Can Kurtaran

Can Kurtaran

Son dakika can kurtaran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can kurtaran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can kurtaran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Kurtaran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can kurtaran gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 can kurtaran haberi bulunmuştur. Tüm can kurtaran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da tek başına cankurtaranlık yaptı! Çocuklara fayda etmedi
Adana'da tek başına cankurtaranlık yaptı! Çocuklara fayda etmediAdana'da çocukların sulama kanalında tehlikeli serinliğine karşı tek başına cankurtaranlık yapan bir mahalleli, "Sizin canınız bu kadar ucuz değil" diyerek çocukları kanaldan çıkarttı.
17.07.2024Adana
Adana'da iki haftada 6 kişi boğulunca mahalleli kendi "Cankurtaran" ekibini kurdu! Tatbikat yaptılar
Adana'da iki haftada 6 kişi boğulunca mahalleli kendi "Cankurtaran" ekibini kurdu! Tatbikat yaptılarAdana’da tüm zamanların haziran ayı sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde iki haftada serinlemek için sulama kanalına giren 6 kişi boğulunca bir mahallede vatandaşlar kendi "Cankurtaran" ekibini oluşturdu.. Cankurtaran ekibi sulama kanallarında yüzen çocukları kurtararak bir tatbikat yaptı.
10.06.2024Adana
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandı
Kandıra'da 'mavi bayraklı' plajlar hariç denize girmek yasaklandıKocaeli'nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Kerpe, Kovanağzı, Miço Koyu, Cebeci, Kumcağız plajları dışındaki tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.
25.08.2023Yaşam
Uyarı geldi! Bir kentte denize girmek yasaklandı
Uyarı geldi! Bir kentte denize girmek yasaklandıDüzce'nin Akçakoca ilçesinde denize girmek rüzgarlı ve yağışlı hava nedeniyle yasaklandı.
8.08.2023Gündem
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölüYunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023Dünya
Onları gören erkekler boğulma numarası yapıyor
Onları gören erkekler boğulma numarası yapıyorAntalya’nın dünyaca ünlü sahilindeki 34 kulede görev yapan cankurtaranlar, yaz sezonun açılmasıyla birlikte zorlu mesailerine başladı. Toplamda 50’ye yakın personelden oluşan ekipteki 7 kadın cankurtaranın en çok serzenişte bulunduğu olay ise boğulma numarası yapan tatilciler. Cankurtaranlar, yanlarına gittiklerinde sohbete başlayan şakacı erkeklere ‘yalancı çoban’ hatırlatmasında bulundu.
10.06.2023Yaşam
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktıTürkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023Yaşam
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktı
Hatay'daki Rönesans Rezidans yerle bir olmuştu! Kaçtığı ülkede de inşaat yaptığı ortaya çıktıDeprem felaketinde Hatay'da yerle bir olan ve yüzlerce kişinin can verdiği Rönesans Rezidans'ın sahiplerinden Hüseyin Yalçın Coşkun’un kaçtığı Karadağ’da da inşaat yaptığı ortaya çıktı. Coşkun’dan daire alanlar, binaların sağlamlığından endişe ediyor. Kardeşi Mehmet Yaşar Coşkun da 11 Şubat’ta yurt dışına kaçmaya çalışırken havalimanında yakalanmıştı. İşte haberin detayları...
25.03.2023Gündem
Enkazda tarih avı! 'Can kurtaran gibiyiz'
Enkazda tarih avı! 'Can kurtaran gibiyiz'Kafkas Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim üyesi ve Hatay Afet Bölgesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Muhammet Aslan, tarihi eserleri enkaz altından sağlam çıkarabilmek için yapılan çalışmaları Hürriyet’e anlattı.
25.03.2023Gündem
Esnafın heimlich müdahalesi hayat kurtardı
Esnafın heimlich müdahalesi hayat kurtardıVan’da bir restoranda yemek yerken nefes borusuna yiyecek kaçan müşteriyi, işletme müdürü heimlich manevrasıyla kurtardı.
7.10.2022Haber
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladı
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladıSarıyer Kilyos plajında denize giren 5 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçirince ortalık karıştı. Denizden çıkarılan çocuğuna kalp masajı yapıldığını gören annesi sinir krizi geçirdi. Kadını bir başka kadın defalarca tokatlarken, hayata döndürülen çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.07.2022Yaşam
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılar
Okyanusta mucize kurtuluş! Dört gün sürüklenip hayatta kaldılarEndonezya’da Cuma günü batan kargo gemisindeki 4 mürettebat, 4 gün boyunca okyanusta strafor buz kutuları üzerinde verdikleri yaşam savaşının ardından kurtarıldı.
1.06.2022Dünya
OED cihazı nedir? Otomatik Eksternal Defibrilatör cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Christian Eriksen'i hayata gönderen OED
OED cihazı nedir? Otomatik Eksternal Defibrilatör cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Christian Eriksen'i hayata gönderen OEDEURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşma, Christian Eriksen'in kalbinin durması nedeniyle yarıda kaldı. UEFA, maçın kaldığı yerden devam etmesine karar verirken, Eriksen kalbinin durmasına karşın yapılan erken müdahaleyle hayata geri döndü. Eriksen’i hayata göndüren ise OED cihazı oldu. Peki, OED nedir? Can kurtaran OED cihazı nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir?
13.06.2021Gündem
Lise öğrencileri can kurtaran mayo geliştirdi
Lise öğrencileri can kurtaran mayo geliştirdiTrabzon Fen Lisesi çatısı altında bir araya gelen 8 genç, Karadeniz'deki boğulma vakalarından yola çıkarak "can kurtaran mayo" tasarladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Dünya sistemi kilitlendi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Dünya sistemi kilitlendiCumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sürecinin küresel sistemin, bağışıklık sisteminin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarttığını belirterek, "Adeta 2-2,5 aydır dünya sistemi kilitlendi. Bu küresel düzenin ne kadar büyük zaaflarla malul olduğunu bir kez daha gördük." dedi.
12.05.2020Siyaset
10 yaşındaki çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
10 yaşındaki çocuk boğulma tehlikesi geçirdiSilivri'de ailesiyle birlikte denize giren 10 yaşındaki kız çocuğu, boğulma tehlikesi geçirdi. Can kurtaran yardımıyla karaya çıkartılan çocuk, tedavi edilmek üzere sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
10.06.2019Gündem
Alman adaleti boğuldu
Alman adaleti boğulduAlmanya’da eğitmenlerin ihmali sonucu havuzda boğulan 7 yaşındaki Kerem Aydın’ın ölümünde kusurlu olmadığını belirten savcılık, dosyada takipsizlik kararı aldı. Anne Yurdanur Yakıcı, “Eğitmenler ve can kurtaran sorumludur” dedi.
16.09.2018Yaşam
Akçakoca’da 3 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı
Akçakoca’da 3 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldıDüzce'nin Akçakoca ilçesi Melenazğı öyü mevkiinde tüm uyarılara rağmen denize giren 1’i çocuk 3 kişi vatandaşların yardımı ile boğulmaktan kurtarıldı.
24.08.2018Yaşam
50 kişiyle ortadan kaybolmuştu! 10 gün sonra mucize gibi ilk  haber
50 kişiyle ortadan kaybolmuştu! 10 gün sonra mucize gibi ilk haberPasifik'teki ada ülkesi Kiribati açıklarında yaklaşık 50 kişinin bulunduğu bir feribotun 18 Ocak'ta kaybolmasının ardından 7 kişiye sağ ulaşıldı. 10 gün sonra şok etkisi yaratan 7 kişinin bir can kurtaran sandalıyla hayatta kalmayı başardığı belirtiliyor.
28.01.2018Dünya
Avustralya'da drone iki genci boğulmaktan kurtardı
Avustralya'da drone iki genci boğulmaktan kurtardıDrone'ların cankurtaran olarak kullanılması yönünde çalışmalar devam ederken dünyada ilk kez Avustralya'da boğulmak üzere olan iki genci ölümden kurtardı.
18.01.2018 Dünya
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçtiRus Donanması'na ait 158 borda numaralı 'Caesar Kunikov' adlı savaş gemisi, Çanakkale Boğazı'ndan geçerek, Ege Denizi'ne açıldı.
29.09.2021Gündem
Karadeniz'de içi sıvı dolu variller bulundu
Karadeniz'de içi sıvı dolu variller bulunduSakarya'nın sahil Karadeniz sahilindeki ilçesi Karasu açıklarında can kurtaran ekipleri tarafından içi sıvı dolu varillerin bulunduğu bildirildi.
29.09.2021Gündem
Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan ünlü yazar hayatını kaybetti
Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan ünlü yazar hayatını kaybettiBeyoğlu'nda, "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli, ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Saldırgan, olay yerinden yaya olarak kaçtı.
29.09.2021Gündem
Burada herkes kendi efsanesini yaşıyor
Burada herkes kendi efsanesini yaşıyorAntalya Belek'te Temmuz ayında açılan ve Türkiye'nin Disneyland’ı olarak da adlandırılan The Land of Legends Theme Park, misafirlerine sınırsız eğlence sunuyor. Park farklı aktiviteleri ile çocuklar ve gençlerin yanı sıra yetişkinleri de heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
27.08.2016Arşiv
Büyükçekmece sahilleri, tatile gidemeyenlerin en uğrak yeri oldu
Büyükçekmece sahilleri, tatile gidemeyenlerin en uğrak yeri olduBÜYÜKÇEKMECE sahilleri Ramazan Bayramı’nda tatile gidemeyen İstanbulluların tercihi oldu...
12.07.2016Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Can Kurtaran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can kurtaran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.