Cep Telefonu Taksit

Cep Telefonu Taksit

Son dakika cep telefonu taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cep telefonu taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cep telefonu taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cep Telefonu Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cep telefonu taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 cep telefonu taksit haberi bulunmuştur. Tüm cep telefonu taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021
Cep telefonu taksit sayısı kaç, telefona taksit var mı? Cep telefonu kredi kartı taksit 2021Cep telefonu taksit sayısı kaç, cep telefonuna taksit var mı? Sıfır ve yenilenmiş ikinci el telefon alımlarında uygulanan limit sınırı yükseltildi. Daha önce 3500 lira olan limit 5 bin liraya yükseltildi. Sıfır telefon alımlarında 3 ay ikinci el alımlarında 6 ay taksit yaptırılabilecek.
30.12.2021Ekonomi
BDDK duyurdu! Cep telefonlarına taksit sayısı kaç ay oldu? İşte telefonlara yapılan taksit düzenlemesi!
BDDK duyurdu! Cep telefonlarına taksit sayısı kaç ay oldu? İşte telefonlara yapılan taksit düzenlemesi!BDDK duyurdu. Yenilenmiş cep telefonlarına taksit düzenlemesi geldi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), cari açığı azaltmaya yönelik cep telefonlarında yenilenmiş ürün teşviki kapsamında fiyat limitlerinde ve taksit sınırlarında değişiklik yaptı. Peki, Cep telefonları taksit sayısı kaç ay oldu? İşte telefonlara yapılan taksit düzenlemesi!
22.12.2021Ekonomi
BDDK'dan cep telefonları için son dakika taksit kararı!
BDDK'dan cep telefonları için son dakika taksit kararı!Son dakika... BDDK duyurdu. Telefon alırken taksit sayısı değişiyor Cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerindeki vade sınırının, fiyatı beş bin Türk Lirası ve altında olan cep telefonları için on iki ay, fiyatı 5 bin Türk Lirasının üzerinde olan cep telefonları için 3 ay olarak belirlenmesine karar verildi. Öte yandan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerinde vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan üç bin beş yüz Türk Lirası tutarının beş bin Türk Lirası olarak artırılmasına karar verildi.
22.12.2021Ekonomi
Perakende ticarette cep telefonu taksit sayısı indirildi
Perakende ticarette cep telefonu taksit sayısı indirildiPerakende ticarette fiyatı 3 bin 500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu satışlarında taksit sayısı 6 aydan 3 aya indirildi.
21.01.2020Ekonomi
Ve yayımlandı! Cep telefonunda taksit sayısı artık...
Ve yayımlandı! Cep telefonunda taksit sayısı artık...BDDK, cep telefonu için kullanılan kredilerin vadesinin 3 aya indirilmesini öngören yönetmelik taslağını yayımladı.
6.01.2020Gündem
BDDK'dan flaş açıklama! 6 ay olacak
BDDK'dan flaş açıklama! 6 ay olacakBankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan yapılan açıklamada, "Fiyatı 3.500 TL'nin üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vade sınırının altı ay olarak uygulanacak" denildi.
4.02.2019Ekonomi
BDDK'dan cep telefonu taksit sınırına ilişkin açıklama!
BDDK'dan cep telefonu taksit sınırına ilişkin açıklama!Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bugün itibarıyla fiyatı 3 bin 500 lira üzerinde olan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan kredilerin vade sınırının altı ay olarak uygulanacağını bildirdi.
2.02.2019Ekonomi
BDDK Başkanı açıkladı! Nisan sonuna kadar devam edecek
BDDK Başkanı açıkladı! Nisan sonuna kadar devam edecekBDDK Başkanı Akben, "3 bin 500 TL'yi aşan cep telefonu kredilerinde 12 ay vade nisan sonuna kadar devam edecek" dedi.
31.01.2019Ekonomi
Cep telefonlarına kaç taksit yapılabiliyor, taksit imkanı ne zaman sona erecek?
Cep telefonlarına kaç taksit yapılabiliyor, taksit imkanı ne zaman sona erecek?Vatandaşlar, cep telefonu satın aldıkları takdirde taksit yaptırma imkanları olup olmadığını öğrenmek isterken, telefon ve tablet alımlarına özel olarak yapılan taksitlendirme kampanyasının ne zaman sona ereceğini de merak ediyor. İşte cep telefonuna taksit imkanı sağlayan düzenleme ile ilgili detaylar ve uzatılan kampanyanın sona ereceği yeni tarih!
3.02.2019Uzmana Sor
'Cep’te taksit yasağını delecek yöntem!
'Cep’te taksit yasağını delecek yöntem!Cep telefonuna taksit yasağı başladı ve taksit sınırını aşmak için çare bulundu...
1.02.2014Ekonomi
Taksit dönemi bitti, tartışma başladı!
Taksit dönemi bitti, tartışma başladı!Teknoloji marketleri, taksit sınırlandırmasının cep telefonu satışını olumsuz etkileyeceğini belirterek kontratlı satışların kapsam dışı olmasını eleştirdi...
4.01.2014Ekonomi
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararı
Seçil Erzan soruşturmasında yeni gelişme! Savcılıktan Fatih Terim kararıAralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı.
15.12.2023Gündem
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!
Okullardan teknoloji devlerine ruh sağlığı davası!ABD'nin Seattle kentinde devlet okulları, çocukların ruh sağlığına olumsuz etkileri nedeniyle popüler sosyal medya platformlarının bağlı olduğu teknoloji devi şirketleri dava etti. Çocuklar teknolojinin esiri oldu. Sosyal medyanın çocukların ruh sağlığını bozduğunu ve eğitime engel olduğu gerekçe gösterildi. Peki sosyal medya çocukları olumsuz etkiliyor mu? Aileler ve öğretmenler bu konuyla ilgili neler yapmalı? Sosyal medyaya kısıtlama getirmek doğru mu? İşte detaylar...
Pasaport ücretlerine yüzde 123 zam sonrası son dakika gelişmesi! Bakan Soylu duyurdu
Pasaport ücretlerine yüzde 123 zam sonrası son dakika gelişmesi! Bakan Soylu duyurdu2022 yılı fiyatlarıyla harç yatırıp, yoğunluk nedeniyle 2023’e randevu almak zorunda kalanlar bankoda kötü bir sürprizle karşılaştı. Başvuranlardan, pasaport defter ve harçlarına yapılan yüzde 123’lük zammın farkını yatırmaları istendi. Dört kişilik bir ailede bu fark 8 bin lirayı aşarken CİMER’e şikâyet yağdı. Bu gelişme sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan son dakika açıklaması geldi. Vatandaşın haklı olduğunu belirten Soylu, pasaport harcı ücretleri ile ilgili yeni gelişmeyi paylaştı.
12.01.2023Gündem
Cep telefonu alacaklar dikkat! Taksit sınırı getirildi
Cep telefonu alacaklar dikkat! Taksit sınırı getirildiBankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerinde vade sınırının 5 bin liradan 12 bin liraya çıkarmasının ardından Ticaret Bakanlığı, taksit süresini 3 ay ile sınırladı, yenilenmiş telefonları ise kapsam dışı bıraktı.
12.01.2023Ekonomi
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar!
Cep telefonlarına taksit düzenlemesiyle ilgili flaş karar!Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) yeni kararı açıkladı. 12 bin lira ve altındaki telefonlarda tüketici kredisi vade sınırı 12 ay oldu. 12 bin lira üzerindeki telefonlarda ise tüketici kredisi vade sınırı 3 ay olarak belirlendi.
6.01.2023Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022Ekonomi
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyor
İkinci el telefonunu satan kazanıyor! 1 saat içerisinde para hesaba aktarılıyorEski telefonunu satmak isteyenlere büyük kolaylık sağlanıyor. Çekmecede duran telefon ile para kazanmak mümkün. İkinci el telefonunu satmak isteyenlere kurye gönderilerek alınıyor. Türkiye’de her yıl ortalama 11 milyon sıfır cep telefonu satılıyor. Bunun 5-6 milyonu ikinci el pazarına dönerken, yaklaşık 6 milyonu da çekmecelerde çürüyor.
19.07.2022Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı...
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı...Kredi kulanımı ile ilgili flaş gelişme! Kredi kullanmayı planlayanları ve kredi borcu olanları yakından ilgilendiriyor. BDDK'nın kredi kararının ardından pek çok kişi kredi kullanımı ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Kredi vadelerinin kısaltılması banka kredisi kullanacakların limitlerini yeniden gözden geçirmesine yol açtı. Günümüz şartlarında kredi kullanmak çoğu kişinin nakit ihtiyacını karşılaması için zorunlu hale gedli. Peki isteyen herkes ihtiyaç, konut ya da taşıt kredisi kullanabilir mi? Bankalar müşterilerine kredi vermeden önce müşterinin çekilen tutarı ödeyebileceğinden emin olmak istiyor. Bu da kredi notu ile ortaya çıkıyor. Kredi notu kişinin daha önceki borçlarını nasıl ödediğine ve gelir seviyesine göre değişiyor. Borçlarını zamanında ödememiş olanların kredi notları düşük oluyor ve banka kredisi kullanmaları çoğu zaman mümkün olmuyor. Peki kredi notu yükseltilebilir mi? Kredi notunu yükseltmek için nasıl bir yol izlemek gerekir? Detaylar haberimizde...
30.06.2022Ekonomi
Ön ödemeli ev satışları ile ilgili flaş düzenleme! Zorunlu oldu, yapmazsa her konut için 70 bin lira...
Ön ödemeli ev satışları ile ilgili flaş düzenleme! Zorunlu oldu, yapmazsa her konut için 70 bin lira...Sahte servis uygulaması, ön ödemeli konut satışlar ile ilgili flaş gelişme! Yetkili servis, özel servis karmaşasına son veriliyor. Araba, cep telefonu ve mobilya satışlarında temerrüde düşme zorlaştırıldı. Bakanlık harekete geçti, artık zorunlu oldu. Kamuoyunda ciddi tartışma konusu olan "sahte servis" uygulamasına son veriliyor. Yaşanan karmaşanın önüne geçildiğini belirten Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber konuyla ilgili "zorunluluk getirdik" dedi.
11.03.2022Ekonomi
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...
Borcu olanlar dikkat! Yüz binlerce kişi aynı durumda, hemen...Borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Günümüz şartlarında neredeyse herkesin ya kredi ya kredi kartı ya da banka dışı borçları bulunuyor. Borç miktarı arttıkça ödeme güçlüğü de artıyor. Özellikle banka borçlarının zamanında ödenmesi büyük önem taşıyor. Çünkü ödemelerde yaşanan gecikmeler kişiye faiz yükü olarak geri dönüyor. En çok kredi kartı borçları vatandaşları zorluyor. Çeşitli giderler için nakit miktarının yeterli olmaması kredi kartlarının kullanılmasına neden oluyor. Kişinin ödeme güçlüğünün başladığı noktada ise krediler 'kurtarıcı' olarak devreye giriyor. Ancak kredi ödemelerinde yaşanan aksamalar, kart limitlerinin dolması, eşe-dosta borçlanmayla sonuçlanıyor ve borç miktarı içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Ancak hiçbir şey çözümsüz değil. Doğru adımlarla büyük borçların üstesinden gelmek mümkün. İşte borcu olanların adım adım uygulaması gereken yol haritası...
10.03.2022Ekonomi
KDV yüzde 1'e düşürüldü! Cep telefonlarıyla ilgili flaş gelişme
KDV yüzde 1'e düşürüldü! Cep telefonlarıyla ilgili flaş gelişmeCep telefonlarıyla ilgili son dakika açıklaması! KDV oranı yüzde 1'e düşürüldü. Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 2020 yılında yapılan düzenleme ile yetki belgesi alarak faaliyete başlayan 11 firma ile kullanılmış cep telefonu ve tabletlerin belirlenen standartlara uygun yenilenmesi ve sertifikaya bağlanarak garantili şekilde 'yenilenmiş ürün' olarak satışa sunulmasına imkan sağlandığı belirtildi.
6.01.2022Ekonomi
Son dakika taksit kararı! Hem sıfır hem de ikinci el için geçerli, bugün başladı, 5 bin TL...
Son dakika taksit kararı! Hem sıfır hem de ikinci el için geçerli, bugün başladı, 5 bin TL...Bakanlık harekete geçti. Cep telefonu almayı düşünenleri ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olan cep telefonlarını kapsıyor. Taksit sayısı sıfır telefonlar için 3 ay, ikinci el için ise 6 ay olarak uygulanabilecek.
30.12.2021Ekonomi
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cep Telefonu Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cep telefonu taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.