Zeynep Tokuş her pozuyla ağızları açık bırakıyor!
Zeynep Tokuş her pozuyla ağızları açık bırakıyor!Deli Yürek ile hafızalara kazınan Zeynep Tokuş oyunculuğu bıraktı,yogaya yöneldi. Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaştığı Deli Yürek dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Zeynep Tokuş yogada kendini aştı. Tokuş'un yaptığı hareketleri gören inanamıyor.
22.03.2022Magazin
Yasaklar kalkıyor mu? Çarşamba günü...
Yasaklar kalkıyor mu? Çarşamba günü...Yasaklar ne zaman kalkacak? Tüm gözler oraya çevrildi. Başta lokanta ve kafeler olmak üzere esnafın gözünü Beştepe’ye dikti. Çarşamba günü yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde salgının seyrine bağlı olarak kademeli esneme seçenekleri ele alınacak.
15.02.2021Gündem
‘Esnek çalışma kamudan başlayacak’
‘Esnek çalışma kamudan başlayacak’- İşgücü piyasalarına esneklik sağlayan çalışma biçimleri iş ve sosyal güvenlik mevzuatına eklenecek...
10.12.2015Ekonomi
Rus kızın şaşırtıcı esnekliği
Rus kızın şaşırtıcı esnekliğiİnternette yayınlanan videoda, Rus kızı jimnastik hareketleri ve inanılmaz esnek vücuduyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan videodaki genç kız, insan vücudunun sınırlarını zorluyor.
23.11.2015Yaşam
Hamileliğiniz Bikram Yoga ile daha rahat geçsin
Hamileliğiniz Bikram Yoga ile daha rahat geçsinHamilelere özel hazırlanan nefes teknikleri ve doğuma hazırlayan egzersizler ile rahatsızlık veren hamilelik semptomlarından kurtulabilirsiniz.
9.04.2013Arşiv