Dünyanın En

Dünyanın En

Son dakika dünyanın en haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dünyanın en ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dünyanın en haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dünyanın En

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dünyanın en gelişmeleri de dahil olmak üzere 44.567 dünyanın en haberi bulunmuştur. Tüm dünyanın en haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da dünyanın en uzun ikinci mağarasını sel vurdu
Trabzon'da dünyanın en uzun ikinci mağarasını sel vurduDünyanın en uzun ikinci mağarası olarak bilinen Çal Mağarası'nı sel vurdu.
7.09.2024Gündem
İtalyan basınından Türk savunma sanayisi başarısı: Rus ordusunun dehşeti haline geldi
İtalyan basınından Türk savunma sanayisi başarısı: Rus ordusunun dehşeti haline geldiİtalyan kamu yayıncısı RAI, Türkiye'nin savunma sektörünün son yıllarda TB2, Kızılelma gibi insansız hava araçları (İHA), elektromanyetik hava savunma sistemleri ve 5. nesil savaş uçağı "KAAN" ile gelişimini gösterdiğini belirtti.
6.09.2024Gündem
Dülük Antik Kenti'ndeki kazı çalışmaları başladı: Yıl boyunca yapılacak
Dülük Antik Kenti'ndeki kazı çalışmaları başladı: Yıl boyunca yapılacakGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Dülük Antik Kenti'nde yapılan arkeolojik kazı çalışmalarını inceledi. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada senede 2 ay süren kazı çalışmalarının 12 ay yapılabilmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüşüleceği belirtildi.
6.09.2024Gaziantep
THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası
THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyasıTürk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı fiyatlarla uçuş gerçekleştirecek.
6.09.2024Ekonomi
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladı
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladıDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmalarının final heyecanı Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başladı.
6.09.2024Yaşam
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdı
TEKNOFEST yarışmaları başladı! Selçuk Bayraktar: Bu yıl yine kendi rekorunu kırdıHavacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finali Antalya'da gerçekleştiriliyor. Konuyla ilgili TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar önemli açıklamalarda bulundu.
5.09.2024Gündem
Teknofest Akdeniz başladı; 1,5 milyonun üstünde yarışmacı başvurdu
Teknofest Akdeniz başladı; 1,5 milyonun üstünde yarışmacı başvurduDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) teknoloji yarışmaları finallerine bu yıl 5-8 Eylül'de Türkiye turizminin başkenti Antalya ev sahipliği yapıyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da katılımıyla yapay zekadan helikopter tasarımına kadar 25 teknoloji yarışmasına 1 milyon 500 binin üzerinde yarışmacı başvuruda bulundu.
5.09.2024Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Kimse yargıya parmak sallayamaz
Adalet Bakanı Tunç: Kimse yargıya parmak sallayamazAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir televizyon programında kullandığı 'Ceza mı keseceksiniz, hodri meydan' sözlerine sert tepki gösterdi. Bakan Tunç "Görülmekte olan bir davaya yönelik tehdit içeren sözler söylemek kimseye yakışmaz. Kimse yargıya parmak sallayamaz ve yargıyı tehdit edemez" ifadelerini kullandı.
4.09.2024Gündem
TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları başlıyor
TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları başlıyorDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başlıyor.
4.09.2024Yaşam
Gaziantep Gastronomi Festivali'nde dünya rekoru denemesi için tüm hazırlıklar tamam
Gaziantep Gastronomi Festivali'nde dünya rekoru denemesi için tüm hazırlıklar tamamGastroantep Festivali, bu yıl dünya rekoru denemesiyle başlıyor. Gaziantep mutfağını uluslararası arenada tanıtmayı amaçlayan etkinlikte, 500 kebap ustası, dünyanın en uzun kebabını hazırlayacak.
4.09.2024Gaziantep
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin yeminine ilişkin, "Her şey incelenir, değerlendirilir, bir disiplinsizlik varsa buna da bakılır. Burada dışarıdan söz söyleyerek bu görüntü üzerinden vesayet hortlatmaya çalışan birtakım emekli askerlerin, siyasetçilerin, yazarların tutumu da yanlıştır, genç arkadaşlarımıza hakaretamiz söylemler de yanlıştır. Burada esas vatanseverlik anayasal düzene sadakattir" dedi.
3.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Turizmde dünya markası olana kadar durmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Turizmde dünya markası olana kadar durmayacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Tersane İstanbul Açılış Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "2002'de turist sayısı 13 milyon iken 2023 sonunda 56 milyon 700 bin kişiye ulaştı. Turizm gelirini 56 milyar dolar sınırına getirdik. İlk 6 ayda 35 milyon turist geldi. Turizm gelirimiz istikrarlı şekilde artıyor. Turizm sektöründeki sıçramada birçok sektörün katkısı vardır. Ulaşımdaki yatırımların çok büyük katkısı oldu. Turistler havalimanlarımız sayesinde ülkemizin her köşesini ziyaret edebiliyor. İstanbul Havalimanı Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu. Ne gerek var dedikleri yatırımlarımız Türk turizmini zirveye taşıyor. Turizmde dünya markası olana kadar durmayacağız." ifadelerini kullandı.
1.09.2024Gündem
Şanlıurfalı genç, iş fikri ile Katarlı iş adamını Türkiye'ye getirdi! Gramı 10 bin dolardan satılıyor
Şanlıurfalı genç, iş fikri ile Katarlı iş adamını Türkiye'ye getirdi! Gramı 10 bin dolardan satılıyorŞanlıurfalı genç girişimci, iş fikri ile Katarlı iş adamını Şanlıurfa'ya getirdi. Dünyanın en tehlikeli işleri arasında yer alan akrep yetiştiriciliği işine giren girişimci genç ve Katarlı iş adamı akrep üretim tesisi kurdu. Gramı 10 bin dolardan satılan akrep zehri, ihraç edilecek.
31.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TSK dünyanın en saygın ordularındandır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TSK dünyanın en saygın ordularındandırCumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Filistin'e desteğin Türkiye için önemine vurgu yapan Erdoğan, "Kim Kudüs'ten bize ne diyorsa bu milletin tarihini bilmiyor demektir. Yan yana şehit olduğumuz kardeşlerimizle aramıza kim duvar örebilir. Gazi, niçin Bingazi'deydi, oraya niye gitmişti, mücadele etmişti? İşte bu vatan aşkı ile bu ruhun adımıydı." ifadelerini kullandı.
30.08.2024Gündem
Devlet desteğiyle dünyanın en kaliteli balı Batman'da üretiliyor! kilo fiyatı ağızları açık bıraktı
Devlet desteğiyle dünyanın en kaliteli balı Batman'da üretiliyor! kilo fiyatı ağızları açık bıraktıBatman'ın Sason ilçesinde arıcılığın geliştirilmesi ve organik bal üretiminin arttırılması eylem planı dahilinde "Örnek Ürün Örnek İlçe" projesi dahilinde elde edilen bal, yapılan analizde yüksek prolin ve diastaz enzim değeri ile dünyanın en kaliteli balı olduğu belirlendi.
30.08.2024Ekonomi
Ufukta evlilik var mı? Demet Şener açıklık getirdi
Ufukta evlilik var mı? Demet Şener açıklık getirdiİbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener aradığı mutluluğu Tolga Arman'da buldu. 46 yaşına basan deneyimli manken Demet Şener doğum günü kutlaması için Tolga Arman ile Venedik'e gitti. Romantik pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmeyen Şener, "Erken kutlama. Beni dünyanın en şanslı kadını hissettiren sevgilimin gözünden" notunu düşerek sevgilisine teşekkür etti.
30.08.2024Magazin
SOLOTÜRK İstanbul'da rekor tazeleyecek! 30 Ağustos'ta 27 dakika havada kalacak
SOLOTÜRK İstanbul'da rekor tazeleyecek! 30 Ağustos'ta 27 dakika havada kalacak2010 yılından bu yana Türkiye'de ve dünyada nefes kesen görüntülere imza atan TSK'nın F16 ekibi SOLOTÜRK İstanbul'a geldi. SOLOTÜRK'ün birinci pilotu Murat Bakıcı, 30 Ağustos'ta İstanbul semalarında olacak ve 27 dakikalık uçuşla rekor tazeleyecek. Bakıcı, CNN TÜRK Özel haberleri şefi Fulya Öztürk'e gösteriye ilişkin özel açıklamalar yaptı.
29.08.2024Gündem
Dünya Bankası’yla cinsiyet eşitliği için yeni proje
Dünya Bankası’yla cinsiyet eşitliği için yeni projeDünya Bankası’nın WEN-Africa girişimi ile ortak olan Karadeniz Holding şirketi Karpowership, Afrika’da enerji sektöründeki kadın istihdamını artırmak için çalışma başlattığını açıkladı.
29.08.2024Ekonomi
Milli Savunma hamleleri dünya gündeminde! Türk silahlarına övgü yağdı
Milli Savunma hamleleri dünya gündeminde! Türk silahlarına övgü yağdıThe Eurasian Times'da yayınlanan analiz, Türkiye'nin savunma alanında attığı adımları okuyucuya sundu. Haberde, Türkiye'nin güçlü savunma sanayi vizyonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde ivme kazandığının altı çizildi, yanı sıra Ankara'nın uluslararası pazarda kendisini önemli bir oyuncu olarak konumlandırdığı vurgusu yapıldı.
28.08.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseri
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseriBaykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 2023 yılında ödedikleri yıllık gelir vergisinin Cumhuriyet tarihinin reel bazda rekor rakamı olduğunu belirterek, "Bu rekor sıfırdan geliştirdiğimiz iki teknolojik sistemin, Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'nın eseridir." ifadesini kullandı.
28.08.2024Ekonomi
Türk Sinema sektöründen Moskova çıkarması! 40'tan fazla yapımcı katıldı: Türk katılımcılara yoğun ilgi
Türk Sinema sektöründen Moskova çıkarması! 40'tan fazla yapımcı katıldı: Türk katılımcılara yoğun ilgiRusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Uluslararası Film Festivali devam ediyor. Festivalde 40'tn fazla ülkeden film yapımcısı, senarist ve oyuncuyu ağırlayan festivalde en fazla ilgiyi ise Türkiye'den gelen katılımcılar gördü.
28.08.2024Gündem
Gaziantep’in mutfak ve kültür zenginliği yeniden dünya sahnesinde! Festival başlayacak
Gaziantep’in mutfak ve kültür zenginliği yeniden dünya sahnesinde! Festival başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “GastroAntep Kültür Yolu Festivali”, 14-22 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Festival, Gaziantep’in benzersiz mutfak kültürünü tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda geniş kapsamlı kültürel ve sanatsal etkinliklerle katılımcılarına dolu dolu bir program sunacak.
27.08.2024Gaziantep
Dünyanın en iyi üniversiteleri Eyyüp Taşçı'nın peşinde
Dünyanın en iyi üniversiteleri Eyyüp Taşçı'nın peşindeBoğaziçi Üniversitesi’nden bölüm ikincisi olarak mezun olan Eyyüp Taşçı, Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of California (UCLA) ve California Institute of Technology (CALTECH) gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinden doktora eğitimi için tam burslu kabul aldı.
26.08.2024Gündem
Dünyanın en zehirlisi, Adana yolunda görüldü! Herkesi tedirgin etti, avını saniyede yakalıyor
Dünyanın en zehirlisi, Adana yolunda görüldü! Herkesi tedirgin etti, avını saniyede yakalıyorDünyanın en zehirli örümceklerinden biri olan loplu örümcek (argiope lobata) Adana - Aksaray yolunda görüldü. Türkiye’nin farklı yerlerinde de görülmeye başlanılan örümcek vatandaşları tedirgin ediyor.
26.08.2024Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu millete 'dur' diyecek hiçbir güç yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Bu millete 'dur' diyecek hiçbir güç yokturTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin bugün geldiği noktaya işaret ederek, "Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi, milli dayanışmamızı ve milli kimliğimizi unutmadığımız sürece bu millete 'dur' diyecek ve bu milletin önünü kesecek hiçbir güç Allah’ın izniyle yoktur." dedi.
25.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dünyanın En ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dünyanın en haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.