Fettullah Gülen

Fettullah Gülen

Son dakika fettullah gülen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fettullah gülen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fettullah gülen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fettullah Gülen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fettullah gülen gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 fettullah gülen haberi bulunmuştur. Tüm fettullah gülen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok
Kılıçdaroğlu'nun 'ABD'li şirket' vaadine Bakan Varank'tan yanıt: Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yokSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CNN Türk'te Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanıyla ilgili ABD’li şirket vaadine yanıt verdi. Bakan Varank, "Daha önceki açıklamalarını hatırlayın. 'Havalimanı yapacağız tekrar' diyorlardı. Bundan da vazgeçtiler. Şimdi 'ABD'li şirketi getireceğiz' diyor. Atatürk Havalimanı'nın yabancı şirketlere ihtiyacı yok" dedi.
29.04.2023Gündem
Fenerbahçe tüm davalarını gözler önünde serdi
Fenerbahçe tüm davalarını gözler önünde serdiFENERBAHÇE Spor Kulübü, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamayla kulübün son durumu hakkında bilgiler paylaştı.
17.07.2018Fenerbahçe
FETÖ'cü astsubaydan 15 Temmuz itirafı: "Büyük deprem olacak"
FETÖ'cü astsubaydan 15 Temmuz itirafı: "Büyük deprem olacak"TSK'daki haberleşme yöntemi olan ankesör soruşturması kapsamında hakkında iddianame hazırlanan Astsubay Hakan A., kendisinden sorumlu FETÖ abisinin darbe girişiminden 3 gün evinin önüne geldiğini belirterek, "Telefonuma Line programını kurdu ve 'bir ablamız rüya görmüş büyük deprem olacakmış' dedi. Bu program üzerinden dua göndereceğini bunları okumamı istedi" dedi.
15.05.2018Gündem
Bakan Gül’den mitinge izin vermeyen ülkelere tepki
Bakan Gül’den mitinge izin vermeyen ülkelere tepkiAdalet Bakanı Abdulhamit Gül, bazı ülkelerin Türk siyasetçilerin miting, propaganda yapmasına izin vermeyeceği açıklamalarına ilişkin, "Uluslararası hukukta her yerde uygulanan demokrasinin haklarıdır. Demokrasinin kuralları kullanılacaktır" dedi.
24.04.2018Siyaset
FETÖ evleri soruşturmasında 38 gözaltı kararı
FETÖ evleri soruşturmasında 38 gözaltı kararıFETÖ'nün hakim-savcı adayları için açtığı evlere ilişkin soruşturmada aralarında avukatların da olduğu 38 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
6.04.2018Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Kabul edilemez
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Kabul edilemezCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, NATO tatbikatında Atatürk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimlerinin kullanılmasını olayının kabul edilemez olduğunu belirterek soruşturulması gerektiğini söyledi.
29.09.2021Gündem
Sylvester Stallone'dan Galatasaray paylaşımı!
Sylvester Stallone'dan Galatasaray paylaşımı!Galatasaray Fenerbahçe derbisinde sarı kırmızılı taraftarların yaptığı ve tartışmalara neden olan Rocky Balboa koreografisi dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone sosyal medyada paylaşıldı.
24.10.2017Galatasaray
Sylvester Stallone, G.Saray'ın 'Rocky' koreografisini paylaştı!
Sylvester Stallone, G.Saray'ın 'Rocky' koreografisini paylaştı!Sarı-kırmızılı taraftarların Fenerbahçe derbisinde yaptığı "Rocky Balboa" koreografisini ünlü aktör Sylvester Stallone, Instagram hesabından paylaştı.
23.10.2017Galatasaray
Derbideki koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildi
Derbideki koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildiSüper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçta yapılan koreografiyle ilgili iki başmüfettiş görevlendirildi.
23.10.2017Galatasaray
Bitlis'te PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı
Bitlis'te PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltıBitlis ve ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen PKK/KCK operasyonu kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021Gündem
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilir
Tanrıverdi: Bu işin tekniğini CIA gibi örgütler bilirAdalet Platformu, Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), ASSAM, Üsküdar Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Hukukçular Derneği'nce düzenlenen panelde, "15 Temmuz Darbe Davaları" ele alındı.
29.09.2021Gündem
Fetullah Gülen'in yeğeninin oğlu tutuklandı
Fetullah Gülen'in yeğeninin oğlu tutuklandıBalıkesir'in Edremit ilçesinde, FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeninin oğlu Alaattin A, tutuklandı.
29.09.2021Gündem
Arif Erdem tutuklanmama garantisi istedi! Mahkeme reddetti
Arif Erdem tutuklanmama garantisi istedi! Mahkeme reddettiFETÖ üyeliği suçlamasıyla eski futbolcular Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Arif Erdem'in yargılandığı davada, tanık olarak dinlenen eski futbolcu Mustafa Kocabey; "FETÖ üyeleri tarafından futbolculardan para toplandığını gördüm" Mahkeme, firari sanık Arif Erdem'in avukatı aracılığıyla tutuklanmama güvencesi talebini reddetti.
11.05.2017Galatasaray
FETÖ sanığı rektör yardımcısının banka hesabı dikkat çekti
FETÖ sanığı rektör yardımcısının banka hesabı dikkat çektiDiyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Dicle Üniversitesi'nde FETÖ/PDY yapılanmasına ilişkin yürüttüğü soruşturmada çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
FETÖ Jale Saraç'a bir çanta dolusu ziynet eşyası yollamış!
FETÖ Jale Saraç'a bir çanta dolusu ziynet eşyası yollamış!FETÖ'nün akademik yapısına ilişkin iddianamede şok detaylar ortaya çıktı. FETÖ Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç'a bir çanta dolusu ziynet eşyası göndermiş
29.09.2021Gündem
500 milyon dolar göndermişler!
500 milyon dolar göndermişler!Galatasaray'dan terör örgütü FETÖ üyesi oldukları için ihraç edilen Hakan Şükür, Arif Erdem ve Hazim Sesli, Uşak'ta defalarca bir araya gelmiş. Ülke dışına 500 milyon dolar gitmiş!
30.03.2017Galatasaray
FETÖ'nün "Atatürk"le kamuflaj oyunu
FETÖ'nün "Atatürk"le kamuflaj oyunuFETÖ'nün darbe girişimine ilişkin Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili 221 şüpheli hakkında hazırlanan çatı iddianamesinde, askeri okulları kazanan örgüt mensuplarından "kamufle" olmaları için Gülen ve örgüt hakkında küfürlü konuşmalarının, okulda Atatürk ile alakalı kitapları kütüphaneye kaydettirerek alıp-okumalarının, dersler ve özel sohbetlerde Atatürk'ü övücü konuşmalar yapmalarının istendiği belirtildi
29.09.2021Gündem
'Türkiye AB'ye alınmayacak ama...'
'Türkiye AB'ye alınmayacak ama...'Ted Malloch, Türkiye'nin AB'ye alınmayacağını bunu ABD'nin 20 yıldır bildiğini söyledi. Fakat Malloch'a göre, Gülen de iade edilmeli.
17.06.2021Dünya
Fenerbahçe'de 3 Temmuz hesaplaşması!
Fenerbahçe'de 3 Temmuz hesaplaşması!Sarı lacivertli camiada dört kritik gelişmenin yaşanacağı bir haftaya bugün Kasımpaşa maçıyla başlıyor. İşte Fenerbahçe'nin geleceğine ışık tutacak sürecin röntgeni...
24.09.2021Fenerbahçe
Samsun'da 13 FETÖ sanığının yargılanmasına başlandı
Samsun'da 13 FETÖ sanığının yargılanmasına başlandıSAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 'silahlı terör örgütüne üye olmak', 'suç ve suçluyu övmek', 'terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet' suçlarından haklarında dava açılan 6'sı tutuklu 13 sanığın yargılanmasına başlandı.
29.09.2021Gündem
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDP yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici'nin ifadeleri örgütün yargı içerisindeki etkisini ortaya koydu. Hamsici ifadesinde, Yargıtay ve Danıştay'da bildiğini söylediği 94 FETÖ üyesi hakim ve savcının ismini verdi.
29.09.2021Gündem
Samsun'da FETÖ'den 17 tutuklama
Samsun'da FETÖ'den 17 tutuklamaSAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Sakarya Dershanesi ile Feza Okulları öğretmenleri ve yöneticilerine yönelik 12 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 37 şüpheliden 17'si tutuklandı, 19'u adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 1 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı...
29.09.2021Gündem
FETÖ'ye finans sağlamakla suçlanan 37 şüpheli adliyede
FETÖ'ye finans sağlamakla suçlanan 37 şüpheli adliyedeSAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Sakarya Dersanesi ile Feza Okulları öğretmenleri ve yöneticilerine yönelik 12 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 7'si kadın 37 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi...
29.09.2021Gündem
Fetullah Gülen'in kardeşi adliyeye sevk edildi
Fetullah Gülen'in kardeşi adliyeye sevk edildiFETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in emniyette gözaltında olan ve işlemleri tamamlanan ancak avukatlar savunmayı kabul etmediği için dün adliyeye sevk edilemeyen kardeşi Kubbettin Gülen, İzmir Barosu tarafından görevlendirme ile avukat bulununca bugün adliyeye sevk edildi. Gülen ifadesinde, FETÖ diye bir örgütün olmadığını iddia etti.
29.09.2021Gündem
Fetullah Gülen'in kardeşi, avukatlar savunmayınca adliyeye sevk olmadı
Fetullah Gülen'in kardeşi, avukatlar savunmayınca adliyeye sevk olmadıFETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in emniyette gözaltında olan ve işlemleri tamamlanan kardeşi Kubbettin Gülen'i savunacak avukat çıkmayınca, adliyeye sevk olamadı.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fettullah Gülen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fettullah gülen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.