Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı Kimdir?

Son dakika Ebru Şancı kimdir? haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şancı kimdir? ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şancı kimdir? haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şancı Kimdir?

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şancı kimdir? gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 ebru şancı kimdir? haberi bulunmuştur. Tüm ebru şancı kimdir? haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı?
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı?Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında veda eden Öykü Serter'in yerine gelecek sunucu belli oldu. Yeni sezonda bambaşka bir formatla yayınlanacak Kısmetse Olur'un yeni sunucusu sivri diliyle bilinen model oldu.
21.08.2023Televizyon
Birbirlerine çok benzetilmişti! Duygu Çakmak'tan açıklama: Ebru Şancı ile...
Birbirlerine çok benzetilmişti! Duygu Çakmak'tan açıklama: Ebru Şancı ile...Miss Europe 2021 güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden üçüncü olan Duygu Çakmak (25), eski manken Ebru Şancı'ya (37) benzetilmesi hakkında konuştu.
10.04.2021Magazin
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir?Eski manken Ebru Şancı'nın 3. çocuğu istemesi ve eşini ilgisizlikle suçlaması gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine güzel manken Ebru Şancı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Ebru Şancı kimdir? Sorusunun yanıtı...
15.11.2018Gündem
Ebru Şancı Umre'ye gitti!
Ebru Şancı Umre'ye gitti!Ebru Şancı Kâbe'de dua ederken çekilmiş fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.
1.03.2017Magazin
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir?Tek gecelik ilişki dedikoduları ile gündeme gelen güzel oyuncu Ebru Şancı iddialara yanıt verdi. Peki Ebru Şancı kimdir? Güzel sunucu ve oyuncu Ebru Şancı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
26.05.2016Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023Televizyon
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için...
Ebru Şancı: Üç-beş gecelik aldatma için...Türkiye'nin en güzel modellerinden olan Ebru Şancı, gündemi sarsacak çok samimi açıklamalarda bulundu. Şancı, 'Üç-Beş gecelik aldatma için kocamı kapının önüne koymam.' dedi.
17.09.2017Magazin
Vücut benim istersem açarım
Vücut benim istersem açarımAdı birçok erkekle anılan Ebru Şancı, hayatına dair çok özel soruları cevapladı
23.08.2012Magazin
Hüsnü'nün yeni Gözde'si
Hüsnü'nün yeni Gözde'siHenüz boşanamayan Hüsnü Şenlendirici'nin 5 aydır gizlemeye çalıştığı sevgilisi ortaya çıktı
8.11.2009Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şancı Kimdir? ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şancı kimdir? haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.