El Halil

El Halil

Son dakika el halil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el halil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el halil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Halil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el halil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.057 el halil haberi bulunmuştur. Tüm el halil haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğizİsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023Dünya
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas İsrail'e dehşeti yaşattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısıİsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı şok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, İsrail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uğrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. İsrail’deki basın kuruluşları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk olduğu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiğini duyurdu.
9.10.2023Dünya
İsrail askeri El Halil'de Filistinli sivillerle çatışıyor
İsrail askeri El Halil'de Filistinli sivillerle çatışıyorBatı Şeria'nın El Halil kentinde evlerin üstünde bekleyen İsrail askerleri, kendilerine taş atan Filistinlilere ateş açtı. Çatışmada anne ve çocuğu yaralandı.
8.10.2023Dünya
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Sokak köpeğinden kaçarken minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybettiAdana'da sokak köpeğinden kaçarken yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada minibüsün çarptığı çocuk hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
29.01.2023Yaşam
Barış Pınarı bölgesine şehitlerin anısına 450 zeytin fidanı dikildi
Barış Pınarı bölgesine şehitlerin anısına 450 zeytin fidanı dikildiMilli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde şehit düşen askerlerin anısına, 450 zeytin fidanı dikildiğini duyurdu.
21.12.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Selahaddin-i Eyyubi" mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Selahaddin-i Eyyubi" mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail işgalini meşrulaştıran, İsrail'in Kudüs'ü ve Filistin topraklarını ilhak planlarına onay veren, Filistinli kardeşlerimizin meşru haklarını yok sayan her girişim, Selahaddin-i Eyyubi'nin emanetine ihanettir." ifadesini kullandı.
3.10.2020Siyaset
Filistin’in El-Halil kenti Kovid-19 nedeniyle yeniden giriş-çıkışlara kapatıldı
Filistin’in El-Halil kenti Kovid-19 nedeniyle yeniden giriş-çıkışlara kapatıldıFilistin Yönetimi, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentinin, yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle bir kez daha giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu.
Filistin'den İsrail'e: Apaçık bir saldırıdır
Filistin'den İsrail'e: Apaçık bir saldırıdırFilistin Yönetimi, İsrail makamlarının, işgal altındaki Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Harem-i İbrahim'e ait vakıf arazilerine el koymasını kınayarak, söz konusu adımı, İsrail'in Batı Şeria'daki ilhak planının başlangıç adımı olarak niteledi.
21.04.2020Dünya
Arap ülkelerinde corona virüs ölümleri  artıyor
Arap ülkelerinde corona virüs ölümleri artıyorYeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı Suudi Arabistan'da 2 bin 402'ye, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 1789'a, Ürdün'de 345'e, Filistin'de 234'e çıktı.
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020Gündem
İsrail ordusu harekete geçti!
İsrail ordusu harekete geçti!İsrail ordusu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Filistin-İsrail meselesine "çözüm bulmak" iddiasıyla hazırlanan sözde barış planını açıklamasının ardından bölgede artan gerginlik nedeniyle, işgal altındaki Batı Şeria'ya ek asker gönderme kararı aldı.
6.02.2020Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan o yasayı veto etti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan o yasayı veto ettiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Havayı kirleten 15 termik santralin bacasına filtre takılmasını iki buçuk yıl erteleyen yasa Cumhurbaşkanımızın onayını bekliyordu. Sayın Cumhurbaşkanımız bu yasayı doğru bulmamış ve az önce veto etmiştir" dedi.
2.12.2019Siyaset
Ve onaylandı! Skandal proje başlıyor
Ve onaylandı! Skandal proje başlıyorİsrail Savunma Bakanı Naftali Bennett, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil kentinde yeni bir Yahudi mahallesi kurulması projesinin başlatılması planını onayladı.
1.12.2019Dünya
Çocuğunun önünde silah doğrulttular!
Çocuğunun önünde silah doğrulttular!İsrail askerinin Filistinli bir babaya 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde silah doğrulttuğunu gösteren görüntü tepkilere neden oldu.
6.11.2019Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle bir şey kabul edilemez!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta 'Nefret Söylemiyle Mücadele' temalı etkinlikte "İslam'ı terörle bir araya getirmek ahlaksızlıktır, böyle bir şey kabul edilemez." dedi.
25.09.2019Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Asla izin vermeyiz!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda’da iki camiye yönelik terörist saldırı ve Müslümanlara karşı nefret ve tahammülsüzlükle mücadele konusunda İslâm İşbirliği Teşkilatı (İTT) Acil İcra Komitesi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Golan Tepeleri açıklamarına sert tepki gösterdi.
22.03.2019Dünya
Filistin'den İsrail açıklaması: Tüm dünyaya duyuracağız!
Filistin'den İsrail açıklaması: Tüm dünyaya duyuracağız!İsrail'in, işgal altındaki Batı Şeria'nın El-Halil kentinde bulunan Uluslararası Geçici Mevcudiyet Gücü'nün (TIPH) görev süresini uzatmama kararının ardından Filistinli aktivistler, kent sakinlerini Yahudi yerleşimcilerin saldırılarından korumak için harekete geçti.
10.02.2019Dünya
ABD'den Filistinlilerin korunmasını isteyen BMGK adımına engel
ABD'den Filistinlilerin korunmasını isteyen BMGK adımına engelABD, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentindeki Uluslararası Geçici Mevcudiyet Gücü'nün (TIPH) görev süresini uzatmama kararının ardından, Filistinlilerin korunmasını isteyen Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) adımına karşı çıktı.
7.02.2019Dünya
Fransa'dan İsrail'e tepki
Fransa'dan İsrail'e tepkiFransa, İsrail'in, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentindeki Uluslararası Geçici Mevcudiyet Gücü'nün (TIPH) görev süresini uzatmama kararına tepki gösterdi.
5.02.2019Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e sert tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsrail'e sert tepkiÇelik, "İsrail’in adımı yeni saldırganlıkların planlandığını gösteriyor. Tüm dünyayı, El Halil’deki durum konusunda daha dikkatli olmaya çağırıyoruz." dedi.
2.02.2019Siyaset
İsrail askerleri Filistinli bakanı alıkoydu
İsrail askerleri Filistinli bakanı alıkoyduİsrail askerleri, Filistin Tarım Bakanı Süfyan Sultan'ı işgal altındaki Batı Şeria'da alıkoyarak, hakarette bulundu
23.12.2018Dünya
İsrail ordusu 2'si milletvekili 3 kişiyi gözaltına aldı
İsrail ordusu 2'si milletvekili 3 kişiyi gözaltına aldıİsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistin meclisinden 2 milletvekili ile bir Hamas yöneticisini gözaltına aldı.
14.12.2018Dünya
İsrail güçleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi öldürdü
İsrail güçleri Batı Şeria'da 1 Filistinliyi öldürdüİsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da "araçlı saldırı girişimde bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdü.
11.12.2018Dünya
İsrail'de Filistinli milletvekili gözaltına alındı
İsrail'de Filistinli milletvekili gözaltına alındıİsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir milletvekilini gözaltına aldı.
7.11.2018Dünya

Benzer Haber Etiketleri

El Halil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el halil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.