Doç. Dr. Doğan Kalafat'a veda! Dostları ve sevenleri Kandilli'de düzenlenene törende
Doç. Dr. Doğan Kalafat'a veda! Dostları ve sevenleri Kandilli'de düzenlenene törendeEski Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat için Kandilli Rasathanesi'nde uğurlama töreni düzenlendi. Doç. Dr. Doğan Kalafat'ın eşi Mine Kalafat, "Eminim Doğan hepimizi izliyordur. Böyle bir manzarayı görse gerçekten o da çok mutlu olurdu. Biz Doğan'la çocukluktan beri bir aradayız. Yaklaşık 40 yıl oldu. Yaşadığım her an çok güzel ve özel. Şimdi seyrettikçe gerçekten ne kadar güzel bir hayat geçirdiğimizi anlıyorum." ifadelerini kullandı.
12.07.2024Gündem
Doğan Kalafat hayatını kaybetti
Doğan Kalafat hayatını kaybettiBoğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi eski müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat hayatını kaybetti.
11.07.2024Gündem
Doğan Kalafat kimdir? Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat nereli, kaç yaşında, deprem yorumu ne?
Doğan Kalafat kimdir? Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat nereli, kaç yaşında, deprem yorumu ne? Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat, Marmara'da beklenen 7 büyüklüğünün üzerindeki deprem için tarih ve olasılıkları sıraladı. Söz konusu açıklamaların sosyal medyada gündem olmasıyla Doğan Kalafat hakkında merak edilenler arttı. Peki, Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Doğan Kalafat kimdir, nereli, kaç yaşında, deprem yorumu ne?
22.02.2023Gündem