evergrande nedir, Evergrande iflas mı etti? Yatırımcılar Evergrande olayını sorguluyor. Çin emlak devinin geçtiğimiz günlerde tahvil ödemeleri yapamadığını ve bu yüzden risk piyasalarının düştüğü gözlemlenmişti. Verilen ek süre içinde de Evergrande ödemeleri yapamadı. Bu durumun Bitcoin'i nasıl etkileyeceği merak edilirken, Evergrande olayı ve Evergrande Bitcoin ilişkisi…
11.11.2021Gündem
Visa'dan flaş karar! 150 bin dolar...
Visa'dan flaş karar! 150 bin dolar...Ödeme teknolojisi devi Visa bugün yaptığı açıklamada bir CryptoPunk satın alarak NFT dünyasına girdiğini duyurdu.
24.08.2021Ekonomi
Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğü
Liste açıklandı, zirve değişti! İşte Türkiye'nin en büyüğüFortune Türkiye’nin son araştırmasına göre, ilk 500 şirket sıralamasında zirve değişti. Bazı şirketler gerilerken, bazı şirketler pandemiye rağmen yükselişini sürdürdü. İşte araştırmanın sonuçları...
2.07.2021Ekonomi
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştuİş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021Ekonomi
Elif Karacaoğlu CNN TÜRK’e anlattı: Başarının sırrı harika ekip
Elif Karacaoğlu CNN TÜRK’e anlattı: Başarının sırrı harika ekipDemirören Medya’nın insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları ödüllendirildi. Bu başarının mimarı Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye'nin listesine girerek Türkiye’nin en başarılı 50 yöneticisi arasında gösterildi. Karacaoğlu bu başarının sırrını CNN TÜRK’e anlattı.
2.06.2021Ekonomi
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ Listesinde
Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’ ListesindeDemirören Medya’nın son dönemde insan kaynakları alanında yaptığı başarılı çalışmalar ödüllendirildi. Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu, Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” listesine girerek Türkiye’nin en başarılı 50 yöneticisi arasında gösterildi.
1.06.2021Ekonomi
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecek
İnsan Kaynakları Liderlerinin Büyük Buluşması CHRO Summit 1 Haziran’da düzenlenecekİş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla 1 Haziran’da düzenlenecek CHRO Summit 2021’de bir araya gelecek. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alınacak.
28.05.2021Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli olduİK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021Gündem
Trabzonspor'dan Gervinho sürprizi
Trabzonspor'dan Gervinho sürpriziTrabzonspor, Parma'dan ayrılması kesinleşen Gervinho ile ilgileniyor.
27.04.2021Trabzonspor
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor!
İnsan kaynakları liderleri global pozisyonlara yükseliyor!BMI Business School Istanbul ve DataExpert iş birliğiyle gerçekleştirilen Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırma listelerine giren insan kaynakları liderleri kariyer basamaklarını hızla tırmanıyor. Listelerde yer alan İK liderlerinin yüzde 19’u terfi ederken, terfi edenlerin yüzde 40’ı ise çalıştıkları markalarda global sorumluluk üstlendi.
14.04.2021Ekonomi
Biontech aşısı hangi hastanelerde yapılacak? Biontech aşısı kaç doz, kimlere vurulacak?
Biontech aşısı hangi hastanelerde yapılacak? Biontech aşısı kaç doz, kimlere vurulacak?Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın geçen hafta düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında aşılama için “telefonlarınıza gelecek mesajları dikkatle takip edin” diyerek seslendiği 60-65 yaş arası yurttaşların beklediği mesaj cumartesi akşamında geldi. Aşılamada yeni grup açıldığını duyuran Bakan Koca, 60 yaş üzeri yurttaşlar ile risk grubunda olan morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, down sendromu olan yurttaşlar ve immuno supresif tedavi alanların aşı olabileceğini açıkladı. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen hafta test edilmek üzere getirilen 5 bin 800 doz aşının ardından 2 gün içinde yaklaşık 1,4 milyon doz Biontech aşısının Türkiye’ye ulaştığını duyurdu. Biontech aşısı hangi hastanelerde yapılacak? Biontech aşısı kaç doz yapılıyor, Biontech aşısı kimlere vurulacak?
29.03.2021Gündem
Biontech aşısı geldi mi? Biontech aşısı nedir, hangi ülkenin, kimlere verilecek? İşte aşının özellikleri…
Biontech aşısı geldi mi? Biontech aşısı nedir, hangi ülkenin, kimlere verilecek? İşte aşının özellikleri…Sağlık Bakanı Koca, 1,4 milyon doz BioNTech aşısının Türkiye’ye ulaştığını açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ABD-Alman ortaklığı Pfizer-BioNTech aşısının 1,4 milyon dozunun Türkiye'ye ulaştığını duyurdu. Koca, aşı için, "Güvenlik testleri yapılıyor ve önümüzdeki hafta sırası gelen vatandaşlarımıza uygulanacak" dedi. Biontech aşısı nedir? Biontech aşısı hangi ülkenin, kimlere vurulacak? Biontech aşının özellikleri nelerdir?
25.03.2021Gündem
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fortune ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fortune haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.