Dinleme Cihazları

Dinleme Cihazları

Son dakika dinleme cihazları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinleme cihazları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinleme cihazları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinleme Cihazları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinleme cihazları gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 dinleme cihazları haberi bulunmuştur. Tüm dinleme cihazları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamamDışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024Gündem
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildiİstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023Ekonomi
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...
Gürkan Türkoğlu yakalandı! FETÖ ile DHKP-C bağı...FETÖ üyesi istihbaratçı polislerin, terör örgütü DHKP-C ile yaptığı ‘oyunda’ rol alan Gürkan Türkoğlu, 3 gün önce İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonda yakalandı. Türkoğlu sorguda konuşursa FETÖ ile DHKP-C arasındaki bağın detayları ortaya çıkacak.
18.10.2021Yaşam
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!
17-25 Aralık darbe girişiminin detayları ortaya çıktı!15 Temmuz hain darbe girişiminin kilometre taşlarından olan 17-25 Aralık operasyonların detayları ortaya çıktı. Hakan Şükür detayı ise dikkat çekti.
18.12.2020Gündem
Türkiye İzmir için tek yürek! Herkes seferber oldu!
Türkiye İzmir için tek yürek! Herkes seferber oldu!İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Türkiye'nin dört bir yanından yardım haberleri geliyor.
30.10.2020Gündem
Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği ortağını öldürdü
Eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği ortağını öldürdüBodrum’da işadamı Ali Özdemir’in, ortağı Mustafa Özbelen tarafından eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Özbelen’in kayınpederi, kayınvalidesi ve baldızının da aralarında olduğu toplam 6 kişi hakkında dava açtı. İddianamede, Özbelen’e ‘haksız tahrik altında tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan 24 yıl hapis cezası istendi.
14.12.2018Yaşam
İsveç'te ırkçı neo-Nazi üyesine hapis
İsveç'te ırkçı neo-Nazi üyesine hapisİsveç'te iki gazeteciye suikast hazırlığı yapmakla suçlanan neo-Nazi üyesi, evinde ruhsatsız silah bulundurmaktan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
5.09.2018Dünya
Erdoğan'ın ofisinden çıkan 'böcekleri' yıldız birimi getirmiş
Erdoğan'ın ofisinden çıkan 'böcekleri' yıldız birimi getirmişCumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde ofisinden çıkan böcekleri FETÖ'nün kurduğu 'yıldız birimi' tarafından İsrail'den getirildiği ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Çök kapan tutun
Çök kapan tutunMidilli açıklarında meydana gelen İstanbul'da bile hissedilen 6,2 büyüklüğündeki deprem, dikkatleri yeniden deprem gerçeğine çevirdi. AKUT'un yöneticileri ve ünlü deprem uzmanları, evlerinde bu depreme hazır mı? İşte deprem uzmanlarının deprem anındaki B planları...
18.06.2017Arşiv
FETÖ iş adamlarını bakın nasıl dinlemiş
FETÖ iş adamlarını bakın nasıl dinlemişGazeteci Kemal Gümüş'ün kaleme aldığı ‘İşgalin Yapı Taşları’ adlı kitapta, FETÖ’nün Ağar, Koç ve Sabancılar'ın özel jetlerine dinleme cihazı koyduğu ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Kripto FETÖ'cüler yakalandı
Kripto FETÖ'cüler yakalandıİstanbul merkezli 6 ildeki operasyonlarda gözaltı kararı verilen 33 ‘FETÖ ablası’ndan 15’i yakalandı. Kayseri’de firari bir teğmen tutuklandı. Sivas’ta ise 8 işadamı gözaltında alındı.
29.09.2021Gündem
Firari emniyet müdürünün evinden neler çıktı neler...
Firari emniyet müdürünün evinden neler çıktı neler...Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında aranan eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Coşgun Çakar'ın evinde yapılan aramada "böcek" tabir edilen dinleme cihazları ile çok sayıda telefon, telesekreter, ses ve video kasetleri bulundu.
29.09.2021Gündem
Yunan futbolunda dinleme skandalı
Yunan futbolunda dinleme skandalıFIFA, Yunan Futbol Federasyonu’nun futbolcular, antrenörler ve çalışanları, gizli kamera ve dinleme cihazları ile yıllarca izlediği ortaya çıktı.
11.04.2017Futbol
‘Kulaklar’ firarda
‘Kulaklar’ firardaDarbe girişiminden sonra FETÖ’nün Genelkurmay Karargahı’nda en mahrem yerlere sızdığı, buralara dinleme cihazları yerleştirdiği ortaya çıktı
29.09.2021Gündem
'Böcek davası' sanıkları hakkında yeni iddianame
'Böcek davası' sanıkları hakkında yeni iddianameCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, başbakanlığı döneminde çalışma ofisine ve ikametgahına dinleme cihazı konulmasına ilişkin görülen 'Böcek' davasının sanıklarının 7'si hakkında 'zimmet' ve 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Mahkemeye gönderilen iddianamede 7 sanık hakkında 12 yıl 4 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.
29.09.2021Gündem
Sınavda kopyaya 4 yıl MEB ‘böcek’ koyacak
Sınavda kopyaya 4 yıl MEB ‘böcek’ koyacakResmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenleme ile başkasının yerine merkezi bir sınava giren ve “joker” olarak adlandırılan kişiler ile gerçek adaylar, bir yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacak...
16.12.2016Eğitim
Savcılık 4 böceğin peşinde
Savcılık 4 böceğin peşindeAnkara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde kullandığı çalışma ofisinde bulunan, ‘böcek’ olarak adlandırılan dinleme cihazlarıyla ilgili şüpheliler hakkında ‘nitelikli zimmet’, ‘casusluk’ ve ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlamasıyla yeni bir soruşturma başlattı.
29.09.2021Gündem
G20'deki İngiliz delegelere 'seksi tuzak' uyarısı
G20'deki İngiliz delegelere 'seksi tuzak' uyarısıİngiltere İstihbaratı, Çin'in evsahipliğinde düzenlenen G20 Zirvesi'ne katılan İngiliz delegeleri, Çin Gizli Servisi adına bilgi sızdırmak amacıyla çalışan seksi kadınların tuzağına düşmemeleri konusunda uyardı.
5.09.2016Dünya
Polis, IŞİD’in istihbarat yöntemlerini deşifre etti
Polis, IŞİD’in istihbarat yöntemlerini deşifre ettiDİYARBAKIR’da geçtiğimiz yıl 26 Ekim günü IŞİD’in hücre evlerine yapılan ve 7 teröristin öldürüldüğü operasyonda ele geçirilen el yazısı belgelerle birlikte örgütün istihbarat yöntemlerinin büyük kısmı çözüldü...
29.09.2021Gündem
Diyarbakır’da öldürülen IŞİD’li meğer iki kez...
Diyarbakır’da öldürülen IŞİD’li meğer iki kez...DİYARBAKIR’da, geçen pazartesi günü düzenlenen IŞİD operasyonunda ölü ele geçirilen 7 örgüt üyesinden kimliği belirlenen Veysel Argunağa’nın, terör örgütüne yaşadığı Almanya’nın Bremen kentinden katıldığı ortaya çıktı...
29.09.2021Gündem
Hacker programlarına ağır ceza
Hacker programlarına ağır cezaCasus programlar ve dinleme cihazları üretenler, satanlar ve satın alanlara 3 yıla kadar hapis öngörülen taslağa göre bilişim sistemlerine girmeden yapılan izlemeye de bir yıla kadar hapis verilecek...
29.09.2021Gündem
Hacker programlarına ağır ceza geliyor!
Hacker programlarına ağır ceza geliyor!Casus programlar ve dinleme cihazları üretenler, satanlar ve satın alanlara 3 yıla kadar hapis geliyor. Hazırlanan taslağa göre bilişim sistemlerine girmeden yapılan izlemeye de 1 yıla kadar hapis verilecek.
29.09.2021Gündem
Kriptolu telefon çöpçüden çıktı
Kriptolu telefon çöpçüden çıktıDiyarbakır eski Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’a verilen akıllı telefonun sim kartı, İstanbul’dan çıktı. Kartı çöpte bir ceketin cebinde bulan çöp toplayıcısının kullandığı, faturalar yükselince anlaşıldı. Bu arada devlet aylarca faturaları ödemiş oldu.
29.09.2021Gündem
İki ‘böcek’ zanlısı cezaevinde
İki ‘böcek’ zanlısı cezaevinde‘Böcek’ davasında aranan ve Romanya’dan Türkiye’ye iade edilen iki eski polis dün tutuklanarak cezaevine konuldu...
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinleme Cihazları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinleme cihazları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.