Elektrik Direği

Elektrik Direği

Son dakika elektrik direği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik direği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik direği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Direği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik direği gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 elektrik direği haberi bulunmuştur. Tüm elektrik direği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eyüpsultan'da elektrik direği havai fişek gibi patladı
Eyüpsultan'da elektrik direği havai fişek gibi patladıİstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağmur sonrası bir elektrik direğinde havai fişek gibi patlamalar meydana geldi. O anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
13.10.2024Vatan TV
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecekTekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024Gündem
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacak
Elektrik direği altında ders çalışması ilham oldu, Konteyner kütüphanelerin artırılacakTürk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, 6 Şubat depremlerinin vurduğu kentlerde hayata geçen 'Kızılay 100'üncü Yıl Kütüphanesi' projesine Malatya'da konteyner kentte yaşayan ve elektrik direği altında ders çalışmak zorunda kalan genç bir kızın ilham olduğunu belirterek, "Deprem illerindeki her konteyner kente bir kütüphane açmayı hedefledik. Şu ana kadar 8 kütüphanemiz açıldı. Bunu yıl sonuna kadar 50'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.
1.04.2024Adana
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştıMüge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023Gündem
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Süt toplama kamyoneti kamyona çarptı! Çok sayıda ölü ve yaralı varBursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tali yola dönüş yapan kamyona çarpan süt toplama kamyonetindeki yolcu Fatma Topal (54) hayatını kaybetti, 2'si ağır 6 kişi ise yaralandı.
12.10.2023Yaşam
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştı
Bodrum'da korkunç ölüm! Kontrolden çıkan motosiklet elektrik direği ile istinat duvarı arasına sıkıştıMuğla'nın Bodrum ilçesinde istinat duvarı ile beton elektrik direğinin arasına sıkışan motosikletli Cengizhan Kır (25), yaşamını yitirdi.
12.10.2023Yaşam
Bakan Fidan Irak'tan dünyaya duyurdu: PKK virüsünü hep beraber temizleyeceğiz
Bakan Fidan Irak'tan dünyaya duyurdu: PKK virüsünü hep beraber temizleyeceğizDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, “Terör belasından kurtulmak için yapacağımız daha çok iş var. Türkiye’de bu meseleyi büyük ölçüde hallettik. Şu anda Irak topraklarında PKK terörü kendisini gizliyor. Bu virüsü inşallah Irak’tan da hep beraber temizleyeceğiz” dedi.
24.08.2023Gündem
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardık
Çanakkale yangını 20 yıllık emeklerini küle çevirdi döndü göz yaşları sel oldu: Canımızı zor kurtardıkSalı günü öğlen saatlerinde Çanakkale’de çıkan orman yangını çok sayıda yerleşim alanını kullanılamaz hale getirdi. Yangının arasında canını zor kurtaran adamın hem iş yeri hem de hayvanları küle döndü. Onlarca hayvandan geriye acı tablo kalırken, yangın yerine gelen adam gördüğü tablo karşısında gözyaşlarına boğuldu. Basri Tezel bir hafta sonra kızının düğününü yapmaya hazırlanırken, tüm mal varlığının yangında kül olduğunu ifade etti.
24.08.2023Gündem
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023Gündem
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılar
Yunan televizyonundan yanan göçmenler için utanç verici ifade! Skandala imza attılarYunanistan'da devlet kanalı ERT'nin sunucusu, yangında hayatını kaybeden göçmenlerle ilgili kan donduran ifadeler kullandı. Alexandras Douvara, "Kömürleşmiş 18 göçmen dışında iyi ki hiçbir insanımızı kaybetmedik" ifadesini kullandı.
24.08.2023Dünya
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdıKaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023Yaşam
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiAFAD, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar deprem sonrası yaptığı açıklamada "Yine sallandık büyük bir şiddetle. Maalesef şehir merkezine yakın bir deprem, ciddi anlamda etkiledi" dedi.
24.08.2023Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındıSalı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023Gündem
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldü
Küçükçekmece’de araç kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı! Faciadan dönüldüİstanbul Küçükçekmece’de bir araç, viraja girdiği sırada kontrolden çıkarak otobüs durağının yanında bulunan elektrik direğine çarptı. Kazada, araç sürücüsü ve araçta bulunan 3 yolcu yaralanırken durakta bekleyen kimsenin olmaması, olası faciayı önledi.
22.02.2023Yaşam
Gaziantep’te depremin etkisi ile 3 dev çukur oluştu
Gaziantep’te depremin etkisi ile 3 dev çukur oluştuKahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Gaziantep’teki Yavuzlar Parkı'nda 3 dev çukur oluştu. Ekipler, güvenlik amacıyla çukurların etrafına güvenlik şeridi çekti.
13.02.2023Gündem
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralı
Elektrik direğine çarpan kamyonet hurdaya döndü: 1 ölü, 1 yaralıSamsun’da beton elektrik direğine çarparak hurdaya dönen kamyonette bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
10.09.2022Yaşam
Refüjdeki bariyerlere çarpan minibüs devrildi
Refüjdeki bariyerlere çarpan minibüs devrildiPendik, D-100 Karayolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, refüjdeki bariyerlere çarpıp, arkasından gelen otomobilin üstüne devrildi. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada minibüste bulunan biri astsubay 2 kişi yaralandı.
4.05.2022Yaşam
Kastamonu’da kar suları çay kenarındaki elektrik direğini yıktı
Kastamonu’da kar suları çay kenarındaki elektrik direğini yıktıKastamonu’nun İnebolu ilçesinde Zarbana Çayı, eriyen kar suları sebebiyle taşma noktasına geldi. Çayda suların yükselmesi neticesinde elektrik direği yıkılırken, grup köy yolu ulaşıma kapandı.
3.04.2022Haber
Muğla Yatağan'da müthiş keşif!  2 bin 200 yıllık 'hazine' bulundu...
Muğla Yatağan'da müthiş keşif!  2 bin 200 yıllık 'hazine' bulundu...Muğla'nın Yatağan ilçesinde yürütülen kazılarda 2 bin 200 yıllık olduğu tahmin edilen, mermer bloklara işlenmiş 61 mitolojik mask bulundu. Heyecan yaratan keşif hakkında konuşan Prof. Dr. Bilal Söğüt, bulunanların Türkiye için büyük bir şans olduğu görüşünde.
20.01.2022Gündem
Kağıthane'de mobilya imalathanesinde korkutan yangın
Kağıthane'de mobilya imalathanesinde korkutan yangınKağıthane'de bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, binanın önünde bulunan elektrik direği de alev alev yandı.
25.11.2021Yaşam
Belediye otobüsü, elektrik direğine çarptı! 17 yolcu yaralandı
Belediye otobüsü, elektrik direğine çarptı! 17 yolcu yaralandıKonya'da başka bir araca çarpmamak sürücüsünün manevra yaptığı belediye otobüsü, elektrik hattı direğine çarptı. Kazada 17 yolcu yaralandı.
9.11.2021Gündem
Eyüpsultan'da lisenin kapalı spor salonu çatısı çöktü!
Eyüpsultan'da lisenin kapalı spor salonu çatısı çöktü!Eyüpsultan'da bir lisenin kapalı spor salonun çatısı yoğun kar nedeniyle çöktü. Çökme sonrası bir elektrik direği devrildi, 6 araç çatının altında kaldı. Mahallede elektrik kesintisine de neden olan olayda araçlarda hasar oluştu.
14.02.2021Yaşam
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen fırtına başladı
Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da beklenen fırtına başladıMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bugün için yaptığı fırtına uyarısının ardından İstanbul'da bazı noktalarda ağaç devrilmesi ve çatı uçması olayları yaşandı, araçlar zarar gördü.İzmir'de etkili olan rüzgar ve fırtına nedeniyle deniz taştı
8.02.2021Yaşam
Ümraniye'de feci kaza! Araçlara çarpıp bahçeye uçtu
Ümraniye'de feci kaza! Araçlara çarpıp bahçeye uçtuÜmraniye Esenevler Mahallesi'nde park halinde bulunan servis minibüsü frenleri boşalması üzerine sokak üzerinde park halinde duran üç otomobile çarpıp bir gecekondunun bahçesine uçtu.
17.01.2021Yaşam
Arnavutköy'de korku dolu anlar
Arnavutköy'de korku dolu anlar Arnavutköy'de elektrik direğinde meydana gelen patlama mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Dakikalarca süren patlama sonrasında çıkan yangın itfaiye ve elektrik ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.
18.05.2020Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Direği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik direği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.