Çorbacı

Çorbacı

Son dakika çorbacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çorbacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çorbacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çorbacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çorbacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 çorbacı haberi bulunmuştur. Tüm çorbacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Husumetlisini öldüren baba ve oğul tutuklandı
Husumetlisini öldüren baba ve oğul tutuklandıAdana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda baba ve oğul tutuklandı.
26.06.2024Adana
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandıAdana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.
17.05.2024Adana
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde Gülya Akça, iş yerinde tartıştığı eski ortağı Hüseyin Çizmeci tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Akça'nın vurulduğu anlara ait görüntüler bulundu.
7.05.2024Gündem
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldiYüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024Gündem
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı...
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı...Seçil Erzan vakasından sonra başka bir bankada da vurgun ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Ümit Gönek’in, kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edildi.
20.12.2023Gündem
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt!
Gülden Karaböcek'in kızından, Demet Akalın'ın 'Enişteci' yorumuna yanıt!80'li yılların usta sanatçısı Gülden Karaböcek'in 2021 yılında çorbacıda sahne aldığı görüntüler gündem oldu. Ortaya çıkan görüntülerin ardından Demet Akalın'ın yaptığı yorum Karaböcek'in kızını kızdırdı.
18.08.2023Magazin
80'li yılların usta sanatçısı çorbacıda sahne aldı: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi
80'li yılların usta sanatçısı çorbacıda sahne aldı: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi80'li yılların usta sanatçısı Neşe Karaböcek'in 2021 yılında bir çorbacıda sahne aldığı görüntüler ortaya çıktı. Karaböcek'in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.
17.08.2023Magazin
Yöresel ve alp kıyafeti giyip sandığa geldiler
Yöresel ve alp kıyafeti giyip sandığa geldilerBurdur'da Abdurrahman Uladı (54) alp, Serap Sargın (39) ise yöresel kıyafet giyip, oy kullanmaya geldi.
28.05.2023Gündem
Ormanda bulup günde 3 bin lira para kazanıyorlar! Fiyatını duyanlar toplamaya çıkıyor
Ormanda bulup günde 3 bin lira para kazanıyorlar! Fiyatını duyanlar toplamaya çıkıyorOrmanda nisan, mayıs ve haziran aylarında bolca bulunuyor. Fiyatını duyanlar toplamaya çıkıyor. Kilosu pazarda 300 liraya satılırken, marketlerde 400 lirayı buluyor. Günlük bin 3 bin lira kazanç sağlanabiliyor. Ormanlık alanda yetişen kuzugöbeği mantarı, köylerde yaşayan vatandaşların yüzünü güldürdü; köylüler için gelir kaynağı oldu.
27.04.2022Ekonomi
İstanbul Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına döndü
İstanbul Büyükçekmece'de alkollü sürücü restorana daldı, ortalık savaş alanına döndüBüyükçekmece'de alkollü olduğu öğrenilen kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yan tarafta bulunan çorbacı restoran ve börekçi salonuna daldı. Bu sırada dışarıda bulunan iki mahalle bekçisi de hafif yaralandı. Savaş alanına dönen restoran ve börekçi salonun da büyük oranda madde hasar oluştu.
13.12.2021Yaşam
Gaziantep'te bulundu! Nöbet tutuyorlar, 2 gün boyunca...
Gaziantep'te bulundu! Nöbet tutuyorlar, 2 gün boyunca...Gaziantep İslahiye ilçesinde kaçak kazı yapılan evin zemininde bulunan Bizans dönemine ait mozaiklerin, 2 yıl süren çalışmanın ardından 98 parçaya bölünerek Zeugma Mozaik Müzesine taşınmasına başlandı.
7.07.2021Yaşam
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?
Gün gün İstanbul'un fethi! İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü?Fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış İstanbul'un fethinin 568. yılı kutlanıyor. Fatih Sultan Mehmet'in askeri dehası, kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un alınması en büyük askeri zaferlerden biri olarak tarihe geçti. Peki, İstanbul kaç kez kuşatıldı? İstanbul'un fethi kaç gün sürdü? İstanbul nasıl alındı? İşte İstanbul’un gün gün fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2021Gündem
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyorHibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 günHibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021Ekonomi
Zeugma Mozaik Müzesi'ndeki eserler, "cerrah" hassasiyetiyle temizlenerek geleceğe aktarılıyor
Zeugma Mozaik Müzesi'ndeki eserler, "cerrah" hassasiyetiyle temizlenerek geleceğe aktarılıyorCumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne sahip Zeugma Mozaik Müzesi'nde yer alan birbirinden eşsiz dünyaca ünlü mozaikler, Gaziantep Restorasyon Konservasyon Bölge Laboratuvarlarındaki uzman ekiplerce adeta "cerrah" hassasiyetiyle temizleniyor.
29.01.2021Kültür Sanat
Maskesiz restoran fotoğrafına eleştiri geldi
Maskesiz restoran fotoğrafına eleştiri geldiCorona virüs pandemisi sürecindeki açıklamalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın paylaştığı maskesiz bir ‘çorbacı fotoğrafı’ sosyal medyada eleştirildi. Yorumlar, salgının başından bu yana kamuoyunu bilgilendiren fotoğrafta yer alan üç hocayı da üzdü.
19.08.2020Yaşam
Şanlıurfa’da 205 ev karantinaya alındı!
Şanlıurfa’da 205 ev karantinaya alındı!Şanlıurfa’da corona virüs nedeniyle 205 ev karantinaya alınırken, 120 evdeki karantina uygulamasına ise son verildi. Kararda ayrıca bazı işletmelere uygulanan kısıtlamalar da kaldırıldı.
24.07.2020Gündem
Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı duyurdu: Lokanta, restoran ve kafelerde çalışma saatleri kısıtlaması kaldırıldı!
Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı duyurdu: Lokanta, restoran ve kafelerde çalışma saatleri kısıtlaması kaldırıldı!İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliği'ne, “Lokanta, restoran, kafe, kıraathane gibi işyerlerinin çalışma saatleri” hakkında genelge gönderdi. Genelgeye göre, 21 Temmuz’dan itibaren lokanta, restoran, kafe, kafeterya, çorbacı, kokoreççi, çiğ köfteci, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokali gibi işletmelerin çalışma saatlerine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı. Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık?
21.07.2020Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Kısıtlamalar kaldırıldı
Son dakika... İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Kısıtlamalar kaldırıldıİçişleri Bakanlığı genelgesine göre lokanta, restoran, kafe, kıraathane, çay bahçesi gibi işletmelerin çalışma saatine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı
21.07.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş YKS açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş YKS açıklamasıCumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans katıldığı toplantıda YKS'ye girecek gençlerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'YKS neden ertelenmedi?' sorusuna da yanıt verdi. "Her vatandaşımızın ve kurumumuzun tıpkı gerçek hayattaki gibi sosyal medyada da itibarlarını koruma hakları olmalıdır." diyen Erdoğan, "Bu konuda güçlü bir hukuki altyapı oluşturmanın hazırlığındayız. Milletimizi sadece içeriğiyle zengin değil, güvenilir bir internet mecrasına yapacağımız yasal düzenlemelerle kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.
26.06.2020Siyaset
İstanbul ne zaman ve nasıl fethedildi? İşte gün gün İstanbul'un fethi ile ilgili bilgiler
İstanbul ne zaman ve nasıl fethedildi? İşte gün gün İstanbul'un fethi ile ilgili bilgilerHazreti Muhammed tarafından fethi müjdelenen, medeniyetlere başkentlik yapmış Fatih Sultan Mehmet'in kuşatma teknikleri, ateşli silahları ve düzenli askeri gücü karşısında yenildiği İstanbul’un fethinin 567. yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor. Peki, İstanbul ne zaman fethedildi? İşte İstanbul’un fethi ile ilgili merak edilenler…
29.05.2020Gündem
Tepki çeken videodaki 'İhsan amca' ilk kez konuştu: Şikayetçi değilim
Tepki çeken videodaki 'İhsan amca' ilk kez konuştu: Şikayetçi değilimAnkara'da sosyal medyaya yansıyan videosuyla gündeme gelen Ali İhsan Yavaşça (79) görüntüyü çeken ve konuttan çıkmama cezası verilen M.T.E. ile ilgili "Aksi bir şey demedi. Verilen cezayı da öyle öngörmüşler. Kanuna göre ceza vermişler. Ama şikayetçi değilim" dedi. Yavaşça, "Türkiye evde kalsın, herkes evde kalsın, evinden dışarıya çıkmasın" mesajı verdi.
25.03.2020Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! İşte o atamalarda dikkat çeken isimlerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 general ve amiralin atama işlemleri gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar kapsamında 3. Ordu ve Ege Ordu Komutanlıklarına yeni isimler getirildi, bazı kolordu ve üs komutanlıklarında da değişikliğe gidildi.
22.08.2019Gündem
127 General ve amiralin görev yeri değiştirildi
127 General ve amiralin görev yeri değiştirildiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 komutana yönelik atamalar yapıldı.
22.08.2019Gündem
Bordo bereliler yeminlerini etti!
Bordo bereliler yeminlerini etti!Dünyanın en saygın ve zorlu kursları arasındaki Özel Kuvvetler İhtisas Kursu'nu tamamlayan kursiyerler, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Genelkurmay İkinci Başkanı Korgeneral Metin Gürak'ın katıldığı törenle bordo berelerini taktı.
21.06.2019Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çorbacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çorbacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.